Skriv din beskrivning här!

Babbsi

Blev tidig uppgång imorse för att ta mig in till Lund och träffa Simon. Jag har inte sett den killen på evigheter, saknat honom massor så det var verkligen en välbehövlig fika! Nu är jag på restaurangen, börjar jobba runt 5 sen kör jag till runt 23 ikväll. Cash is king. Puss!


Trött tjej

Är nu äntligen på väg hem från jobbet, helt död.. Jag är väl hemma om någon timme, sängen direkt kan jag lova. Har varit en lång dag, gick upp 8 imorse. Blir jobb imorgon och fredag sen en riktigt bra helg i götet med fest och avslutar sen helgen i Helsingborg på söndag i världens bästa säng. skönt att jobba för då känner man att man förtjänar att ha kul och göra saker på helgen, ta vara på helgen liksom! Hörs imorgon fina! Puss!


Träningbloggen

Hej bloggis! Har inte hänt mycket alls idag, chillat med tv, mat, träning och musik bara. Imorgon ska jag ut och springa!! Jag hatar att träna själv hemma, speciellt springa.. Alla som känner mig vet att det är det värsta jag vet. Har ångest varje gång jag ger mig ut för jag vet hur dålig kondition jag har, haha. Springa suger helt enkelt, men om några månader kommer man få resultat och då är det ju så värt det! Följer fightforfit @instagram, bra motivation för er som är som mig att ha bilder så man har mål. Vad leker jag för träningsblogg....?! Hahahahahha! Puss


Mys

Jag och mitt lamm till hund ligger och gossar i soffan till gossipgirl. Efter det har jag lovat mig själv att träna, måste ju göra något vettigt idag. Hörs sen. Puss


Sängen

Ligger hemma i min säng, (varför börjar jag typ varje inlägg med att skriva var jag befinner mig och i vilken position?) sjunger som en kråka och är äckligt hungrig. Orkar inte gå från sängen för att äta, illa. Ska snart försöka sova, imorgon är jag helt ledig, från allt. brukar låta så sen kommer man på massa grejer som man måste göra.. Sov gott fina. Pussar!


Söndag

Förlåt för dålig uppdatering! Igår hängde jag på jobbet, halv 3 till 11 sen drog jag till hbg och sov där. Imorse och en till gång på eftermiddagen körde jag träningspass och nu är jag på jobbet igen. Blir här ett par timmar till, hörs när jag är hemma igen, puss!


Sep. 22, 2012

Ligger hemma hos Connie och äter popcorn och ser på film efter en barrunda i hbg. Riktigt mysigt. Imorgon väntar jobb så nu ska jag snart sova, hoppas ni haft en bra kväll puss!

 


Träning

Godmorgon, eller typ.. Haha. Jag var ute och sprang imorse och körde magstyrka på det, sjukt skönt! Senare ska jag till Helsingborg men först upp är frukost, en riktigt välförtjänt frukost. Puss på er!


Hemma

Nu är jag äntligen hemma i min säng. Det har varit en lång dag så nu blir det välförtjänt sömn. Puss på er, sov gott!


Favoriter

Saknar alla mina favvotjejer och favvokillar idag. Saknar förra sommarens Barca resa, saknar julmiddagarna, hänga på hemgården alla hålor, vår galna humor, våra spontanfyllor, saknar att stå på scenen och få vara med mina bästa. Mina hjärtan, jag behöver ju er! Kärlek i massor, ni är guld.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_505b3b3ee087c33eda410b87.jpg" class="image">


Mot Skåne

Nu är jag på väg hem igen. Har haft det helt sjukt bra, så skönt att få fly iväg från allt och alla. Sitter nu på tåget och chillar, ska dra igång en film för att lyckas fördriva tiden. Hörs sen! Puss!


Sista kvällen

Har varit och köpt godis och nu väntar film. Vi ska se hunger games. Det är min sista kväll här, känns skönt att bara spendera den i soffan. Imorgon drar jag hem på eftermiddagen, tillbaka till verkligheten och Skåne. Ha en bra kväll. Pussar!


Underbara Stockholm

Har gått runt i sthlm idag, gått i massor. Haft en riktigt mysig dag med min syster. Nu är vi hemma och gör mat, eller jag kollar mest på.. Som vanligt haha. Hörs senareee puss!


Fridays

Myser på Fridays med freddan och syster. Bra kväll!


Tips

Bra app för er som är lika dåliga på att komma igång och träna som mig. Fick tips av min syster, vi körde ett 15min program nyss. Skitbra!


Tisdag

Idag har vi sprungit runt lite på stan. Köpte ett par skor och tryckte i mig en hamburgare. Kroppen om två månader var det ja.. Haha. Äh måste leva lite också! Nu sitter vi hemma som två blöta hundar i myskläder, sen ikväll ska vi ut och äta något allihop. Eller ja alla.. Jag min syster och hennes sambo, lilla familjen. Puss!


På väg

Sitter på tåget mot Stockholm nu, har vakna i lurarna och mår sjukt bra! Ha en bra dag, puss!


Sova

Ligger på en madrass nu, säng är överskattat. Ska sova så jag kommer upp imorgon, livrädd att försova mig. Har bara varit på el jobbo idag, bakade lite kakor också mitt i allt, haha. Allt är packat och klarre. Hörs imorgon! Puss natti!

 


Someone like you

Är på restaurangen, hellugnt här för tillfället. Imorgon drar jag till Sthlm och syster. Ska bli så sjukt skönt!! Vill bara bort härifrån nu, bortbortbort! Kommer bli bra, massa mys. Idag sover jag i Lund eftersom mitt tåg går vid 8 imorgon. Har mitt lilla crib här haha! Hörs senare, pussa.


Myser med mami


Lördag

Har en riktig slappelördag. ("slappelördag" vad fan är det för ord Rebecca?!) degar i alla fall bara runt här hemma, småäter, packar lite och nu väntar jag på att mi madre y padre ska komma hem så vi kan åka och handla. Blir inget jobb idag, ganska skönt ändå. Kul att ni följer mitt fruktansvärt spännande liv!!!!! Hahahaha.

PUSS!


Träning

Kom nyss in från löprundan, körde lite styrka och stretch hemma så nu sitter jag i soffan med välförtjänt frulle. Skönt att vara igång! Kommer ha bamkropp om 2 månader, jaddå! Haha. Puss!


Natti

Ligger äntligen i min säng nu! Kom precis hem från jobbet och nu ska jag sätta på en film, kommer somna på en sek. Jag är helt slut, d-ö-d. Två jobbdagar till sen Sthlm! Ska bli så skönt att komma ifrån allt, tänka på annat, mysa, må bra och ha kul! Sov gott finisar. Puss natti!


Jobb

Sitter på jobbet, har precis tryckt i mig en bulle och haft lite mysfika innan vi öppnar. Vill kräkas lite. Helmätt. Jag måste börja träna!!!! Får fan ta tag i det imorgonbitti innan jag blir tjock... Känns ju inte så bra kanske om det skulle hända, men nu ska jag börja duka och sen tjata ut Sigrid i köket tills gästerna kommer. En sak i taget. Hörs senare! Puss!


live as though heaven is on earth









Sthlm

Sitter i el köko och äter omelett som mer liknar spya, men smakar bättre. Haha. Skulle egentligen baka men fanns inget socker så fick bli omelett, lika bra kanske. Bokade nyss biljett till Stockholm mån-tors nästa vecka, ska bli så skönt att komma bort från verkligheten ett tag och bara mysa med min fina syster. Hoppas ni har en bra kväll puss!

 


Sep. 13, 2012

Klarar inte av att hålla mig borta. Tror jag redan har bearbetat detta i 1 månad, idag mår jag ganska bra och igår mådde jag också ganska bra. Känns tomt och om jag tänker på det för mycket klart det är jobbigt.. Men jag orkar inte må dåligt, jag är en jävligt bra tjej, positiv, glad, rolig och det vill jag fortsätta vara! Man får inte lov att vara osäker på mig närjag borde vara ett självklart val. Ibland har man motgångar men då kommer det snart en uppgång!

Igår var i alla fall Connie här och snackade skit och drack vin, riktigt mysigt. Vill bara säga tack till alla mina vänner som alltid ställer upp och alltid finns där för mig. All min kärlek till er ❤


paus

avslutade precis ett 4 månader långt kapitel. lånade ut mitt hjärta men det lämnades tillbaka i bitar. ska försöka pussla ihop mig själv, ta hand om mig själv och låta mig sjäv må bra... men det kommer nog inte hända idag och inte imorgon, inte ens dagen efter det men om ett tag. vi hörs när jag känner att jag orkar, när jag är lite mer hel. 

Mys

Jag och mamma myser på här hemma. Nu ligger jag i sängen med sista boken av sofi fahrman. Puss


Ändrade planer

Ibland blir livet inte riktigt som man vill, när man vill det. Idag ska jag söka en miljon jobb eftersom jag under det närmsta året kommer befinna mig i Sverige ändå. Tråkigt men så är det.. Har låtit allt sjunka in och ska göra det bästa av det här året ändå, allt kan hända! Ett äventyr på hemmaplan, typ haha. Slut deppat nu, dags att vara positiv och se möjligheter! Först upp på min to do lista är jobb, så sätter igång med det nu! Hörs sen puss!


.

Hade en jävligt jobbig dag igår, inget som går över på en dag direkt.
Vi hörs när jag är lite mer back in the game. Puss


Dagen

Har varit ute och gått och haft tvkväll med min fina mami ikväll. Nu ska vi snart lägga oss i sängen och lyssna på någon sommarpratare, igår lyssnade vi på Mark levengood, så sjukt störd och skön man! Låg och skrattade så vi nästan dog igår, haha. Imorgon ska jag till Helsingborg och mysa lite med fina amanda, blir en bra dag! Ha en skön (eller schöööön som jag tydligen säger!)kväll, pussa!

 


Kaos

Allt, eller nä inte allt men några viktiga saker är kaos nu, har lite panik och känner mig cpstressad. Ska ta en dusch och skölja bort allt som ligger och tynger nu. Bra plan! En sak i taget! Hoppas ni har en bra dag, pussa 😘


Känns lite såhär i mig just nu, kaos. Haha


Kär tjej

Tänk att jag skulle bli såhär äckligt kär. Att jag skulle gå runt och tänka på en person 1000 gånger om dagen, koppla allt alla säger till saker med den här personen, vilja vara med en person dygnet runt utan att tröttna, aldrig vilja lämna sängen när man vaknar bredvid honom, att jag ler även när jag är jättesur på honom. listan kan göras lång.. Vem har jag blivit? Hahaha, kaos.


På väg hem

Sitter på tåget hem, har 10min kvar av tågresan och sedan 40min på en buss,härligt!! Spenderade natten i Helsingborg hos mannen, riktigt skönt att få somna bredvid honom igår. Idag ska jag inte alls göra mycket, kanske dags att börja tvätta upp alla kläder, drar om en och en halv vecka.. HELT SINNES!! Förstår det inte helt själv än, dagarna går så sjukt fort nu. Ska njuta av varenda dag jag har kvar i Sverige. Ska bara göra det jag vill och det som gör mig glad! Bra plan, så får det bli! Puss!


Klart!

Äntligen jobbat klart!! 11h jobbdag, helt död med andra ord. Nu ska kg sätta mig i bilen hem. Hörs imorgon fina, puss!


Kokoobello

Befinner mig på jobbet, blir väl här till tidigast 11 ikväll. Go dag.. Men cash is king! Hörs om jag har tid. Pussa!


bästa

Nu är jag äntligen hemma från jobb! Jag körde hem, avlastade pappa från den biten ikväll. Nu ligger jag i min säng, har precis pratat med min bästa i telefon. Jag saknar honom, saknar honom varje dag som jag inte träffar honom.. Blä. Var nästan två veckor sedan jag fick somna bredvid honom, förstår ni huuuur äckligt dåligt av oss?!! Inte ok... Men på sön är han min för hela dagen, blir en bra dag, går inte annat. Annars har det inte hänt så mycket, jobb idag, jobb imorgon, mamma pratar i sömnen och nu ska jag sova. Puss natti!