Skriv din beskrivning här!

Hets

Ligger i connies säng bredvid Danne ock Connie, Elina drog precis. Har varit i Malmö hela dagen med Elina och ätit i mängder, ville kräkas lite efter. Mätt tjaaaj. Fick panik när vi var där, största hetsen haha! Folk började kriga när det kom in mer sushi, var som väääärsta rean enligt elina. Sen skyndade vi hem och kollade lagfinal i gymnastik och nu ligger jag här, chillar mest. Ska äta popcorn och kolla film nu! Pussss


Trött tjej

Ligger i sängen redo för john blundis. Klockan är 10 i 11, vad händer med mig?!! Börjar bli gammal... Inte ok! Men imorgon ska jag i alla faöl äta sushi med beeestie i Malmö och mysa i mängder! Bra dag! Hörs imorgon fina! Puss!


Film

Ligger i sängen och dör till 21 jumpstreet, haha! Det enda jag saknar nu är Filip. min finaste och typ lite godis.. Saknar godis mer förresten. Puss!


Gymnastik

Satt nyss och kollade på Jonna som gjorde sitt första OS, bra kört. Hela familjen har suttit och svettats här i soffan haha! Fortsätter dagen med gymnastik OS från soffan! Puss!


Ensam

Sitter ensam hemma, det är jag och hunden bara. Mamma och pappa är ute på den danska sidan och lämnade mig hemma.. Har inte gjort ett dugg idag haha, finns inget att göra förutom att äta typ haha. Tröstar mig med mat när alla är gone. Illa. Hörs sen puss!


OS invigning

Ligger i soffan och kollar på os invigningen med pappa. Vilket jävla jobb som ligger bakom OCH tänk hur mycket cash som gått. Kaos. Sverige skulle aldrig kunna ha OS, skulle bli lagom och inte i närheten av mäktigt... Tråkiga lilla Sverige. Klart slut typ. Puss haha.


Stranden

Kollade nyss min insta, de senaste 4 bilderna är tagna på olika stränder, haha bra liv! Låg på el strando med papi idag också, skönt med bra väder och lite bruna ben, ÄNTLIGEN! Annars händer det inget alls.. Funderar typ på hur jag ska klara mig utan F i 12 dagar, men ska nog överleva.. Jobbigt annars liksom. Hörs senare! Puss!


Bortaplan

Hej bloggis! Har varit i Lund och Helsingborg i två dagar, nu är jag på hemmaplan igen. Var i lund och myste runt med Simon och träffade borttappade vänner typ haha sen sov jag hos Connie när hon slutade jobba. Mysig kväll. Dagen efter drog jag och Connie tidigt och mötte upp bellis och Simon för att bada och sola. Superfin dag! Jadddåååå! Simon den slynan drog tidigare och vi låg kvar ett tag, eller jag var den enda som var närvarande och satt och pratade med mina sovande vänner.. Haha fick inga svar. Konstigt. Sen mötte jag upp min bästa, myste på Råå och sov sedan hos honom. Idag har vi legat på Råå halva dagen, tolkas som man själv vill. Sen åkte jag hem. Ska vara utan mannen i 12 dagar nu, kräks lite... Känns sådär. Ska pussa ihjäl honom när han kommer hem. Och pussss på er också, ha en bra kvälllll!


Soool!!

Äntligen sol! Har legat på stranden med föräldrarna mina halva dagen sen åkte vi hem och åt, helt slut är jag! Tog första doppet idag också haha! Riktigt fin dag, blir så glad av bra väder! puss


Livet är så bra, jag är lycklig. Du gör mig lycklig.


Åker tååååg

Sitter på tåget på väg till min bästa, åkte för en halvtimme sedan och kommer vara framme 19.50... Men vad gör man inte haha! Trodde tåget skulle gå direkt men näää så måste byta i malmö, men köer ju fram tillslut i alla fall och då är det värt det. Spenderar kvällen där i hbg så vi hörs imorgon, ha en bra kväll pusssss!


Övningskört

Har Övningskört med pappa idag, vi har en ny grej att jag Övningskör runt om på Österlen så gör vi en utflykt typ varje gång och fikar någonstans haha! Fint ändå! Idag blev det Simrishamn för en glass.. Haha. Nu ligger jag bara hemma i soffan och om en timme ska jag följa med och äta hos grannarna, halvkul, men mat är kärlek så kan stå ut ett tag. Puss


Fredag

Ligger i min säng.. Igen.. Var precis uppe och åt frukost. Vaknade till ett riktigt bra sms, så är redan på bra humör! Orkar dock inte göra något idag men pappa har andra planer. det är skönt att vara hemma i alla fall! Hörs senare. Puss


Sitter här på golvet och gör mina tackkort, bättre sent än aldrig haha! Men jävlar vad svårt det är att klippa rakt!! Känner mig som 5år.. Fast nä jag var bättre på att klippa då. Lovar. Sitter här med alla mina sneda kort och låtsas att det är tanken som räknas.. En månad senare sådär också haha. Blir lika lycklig när jag lyckas klippa rakt, hahah tragiskt, eller fint! Uppskattar det lilla i alla fall.. Hoppas dom som får korten gör detsamma. Långt inlägg om att klippa... Ska sluta nu. Puss!


ganska äckligt

kräks lite på livet idag, eller just nu.

Beyonce

Har haft en helt ok kväll mer mamma min, nu sitter jag i soffan och dör till Beyonce på tv, vilken stjärna hon är! Min idol! På riktigt, vilken jävla kvinna... Så imponerad av henne.


Mami <3

Har spenderat dagen med min fina mamma. Vi tog bilen och åkte runt på Österlen. Vi stannade och åt lunch i Simrishamn och gick runt lite, allmän mysdag helt enkelt. Fin lördag!


Hemmamys

Myser med min mami hemma ikväll. har mått lite dåligt idag så blev inget Båstad. Skönt att ha kunnat landa några dagar hemma också och inte bara sova här en dag innan jag åker iväg igen. Back till myset, Hoppas ni har en bra kväll, pusssar!

 


Soffan

Ligger i soffan och kollar på Ellen, blir bara deg idag.


fint


Äntligen!

Nu funkar äntligen appen igen! Igår var jag i båstad, det är tennisveckan för dom som missat det så körde där hela dagen och natten. Gjorde lite reklam för ett företag och festade samtidigt, helt ok! Inatt sov jag 14 h Hahahah och imorgon drar vi dit igen och kör! Blir kul! Hoppas ni har det bra! Ska uppdatera oftare nu! Pussss!