Skriv din beskrivning här!

masssssssor

hej! bloggappen vill inte funka så därav lite uppdatering. har iaf lyckats ta studenten!! haha jaddå. har hunnit gå en hel vecka sen den nu och resten av veckan spenderade jag i göteborg och uddevalla. nu är jag äntligen på hemmaplan igen! kom hem i lördagskväll och på sön åkte jag till helsingborg och myste med bästa. just nu sitter jag på landet hos mami och papi, blir kvar här tills imorgon då jag ska tillbaka till lund och börja städa ur min lägenhet. KUL... inte ett dugg. men det måste göras för på fre blir det flytt. flyttar hem till päronen resten av sommaren och sen i september drar jag till england för att spendera kommande år där! SPÄNNANDE! helt sjukt ändå.. när blev jag så stor?! ska få appen att fungera snaaart så jag kan lägga upp lite bilder! puss!

Student

Hej fina! Gårdagen blev bra tillslut. Gick hem till Elina och myste lite innan det blev student på kvällen! Riktigt rolig student och massa bra människor, bra kväll! Nu ligger jag i sängen, ska snart dra mig upp för lite frulle och halv 3 börjar skolan. Har en halvtimmes rep idag Hahaha! Ikväll firar vi fler studenter och om 5 dagar är det äntligen min tur!!!!! Puss på er!


Rep

Har haft rep sen 08.20, är helt slut. Eller ja.. Inte så pepp på något idag ändå.nu har jag håla till ett för en kvart möte, bra dag. Nej. Pusshej


Fotboll

Har nu suttit och kollat på fotboll i 90 min, eller rättare sagt slösat bort 90min... Skäms över att vara svensk. Nu ska jag sova. Hejdå.


7dagar

EN VECKA KVAR!!!!!!! som jag ska njuta!


8 minus 1 = 7

Ligger nu själv hemma i lund och sängen känns överdrivet stor nu när man hade bästa sällskapet att dela med igår. Lite bull.. Var i Helsingborg igår till idag, kom hem vid 6, sen var jag lite med Connie och Anna, har 8 dagar kvar i skolan nu, sååååå sjukt! Imorgon är det liksom 7, en vecka!! Bra Rebecca att du räknade ut att det var 8 idag och 7 imorgon... Hahaha. Sämst. Hörs imorgon... Puss!


Fredag

Kom hem för någon timme sedan, har varit på studentmottagning i Malmö. Alla skulle ut nu ikväll men jag och Emilia bangade, skönt faktiskt! Ligger hemma i sängen nu och kollar film, ska sova snart.... Vilken jävla tant jag låter som Hahaha tragiskt... Jaja jag är nöjd ändå hahah. Puss!


Landet

Hej peeps! Ligger i soffan hos päronen. Har varit en bra dag, haft två rep i skolan... Den afrikanska dansen dödar. Kommer allvarligt dö eller i alla fall spy på scenen. Illa. Nu har jag bara ätit gott, druckit vin och pratat massor med mami! Mys! Pappa jobbar och kommer hem senare ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll puss!


livet å sånt

hej fina! har hunnit med en del sen sist, måste skärpa mig känner jag. har haft femkamp, skattjakt, bal och varit hemma hos vår rektor för mys bl.a. på femkampen var jag full. skattjakten full. balen full. 3 av 4 den är bra! haha! och det är väl bara början.. kommer dö. bara 12 dagar kvar till studenten också, sjuuuuuukt! livet rullar på, är glad för allt! deeeet går bra nu helt enkelt

image description
image description

¨