Skriv din beskrivning här!

fin dag




klockan börjar bli mycket, ska snart lägga mig i sängen. har sovmorgon imorgon så det är ändå ganska lugnt men det kommer bli en lång dag så måste ändå somna skapligt. idag har det varit en bra dag i alla fall. blev lugnt på baletten imorse och lektionerna därimellan, sista lektionen jazzteknik blev vi slaktade. haha, precis som det ska vara. härligt! två av mina fina klasskamrater hade bakat också, hur fina liksom!? drog sen på sånglektion, kul och bra som vanligt. det är något som gör mig lycklig för tillfället! älskar verkligen min sångpedagog, bäst! har nu käkat max så jag håller på att spy.. den är bra. haha. hoppas ni har haft en bra dag, puss!

allt var bättre förr. typ.

hittade denna på amanda blogg. så sant.


"I wish I was alive during the generation of when guys threw rocks at your window, they wrote you love letters, they serenaded you, and you would get phone calls, but I’m stuck with getting poked on facebook, sharing videos on youtube, and one worded text messages"

måns zelmerlöw



ligger i soffan, nerbäddad och kikar film och äter godis. hahah jag och mitt jävla godis. inte bra men kompenserade med avokado, bananer och massa sånt nyttigt när jag handlade och då är det ju ok, eller? hahaha. blir inget pluggande idag kan jag ju lova.
stort btw! måns zelmerlöw var tydligen inne och åt på restaurangen med hela familjen... VARFÖR GICK JAG TIDIGARE?=!?!?!??!?!!? bajs.


baby

blev en snabbi på jobbet men jag behövdes typ inte så gick hem igen. sitter nu hemma och gör ris och gullar lite med min baby. beställde nytt abonnemang idag också, överbra. ska se om jag orkar plugga lite sen och sen ska jag sooooova. balett imorgon, måste var på topp. vi har bara några lektioner kvar nu innan min sista balettuppdansning, så bara att köttta på! hör senare. puss!

.


sis


jag och min syster i grekland på den tiden då man var söt

ligger nu i sängen hemma, eller ah hos mamma och pappa efter en slitig kväll på jobbet. maaaassor med folk! har min syster bredvid mig i sängen nu också, finast! ska mysa lite sen sova. hoppas ni har haft en bra kväll!

@kokoo bello


braskit

 



hej! hur mår ni fina? jag mår bättre än någonsin! livet rullar på , igår jobbade jag och sen drog jag till elina, åt massa äckligt och myste. och imorse fick jag pannkakor till frukost, är hon världens bästa eller!? haha. killar vad väntar ni på? taaaaaaaaaaaa hennneeeeee!

syster är här nere nu också, hon kom i måndags, så det är kul att jobba och samtidigt träffa hela familjen! idag åker jag hem till mami och papi efter jobbet, så blir det mys med hela familjen hemma istället. tycker det är skönt att dom bor en timme bort så man kan komma dit och bara vara. skönt att byta miljö sådär. nej ska fixa mig nu. hörs senare. puss!

cause honestly you turned out to be the best thing I never had


@kokoo bello

 

 


blö



egentligen så borde jag gå till skolan om typ 5 min men jag sitter i sängen.. hahah. kommer så komma försent. pallar fan inte, villl bara ligga här hela dagen. haha. orkar inte börja äta frukost och bestämma kläder, känns bara så jobbigt när man bara kan ligga och gosa i sängen. eller hur! jaja.. ska ta tag i mig själv. vi hörs senareeee babes. pusss!

in love



hallååå, känner att det inte blir så mycket update.. hinner inte lika mycket längre nu när jag går i skolan och gör annat sen. meeeen vet ni!? fick min iphone idag så ska bara kirra ett  fett abonnemang och sen är jag redo att testköra min nya älskling. och jag som sa att jag inte skulle bli kär igen, haha. jag är kär, lyckligt kär i min nya fina. så det betyder också att om ett par dagar blir det mer uppdatering antagligen. yes vad fint!


annars så har jag varit i skolan idag sen var vi tvungna att gå på en föreställning idag. faith av unga fuse. modernföreställning. riktigt duktiga, känner efter jag såg den att jag måste fixa min kondis.. fyyy. sen drog jag hem till connie och fixade flygbiljetter till london i mars. blir ju london x2, först i feb sen igen i mars. riktigt kul! hoppas ni har haft en bra dag fina. puss!

liv1

hahah, love u!

ärrrrrr död fast ändå pepp på livet. har haft skola idag sen drog jag hem och lyckades somna i en halvtimme. haha så mesigt. var tvungen att dra mig upp sen för att gå på sånglektion. så himla kul, blir riktigt glad varje gång. har lärt mig så himla mycket!! sen mötte jag upp elina och vi körde på löningssushi, nystartad tradition... haha. så fint. ska dega i soffan nu någon timme innan jag lägger mig. ha en bra kväll mina gosisar! ♥

gottis



godis inhandlat. lite för mycket men det var det värt. det är jag värd. ligger och kikar på film men så fort det blir reklam ska jag städa lite... tror jag. ska inte lova för mycket. haha. ha en bra kväll. puss!

deg



är hemma nuuuuu. har lagat och ätit mat och nu ligger jag helt död i soffan. måste städa lite eftersom jag antagligen får ett nytt kylskåp imorgon. vore bra. men innan det tror jag att jag ska gå och handla godis.. om jag pallar. är helt slut, huvudet är mos. känns som att någon har hoppat på det typ hahaha. är verkligen helt slut. skolan tar hårt på en. hörs senare så ser vi om jag har lyckats pallra mig ut eller inte, haha. puss!

snabbis

sitter i skolan nu med mina fina klassisar. ska snart ha sweeeedish. idag är en bra dag, känner det. känner mig sådär snygg och glad + att det är lön imorgon. bäst. vi hörs senare idag. pooooss.

Papi lagar våfflor!


bättre



hejjjjjj. mår lite bättre idag men är ändå hemma från skolan, är hos mami och papi. ska bara ta det lugnt. ska sluta skriva skit här, haha. bara för att jag mår dåligt så behöver ju inte ni? eller? neeeee. min enda uppgift idag, eller just nu iaf är att hålla koll på elden, för det är fucking svinkallt här, alltid svinkallt här... ska sjunga igenom min sång också så jag kan den tills på ons sen ska jag lägga mig och kika på en film. vi hörs ssenare. puss!

helgen

hallå.. ledsen för dålig update den här helgen. har haft fullt upp, med allt.
i fredags så blev det överraskningsfest för min finaste simon. vi drog till helsingborg och hans syster hade planerat allt utan att han hade koll, alla hade ljugit som fan och sa att dom inte kunde komma och lalala, sen stod vi där i hans vardagsrum när han kom hem, haha han blev så glad. vi som hade åldern inne körde sen på utgång också. blev en låååååååååång natt.

igår sov jag 4h innan jag gick upp och åkte iväg till karl. var där och chillade ett tag. älskar hans familj, så underbara. sen drog jag direkt iväg och jobbade.. tung dag på jobbet. sov hos mami och papi igår natt sen nu är jag hemma. ska bara ligga här i soffan innan jag drar iväg till restaurangen och får mat. ni kanske förstår varför det blivit lite uppdatering nu. haha. men det blir bättre lovar er! puss!



06.25

ledsen att jag inte uppdaterade så mkt igår.. anledning är att jag kom hem nu, och nu måste jag sova. berättar mer om kvällen imorgon gosisar. puss!

finast någonsin. l.o.v.e


godnatt



ska försöka sova nu, får se hur det går.. ger dig någon timme sen åker jag hem till mami och papi eller tränger mig på hos någon. trycker på hela bröstet, blö. hur fan kan man ha ångest för att sova!? kul bloggen är just nu.. men just nu så är jag och mitt liv såhär så varför ljuga och sätta upp någon fake perfekt värld. nä fy. puss godnatt! ... hoppas jag

first of the year

dags för öppethus nu snart. hoppas det kommer en del så man blir lite pepp. vår slutproduktion är lite hemlig för annars blir det liksom inte alls kul när man kommer och kollar. typ lika spännande som att kolla på en film när någon har berättat slutet, alltså asbull! men ikväll visar vi upp lite av det materialet vi har hittils för första gången.


en av låtarna vi dansar till


öppethus




sitter nu i skolan, kommer bli en lång dag...  har nu samhälle och sen lunch. idag efter skolan har vi mer skola. vi har öppet hus 17.15-18.45 bara vår klass och typ 2orna. efter det ska jag hem och dö, ska försöka sova själv inatt. hatar att sova själv just nu, ligger bara och tänker på allt så att jag inte kan somna.. tror jag har fått  sånt jättebreakdown för att jag antagligen har järnbrist igen. mamma var och köpte ny medicin igår så jag ska ge det en vecka och se om jag mår bättre. hoppas verkligen att det för jag orkar inte vara såhär. dock har det nog med andra saker att göra också men med järnbrist så måste man ge 3ggr så mycket för att få lika mkt energi som vanligt så det tar på en mer än vad det borde göra. vi hörs senare peeps. puss!

annis



sitter med anna och äter chips och kakor såhär på onskvällen. mötte upp henne efter min sång. idag fick jag stå och sjunga samtidigt som jag höll i en stol som han på andra sidan också höll i och drog i så skulle jag hålla emot. haha. lär mig massor varje vecka. helt sjukt bra. nej back till anna och efterlyst, hoppas ni har en bra kväll!

Uttråkad

Hallå, sitterpå restaurangen och är uttråkad till tusen... Väntar på att min sånglektion ska börja. Känner mig opepp men det går nog över så fort jag kommer dit. Tycker sånglektionerna alltid är väldigt roliga och givande. Hörs sen så berättar jag hur det gick pussssss


hjärtat




sitter och håller alla tummar för en av mina finaste vänner, elina idag. hon har haft audition imorse i london till en kryssning. jag vet att auditionen är över nu men jag vill bara veta hur det har gått!!! är helt så spänd för hennes skull. haha. vill att det ska ha gått bra. bara att vänta och se!

Gårgårgår. Köpt bröd. Gårgårgår


home

hallå. är hemma ifrån skolan idag. tar igen mig och andas ut lite. ska gå in till byn med mamma nu och handla bröd sen blir det frulle. ska bara dega hela dagen, kolla film och inte göra något viktigt. behöver verkligen det, känner mig bara stressad och otillräcklig just nu. vi hörs lite senare. lovar!

oviktigt

förlåt att jag inte hunnit uppdatera, min dator har varit hos mamma och pappa utan laddare. kom precis hit igen eftersom jag inte kunde sova hemma.. ligger och tänker hela tiden. livet är inte riktigt som jag vill just nu. känner mig som ett pussel fast jag har tappat bort dom sista bitarna. är inte riktigt mig själv. orkar knappt vara glad. är inte den vanliga rebecca, har bara klump i magen, stress i huvudet och tårar i ögonen för det mesta nu dom sista dagarna. vissa saker går att lösa andra inte.. vilket stör mig ännu mer..  har egentligen varit så i ett par månader men nu kommer allt ikapp mig. orkar bara inte. fasaden håller inte riktigt längre.. var bara tvungen att skriva av mig... godnatt.

poss



hallåååå. min dator dog igår och hade glömt laddaren hemma.. sitter nu i skolan. ska göra klart ergonomi uppgiften, men vi sitter och lyssnar på gamla låtar från vår revy i tvåan istället.. haha, den är bra. som vanligt med oss. nej ska plugga nu. vi hörs senare!

aloks

connie och jag på nyår. haha. freaks. 

hallåååå. sitter i skolan. har håla i typ 2h.. sen en jazzteknik lektion och sen slutar jag vid halv 5 typ. måste dock sitta kvar och göra lite läxor innan jag drar mig hem till mamma och pappa ikväll. ska bli skönt att få lite mat och gosa lite. fast måste plugga också, gör det bäst där ute har jag kommit på, blir liksom inget gjort när jag sitter hemma hos mig i lund. ska läsa lite i äckelboken nu och pussa på mina fina vänner. hörs sen!

london calling

blev visst litet besöksrekord på bloggen. trevligt! annars så har jag varit och ätit sushi med elina. satt och skrattade över hela ställe, som vanligt tycker inte jag att det var för högt.. men det kanske det var. haha. hade jättemysigt. jag är ganska ond, jag skrattar ganska mycket åt folk.. typ folk som tror sig och skriver jätterandom saker på fb. tex en snubbe idag... haha. varför skulle jag vilja veta vem du fick ligga med igår och hur ni gjorde det liksom? hahahhaa. älskvärt. sen bokade vi iaf flyget till london också. nu är det bara skolan som ska göras sen är livet bra! ha en bra kväll snyggon! jag ska dö i allt plugg, kul. puss!

@ kokoo bello. Auditionpapper. Random.


slappast

hallåååå. sitter hemma, borde egentligen läsa i den där boken men skjuter upp det hela tiden.. haha inte bra. ska snart dra mig för att hämta upp mina skor sen hejja lite på mamma och pappa, smöra till mig lite mat. vi hörs senare! typ när jag är där, kan kanske sno mamis tele har ju inte fått min ajffån än... såna slynor är dom. den ska komma i feb sägs det, hoppas på det annars ska jag dammsuga dom i rumpan. ahfyan den är inte kul. nej ska dra mig nu, puss!

staden

el jobbo

heeeeeeeeeeej! kom precis hem, blev en runda på stan med elina. fick massor köpt, dock vet ja inte om jag ska lämna igen några grejer. behlvde lite nytt i garderoben i alla fall. har även bokat klipp och slingtid för en min sen. haha, kom på att jag känner en överhärlig kille som kan sin grej, liver rullar på. ska dock inte klippa mig kort. nu ska jag fixa mat sen blir det jobb, maaaassa jobb. kommer vara kaos. men det blir kul! hörs senare, PUSS!

ni hörde mig.


hotellfrukost



hej. ligger i soffan och känner mig helt slut. vaknade för någon timme sen och kroppen är bara helt död. ska bara ta det lugnt idag, göra saker på min "to do lista" och sedan jobba. ligger och pratar med elina på fb om att vi vill ha brunch.. eller typ världens hotellfrukost. åååååh hur gott liksom, hade varit drömmen nu. jag älskar att vara på hotell, haha. älskar att somna i en helt nybäddad säng som inte är min och veta att man sen ska vakna upp till att få äta världens frukost. och smyga runt i strumpor i korridorerna med heltäckningsmattor, haha. det är något speciellt! eller så är det bara jag som är sjuk  i huvudet. kan vara vilket som liksom. hahha nej vi hörs senare, puss! 



långt och halvdjupt. haha. vad händer?!

hej snygga. kom precis hem från jobbet. är d-ö-d. imorgon är det nästan fullbokat, är så glad för mammas och pappas skull att det går så himla bra med restaurangen.

fick som sagt datum för audition tidigare idag och läste igenom papperna nu innan jag började jobba. stod när jag skulle vara där, vad jag ska ha audition i, vilka kläder jag ska ha osv. känns nervöst och lite stressigt men samtidigt väldigt spännande! är verkligen redo för att börja ett nytt kapitel känner jag och att få börja det i london med något som jag älskar hade varit en jävla bra start!! bara att kötta nu och se till så att jag kommer in.

vill inte vara kvar här och jobba som alla andra... vill göra något som jag verkligen brinner för och inte vara en i mängden. jag har aldrig varit en i mängden, jag ska bli något stort, eller iaf halvstort. hahah. ska iaf gå min väg och fortsätta göra det jag gillar och inte det andra tycker eller det jag borde/måste göra. ska faktiskt tacka mamma och pappa för att dom alltid har låtit mig göra vad jag vill och pushat mig till det, inte sagt att jag ska bli läkare eller något annat.. vissa föräldrar tar mer sin egen vilja än låter barnen känna efter. så puss på mina föräldrar. nej oj nu blev det långt och djupt. haha. puss godnatt fina!

äntligen!



hallåduu. sitter hemma nu, kom hem från skolan för en liten stund sen. ska bara laga mat sen ska jag dra mig till jobbet om någon timme. fick mina audition datum idag, eeeett steg närmare!! så ska boka flyg och sånt snarast sen är det bara att förbereda sig inför audition! är taggad!! nej nu blir det mat, vi hörs senare. puss!

update



hej förlåt att jag inte uppdaterat idag. har haft fullt upp.. hade sovmorgon imorse men försov mig ändå. hahah. vaknade 10min innan jag skulle vara på skolan.. ooops så kan det gå. ska faktiskt ta och läsa lite i min bok innan jag somnar, blir tidigt ikväll så jag kommer upp imorgon... imorgon har jag vanlig dag i skolan, balett och sånt.. tåspets också.. mardrömmen.. men slutar ändå relativt tidigt. blir dock jobb direkt men ska hinna uppdatera, kör en vblogg ifrån restaurangen typ hahaha, den är bra!! nej nu ska jag nana, puss godnatt mina fina!

frillan





bilder på översnygga angelica blick. är lite små sugen på att skaffa samma frilla som henne, blondt och kort..  men jag vet inte om jag vågar och om jag passar i det, haha. hon är ju liksom sjuuuktsnygg och hon är snygg alla tider på dygnet loooovar. som jag sa till maria precis: hon är mer BAAAAAM liksom och jag är typ ..b.........a. jag börjar med att bli blond inom någon snar framtid sen får vi se.

vad säger ni mina vänner? ja/nej?

all I'm saying...


dagen




hej bloggis, jag har varit fett konstig idag. hade världens humör imorse, var skitsur för att vi skulle ha tåspets med grupp 3 och dom hade sagt att vi inte ens skulle ha tåspets. hatar liksom tåspets mer än något annat så det gjorde i sin tur också att jag fick damp på att vi inte hade vanliga uppvärmningen imorse utan hade modernuppvärmningen istället.. haha. sen gick baletten och tåspetsen ganska bra, och sen blev jag bara flippad typ. ni kan ju se videon nedanför liksom.. haha. sista lektionen satt jag och petade connie i örat och var allmänt dryg. haha. är inte ens i den veckan ni vet.. är inte ens i närheten av den veckan ni vet.. bara allmänt konstigt humör.... koooonstig tjej, jaddå! hahahahahaha fan sjuk..

idag har ändå varit en bra dag i storhet, struktur och lösningar har jag lyckats med. fått lite svar sådär. skönt! och nu snart ska jag på sånglektion och sen bara hem och dega. ska läsa och sån skit. blir nog kul, verkligen. älskar att ta med sig skolan hem, gör inte ni också det!? ååååh vad det är roligt! man blir bara så glad!!! hihi nej fy. pusshej!

videblogg i skolan


vi flippar bara, hahaha

tacoooos

felix, losse, annas och mina ben nyss hos elina.

kom precis hem, ligger nu i soffan halvnaken och redo för duschen. hahahha varför berättar jag det för er? jaja. har varit hos elina med alla fina och ätit tacos och bara degat efter skolan. men nu ska jag ta tag i den där boken.. gjorde ju inte det igår. är dålig på sånt, att ta tag i allt på en gång. men det brukar ju alltid lösa sig ändå så varför stressa? men först innan dusch och plugg så blir det situps! jag kommer ska vinna!! godnatt!

skola

sitter i skolan, har precis haft modernlektion och nyss ätit äcklig lunch. usch.. resten av dagen blir svenska. arb.miljö och sist produktionsrep. sista lektionen är något som gör att jag överlever dom teoretiska. yesyes. skolan är igång, och det känns fy!

tävling

L-O-V-E



blev ca en timmes promenix med elina runt lund. skönt att ventilera lite. nu sitter jag hemma, har kollat på masterchef sverige och duschat, ska lägga mig innan 10 tänkte jag. läsa lite ur den där jävla boken... haha. men först ska jag göra lite situps, jag connie och elina har tävling, och jag hatar att förlora så bara att börja jobba! vi hörs imorgon mina fina. ha en bra kväll! pussaaa

har inga bildeeeeeeeeeeer



hallååå. överlevde skolan idag, ändå bra! sista lektionen var halvt inställd också så slutade tidigt. drog med fellebugg och elina till biblioteket för att låna en bok som tydligen ska vara utläst till nästa vecka, haha deeeeen är bra. älskar att typ ingen i klassen har koll på det heller. imorgon har jag iaf sovmorgon så ska inte klaga, underbart. nada balett liksom. och nu har jag nyss sovit i någon timme, fint. vilken spännande vardag jag har...... hahaha helt sjukt tråkig. frågade precis elina om hon ville dra på en promenad, men då föreslår hon att vi ska kolla ph istället och säger att hon har godis och att jag har chips. haha cp. och den kvinnan har audition om 9 dagar, hahahahha. så skön. ps. 161 dagar till studenten, SINNNNNNES!! puss

för tidigt

uppe med tuppen, fy. ska leta fram min balettdräkt och plocka undan frukost.. sen är det off to school. ha en bra dag allihop!

tillbaka till rutiner



hej fina! sitter i min nya soffa med tända ljus och musik bara, hade tidigare ikväll elina och connie här. vi kikade bara lite tv och åt pizza, myste till det innan skolan börjar liksom. har helt sjukt mycket ångest för skolan känner jag, ingen lust alls att ha massa krav och måsten. usch.. har balett halv 9 imorgon också.. kommer fan inte vara en människa efter den. fy. ingen bra kväll nu.. haha. för mycket som jag tänker på hatar sånt. man påverkas så mycket av sina tankar och känslor. ska sluta med sånt.. tänk om man kunde slå på och av med sånt, vad skönt det hade varit. tycker det är så skönt att i bloggen bara få skriva av mig nästan allt jag känner och tycker, haha så ni vet liksom om ni inte hade märkt det.. haha. ska försöka lägga mig tidigt ikväll så vi hörs imorgon. hoppas ni har haft en bra dag! PUSS

soffa

min nya soffa kan nu kallas för MIN. har invigt den med att äta frukost, kollat på film och sovit i den. den är mycket bättre än min förra, sååå bra! tror jag snart ska laga lite mat, sen kanske det blir willys för att handla om jag orkar följa med brudarna. men antagligen. imorgon börjar förövrigt skolan, tillbaka till rutin, kanske blir bra ändå haha. så måste försöka somna i tid ikväll... kommer aldrig gå men värt ett försök. nej nu blir det maaaaaaaaaaat. puss.

fjjdsffc490c

tänk om man hade kunnat hålla typ den här kvallen under en utgång. då hade jag varit nöjd nu.. haha

ligger i sängen nu, kom precis hem. älskar att sova själv i sin egen säng. BÄST! blev utgång idag också efter jobbet.. haha. träffade massa fina, bla daniel som drar tillbaka till london nu imorgon. kul att träffa honom, verkligen. träffade även snubbarna som vi lärde känna igår. killar säger att tjejer är lätta och jag kan hålla med i vissa fall men fyfan vad killar kan vara lätta också. hahahahaha! förlåt men det var kul. älskar att driva med folk. helt okej kväll, bra kväll ändå! nej nu ska jag naaaaaana så jag orkar upp imorgon, ny soffa dags! jaddå! haha puss!

mums



hej peeps! fett trött och seg men så får det vara.. haha. hade ganska bull igår men det blev bättre mot slutet iaf. träffade nytt härligt folk. kände på vaktens huvud också, haha. tycker alltid att det ser så mysigt ut med snagg så måste alltid känna haha. sjuk. träffade folk som tyckte jag var ball från början, den är sjuk för folk brukar ha lite svårt med mig för jag kan vara väldigt ironisk och slänga ur mig kommentarer som ah ni fattar, hahah. så hittade en ny bästis, ny brorsa. haha riktigt fint! har blivit med ny soffa också, ska hämta den imorgon, asssbra. det går bra nu! hoppas ni hade en bra kväll! vi hörs senare, pusss!

latero

mina vänner, ska ner på stan nu en snabbis sen blir det jobb. kommer bli stressigt efter jobbet så vi hörs antagligen inatt eller imorgon! ha en bra kväll nu, puss!

ogos?

gammal ööööversnygg bild på mig och elina.

hallååå. ligger fortfarande i sängen, vaknade för kanske en halvtimme sen, bra. känner att det kommer gå bra att komma upp till skolan på mån, verkligen... nej fy. ikväll blir det jobb sen kör jag och elina utgång på det, helt ok! ut och dansa, sååå härligt. fick som jag ville ändå. haha. jag kanske borde ta tag lite i livet.. duscha och sånt. så man blir lite gos. inte ok att vara ogos, fyyyyyyy! haha så trött tjej, ska vara tyst nu. pusshej!

hittepå

saknar mina babes

hej bloggis! sitter hemma nu, jag och mamma har städat satan av oss (vafan är det för uttryck jag hittade på, "städat satan av oss?" wtf!? hahaha) här imorse och sen gick vi en sväng på stan. har kanske köpt en ny soffa till mig också, haha. jätterandom men vi får se om den blir min. igår hade jag en superbra kväll btw. vi gick över till agnes granne lite spontant och hade helt sjukt trevligt! en av dom bästa kvällarna på länge faktiskt, riktigt bra! älskar att lära känna nytt skönt folk, finns typ inget bättre. nej nu ska jag fixa mig sen jobb. hörs ikv/natt! puss!

aggesagge



hej! har inte hunnit med uppdatering idag, har haft fullt upp! imorse kom mamma och hjälpte mig att röja ordentligt i lägenheten seda blev det jobb och nu sitter jag hos agnes och myser. får se vad vi hittar på ikväll. ni får ha det så bra ikväll pusss!

dansadansadansa

det är natt, igen... hahah förvånande att det blev natt idag igen.... jag ska snart duscha såhär mitt i natten sen sova om jag lyckas. har vänt helt på dygnet, inte bra. btw så blev jag jättesugen idag på jobbet att bara dra ut och dansa till helgen, känner inget behov av att dricka utan bara ut och dansa liksom! och alla kommer tillbaka till helgen så jag får nog som jag vill ska ni se. jaaaaddddå glaaaaaad tjej. hahaha. kände att det blev ett riktigt random inlägg, men tänkte att ni som går in på morgonen skulle få något att läsa för jag kommer nog sova ganska länge imorgon. så ändå fint gjort av mig. jaaaaa a då, puss PÅ MIG! hahaha

såhär tänker jag dansa till helgen typ, jag brukar dock typ slänga lite mer med håret ,... men annars på pricken på alla steg!

jobbat


kom nyss hem ifrån jobbet. har gått super, stod första halvan och bara drev med mamma i köket. hahah. det var bara familjen som jobbade idag, jättekul. haha pappa och jag stod sen bara och klagade på mamma i köket men tyckte ändå att hon var helt ok då hon faktiskt en gång i tiden födde 2 barn. hahahah. älskar mina päron. nu ska jag kolla ph, jaaaag vet att jag är tragisk men låt mig. hahah. puss!

sånglektion



kom nyss hem från sånglektionen, det gick bra. riktigt kul. är alltid lika peppad efter att jag har varit där! har verkligen en jättebra sångpedagog som vet vad just jag behöver jobba på och är bra på att förklara och säga vad man är bra på. super helt enkelt! fick lite övningar idag som jag ska göra varje dag. sitter nu och äter godis och kollar på biggest loser, riktigt bra kombo, hahahah. nej fy ska snart träna lite och sen ikväll blir det jobb. hörs senare. PUSS!

john blund på g

goslistan på spotify är på, jag ska bara borsta tänderna och släcka lampan sen sova. måste upp imorgon till min sånglektion. ska bli kul, synd bara att jag har varit sjuk i typ en månad och blir aldrig bättre... vafan liksom, vill kunna ge allt! berättar mer imorgon, puss godnatt på er!

dancelovesinglive

såhär tänkte jag försöka leva 2012. strunta i vad alla andra säger och göra som jag vill, göra mycket så jag slipper ångra det jag inte gjorde, inte vara rädd för saker utan bara köra. bara leva helt enkelt utan att tänka så jävla mycket!

gågågågå

gammal bild från arkivet
hej fina, förlåt för dålig uppdatering men det är dagarna efter nyår och man får vara lite seg. men det blir det ändring på typ nu. har bara degat i sängen första halvan av dagen sen körde jag styrka och stretch här hemma och nu kom jag nyss innanför dörren, tog en promenad på drygt en och en halv timme. skönt som satan. 'älskar att bara ha bra musik i öronen och gå ut och gå, rensa huvudet och bara vara helt själv ett tag. jätteskönt. så gick och funderade på livet och kom fram till att det är rätt bra. hahahahah typ min slutsats liksom. helt ok. hörs lite senare mina vännnner. puss!

natt



mitt i natten mina fina. och jag som skulle sova efter promenaden... men så blev det inte. blev lurad till att börja kolla på ph norge så nu blev jag lite fast. sjukt illa. ligger liksom i sängen och kollar på ph tillsammans med en godispåse, hur sorgligt. usch. sällskap av en godispåse, bra början på 2012 hahahhaah! PUSS

010112

hej snyggon. första inlägget 2012!! hoppas ni hade en riktigt bra nyårsafton. det hade jag. en av dom bättre faktiskt. idag är jag dock seg till tusen.. men man kan ju inte både vara kung på natten och på dagen... ändå synd. tror jag ska ta en promenad om jag orkar sen ska jag dega till film resten av kvällen. ha det bäst. puss!

enda bilden från igår..