Skriv din beskrivning här!

Påsk

Förlåt för dåligt bloggande... Har precis skjutsat ner Filip till tåget, han var hos mig igår och myste. Vi gick på Carolina Gynnings utställning, pappa hade gjort den obligatoriska påskäggsjakten och sen åt vi lite påskmat. Nu ska jag och mitt guldägg fullt med godishjärtan mysa ner oss i sängen och titta på Beyonces dokumentär. Puss!


nada más

firat papi och lite sånt idag eftersom han fyller år. ätit god mat och haft det bra. imorgon drar jag till helsingborg för att hänga med simon ett litet tag. annars händer det inte så mycket. jag ligger i sängen chillar till zara larssons nya låt. insåg för någon timme sen att det är två veckor tills jag drar. lite rädd å sånt. men det blir kul!! sjukt. nej. over and out. nada más. puss. 



Nytt

Unnade mig nya skor igår. Känns bra.


Home

Nu är jag äntligen hemma i min egen säng. Eller ah kanske inte äntligen, men jag är i alla fall hemma efter ett par supermysiga dagar i Tyskland med bästa killen. Har verkligen haft det jättebra, ätit gott, ätit lite till, åkt runt, gosat, blåst bort och ätit. Bra helg. Idag sa ja farväl till mina fina tjejer, Maria och Elina som åker iväg till NY imorgon. Känns konstigt. Jag och Elina satte oss i Stadsparken och körde lite picknick, sen kom även Maria och hängde med oss ett tag. Pussade dom hejdå sen gick jag och handlade present till papi som fyller år imorgon. Nu ska jag gosa ner till en film. Puss!


Pussen

Hade det jättebra igår i götet med mina fina tjejer. Sen nät vi kom hem firade vi världens bästa mami som fyllde år. Bra dag. Snart ska jag dra mig mot hbg och sedan åker jag och Filip till Tyskland och blir där hos hans pappa några dagar. Mys. Vi hörs om ett par dagar. Puss!


Natti

Godnatt bloggis. Imorgon drar jag till götet. Hänger på pappa, när han går på mässa passar jag på att träffa mina balkangirlstheyliketopartylikenobody tjejer. Blir mys. Skönt att hinna träffa dom innan jag åker och dom ger sig iväg på sina äventyr. Ett liter hejdå på ett bra tag. Sjukt konstigt!! Vi hörs imorgon. Puss natti!


El busso

Sitter på bussen på väg hem, tyckte det var ganska mysigt att sitta på bussen idag. Har det varmt och äter lite naturgodis, är lite rädd att det sitter någon nötallergiker som typ dör pga mig. Vore jobbigt. Har i alla fall varit i Lund och handlar lite nödvändiga saker till resan och lite annat. Jag tycker att det är så tråkigt att lägga pengar på sånt man måste ha, typ genomskinliga bhband, kommer jag aldrig använda annars. Riktigt fult, syns lika mycket som vanliga band. Haha. Blöö Puss


Tis

Trotsade klass 2 varningen och drog hem till favvokillen. vi myser i mängder och nu bjuds det på kladdkaka och film. Kände att jag inte riktigt klarade av att vara hemma så drog hit. Mår bättre och blir gladare när jag är med honom. Ha en bra kväll. Puss


Måndag

hej lovies! jag har en go vecka framför mig!  ...förutom att det ska snöa 3dm imorgon och blåsa storm typ så jag inte kommer kunna lämna huset så kommer resten av veckan att bli bra. mycket kul och mysigt som väntar. skulle sitta fint med en tid hos frisören också så skulle det vara en ultimat vecka. 

idag händer det inte mycket, jag ska träna, stretcha och sånt, plugga lite spanska också tänkte jag. tänkte dra till malmö och fixa lite inför resan, men det är kasst väder och jag orkar inte. nej min lilla pt, nike training club väntar. haha. puss! 


 



Pluggsöndag

Mamma och pappa har lämnat mig hemma för att gå på bio. Var dock ett tag sen så dom kommer nog snart hem. Själv kollar jag film och pluggar spanska glosor. Längesen man hade pluggsöndag, skönt att ha pluggsöndag självmant och utan press i alla fall. Ska snart gå nana kudden. Puss!


Söndag

Har precis varit ute på en löprunda i det fina vädret samt ätit frukost och stretchat lite. Tror jag ska baka något kul. Är sugen att testa på att baka macarons någon dag. Får se när jag ger mig på den utmaningen. Har nada más att berätta. Hörs sen. Puss!


funderar

ibland funderar jag på hur mitt liv kommer se ut. vad jag kommer hålla på med, kommer jag utbilda mig vidare, vad vill jag göra, är dansen något jag verkligen vill jobba med osv. det finns så mycker jag vill göra och så mycket jag vill våga göra. oftast är jag rädd för saker jag inte kan, jag vill vara bäst på allt innan jag ens hunnit testa, (hur tror jag att det ska gå till liksom?!) men jag jobbar på att våga göra nya saker, saker jag vill men egentligen inte vågar. vill jag flytta till stockholm, utomlands, någon annanstans, eller vara kvar? vill jag resa, jobba eller söka någon utbildning? så många val, val som kommer forma min framtid. men vilket val jag än gör så drar det med mig på nya äventyr och nya upplevelser. jag känner mig inte längre rädd och stressad som jag gjorde för några månader sedan över framtiden.  jag känner mig ganska lugn, jag vet att allt löser sig. framtiden fixar sig själv, och det kommer bli jättebra. om något inte går som man har tänkt så väntar något som är bättre. om mindre än en månad åker jag iväg, i sju månader blir jag borta på mitt egna lilla äventyr för att jag vågade testa. man kan ju faktiskt inte få mer än ett nej om man bara vågar. men framtiden får vänta lite, nu ska jag bara leva i nuet, uppleva allt som är precis just nu

Nolifer

Myser hemma vid brasan med en mojito och längtar tillbaka till barcelona lite, till alla galna utekvällar, pedros lilla mojitobar, sol, mina favvo flickor och allt annat. Känns lite tråkigt att sitta hemma idag. Saknar gänget, lundafamiljen, när vi alltid hängde och hittade saker tillsammans. Mitt liv är lite tråkigt idag. Puss


Drömmar

Sitter på tåget på väg till pojkvännen, sover där inatt. Gillas. Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Bakade drömmar nästan precis innan jag jag satte mig på tåget, första gången jag bakade det. Blev riktigt bra faktiskt! Har med mig några till Filip men kanske lyckas äta upp dom innan jag är framme, haha. Fast nääää. Ha en bra kväll. Puss!


Film

Myser ner mig ensam i sängen med morötter och film. Hade hellre haft mannen och godis.. Men man kan inte få allt här i livet. Ska se " my name is khan". Filip sa att den var bra, jag somnade när vi skulle kolla på den sist så tänkte att jag skulle hålla mig vaken och kolla nu. Puss!


Paris

vill åka till Paris. vill åka till Paris med kärleken. har varit där en gång på klassresa, men jag vill uppleva staden på ett annat sätt. vill göra, se, uppleva precis vad just jag vill och känner för. Paris några dagar i höst låter inte helt fel.


Mysdag

Ligger i soffan, slökollar tv och chillar med datorn. Är svintrött. Igår var jag på föreställning med fina vänner, cred till ldmgs treor. Speciellt huvudrollerna, riktigt bra! Har ni möjlighet, gå och se den! Sen mötte Filip upp oss efteråt och följde med hem till mig, Anna och hennes pojke sov också här. Mysimys. Anna och Adam åkte tidigt imorse, jag och Filip tog en promenad med hunden och sen har vi bara tagit det lugnt. Riktig mysdag.


Party på bussen

Sitter på el busso, för ovanlighetens skull.. Heeeehe. Har svintråkigt. Skickade en "party på bussen video" till Anna. Ska göra dom filmerna till en standard, både jag själv och den som får den blir på bra humör. MER PARTY! Haha. Konstig. Ska i alla fall på treornas föreställning ikväll vid 7 sen tar jag med mig Anna och hennes pojkvän hem för dom hade ingenstans att sova. Snäll tjej. Ha en bra kväll! Pusspuss!


Malmö

Ligger nerbäddad i sängen med mami och kollar på det okända. Har varit i Malmö, käkat och sprungit runt lite på stan med Elina. Fick med mig ett par karaktärskor, en sjal och ett par byxor. Känns bra! Haha. Pratade med min frisör innan också, funderar på en förändring lite mörkare fast ändå ljust. Tror det kan bli bra. Imorgon ska jag på se treornas slutproduktion och mysa med fina människor! Puss


Tisdag

Ligger ensam i sängen hos f. Ska göra frulle och fixa mig för att sedan åka till Malmö och köpa nya karaktärskor. Vill önska alla treor på LDMG stort lycka till idag på premiären av er slutproduktion, "le cabaret du moulin rouge". Ikväll får ni äntligen belöning för alla dagar och timmar ni kämpat, njut!!!!! Hörs sen. Puss!


Mysi

Är hemma hos älskling, kör övernattning x2. Fick frukost på sängen imorse innan han drog till skolan. Sen har vi suttit ute i det fina vädret och myst. Hans vänner kom också och hängde. Sen har vi suttit och pysslat med knappar till hans UF, kolla in det på fb, "various buttons", ätit och nu ligger jag själv i sängen och kollar top model. Pusshaj


Tåg

Sitter på tåget mot Helsingborg och bästa. Har köpt godis som färdkost, tror även han kan behöva lite godis som belöning för pluggisveckan. Det sitter ett par framför mig och pussas äckligt. Och fult. Ska kolla åt andra hållet. Puss


Mello

Gått på stranden, frysit ihjäl typ, druckit varm choklad och nu ligger jag i soffan och kollar mello tillsammans med mami. Ska mysa här lite sen kolla någon film tror jag. Imorgon ska ja till Filip. Äntligen. Mysimysi. Puss!

 


Lördag

Har haft en bra början av denna lördag, bra frulle följt av en promenad med familjen och hunden på stranden. Blåste något så sjukt men ändå mysigt. Nu blir det varm oboy. Hörs sen, puss!


givet ja



 tänkte att vi skulle fira att trion har nästan allt med NY och mallorca klart, men vår sista gängmedlem, maria, jobbar. så får ta det en annan dag. börjar med ett litet smygfirande med frugan idag så länge. perfekt!

Frullish

Wazzza. Hej. Har precis tränat lite och ätit frulle, ska stretcha lite snart också. Dags att komma i form igen! Sen ska jag äta pizza, haha. Pusshej.


Enkel

Bokade precis en enkel till Mallorca den 11 april. Nu är det verkligen snart på riktigt. Jag är livrädd, nervös och uppspelt. Ahhhh SÅ SJUKT!!


Ey whadup

Är hemma efter ett dygn i hbg hos mannen. Nulägesrapport: Jag är fast på bana 65 på candy crush sedan en vecka tillbaka, använder mitt nya uttryck "party" lite för mycket, stressad av väntan på viktigt mail, maten anlände precis och att läsa bloggar är min meditation. Skönt att fly in i någon annans liv ett litet tag faktiskt och sluta oroa sig över sitt eget, Ta en liten paus. Tack alla bloggare. Haha. Nu ska jag äta. Puss!


Dålig dag

Ligger i min säng, vill inte göra något idag. Känner mig ful, tråkig, energilös, gråtfärdig och allt sånt där dåligt idag. Inte likt mig alls.. dålig dag typ. Vet inte om jag ska ta mig ut och springa, skiter nog i det. Även fast det brukar hjälpa. Får se. Elina peppar upp mig på fb, fina människa. Ska följa hennes råd och slänga på lite Beyonce, typ baka och göra lite små måbrasaker och sluta klaga här på bloggen. Puss!


lovie

älskling har lämnat mig efter ett riktigt mysigt dygn ute på landet hos mig. blev massa mat, mat, mat, vin, godis och mys. idag låg vi kvar i sängen länge och myste. sedan tog vi en sen frukost och drog ut och gick i det fina vädret en liten sväng. riktigt bra. saknar honom redan. har tyvärr inga bilder, glömmer sånt när jag är med honom. själv ligger jag hemma i soffan med täcket och gör nada, ska snart äta lite med familjen. 


Lördag

Hej.. Ligger vaken i en säng hos Elina, vågar inte riktigt ställa mig upp än. Tror gårdagen kommer slå till ganska hårt då. Lite så det ska vara om man haft kul ändå. Ska dra mig hemåt om några timmar sen ikväll kommer Filip till mig som omväxling, fint. Blir en bra myskväll! ska försöka sova någon timme till.. Fyra timmars sömn för mig är lite för lite. Haha puss!


Snabbis

Var ute och sprang en halvtimme vid 9, har precis ätit frukost och nu ska jag somna en liten stund i soffan. Bra start på dagen. Efter min lilla nap så ska jag städa och ta reda på kvällens planer. Hörs sen! Puss