Skriv din beskrivning här!

-

vill inte blogga idag. kanske inte imorgon heller. får se. inte på topp. en dag i taget... tur att jag har världens bästa föräldrar som peppar mig dagligen ♥

Arbetstillstånd

Nu har jag äntligen fått mitt arbetstillstånd efter mycket om och men! Åkte iväg till Palma 6 imorse köade i 2h sprang runt i hela stan, in på bank och olika byggnader. Men nu är det klart!! Så skönt! Sen åkte vi runt typ hela ön och lämnade av folk på respektive hotell så det har varit en tröttsam dag. Ligger i sängen nu, allt är packat och vi åker om en timme till hotellet där vi ska jobba. Känns bra! Imorgon börjar det på riktigt! Puss

https://cdn1.cdnme.se/2467327/7-3/pic_517a9c00ddf2b373097b149b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2467327/7-3/pic_517a9c00ddf2b373097b149b.jpg" class="image">


puss

uppdelade i team, hotell, utgång på det, kudden luktar pojkvän och nu ska jag sova i 3h för att sedan gå upp och åka till palma för att fixa massa grejer. dagen blev bra tillslut. så sjukt nöjd med mitt team och det känns som att jag kommer få 7 bra månader här på mallorca. nu ska jag somna till new girl och doften av pojkvän. så imorgon väntar palma och sedan flytt! puss!

Kaos

Har haft en kaos dag. Haft rep hela dagen med alla som har haft show under veckan och satt ihop olika nr från varje show till en show. Har varit en riktigt påfrestande dag med många eb människor.. Blir så trött ibland. Kände idag att jag bara ville ta mitt pick och pack och åka hem för jag tyckte allt var så jobbigt med min grupp. Pratade med chefen om det och hon sa att det kommer bli bättre i gruppen när kursen väl är slut, så får hoppas på det. Verkligen hoppas. Annars så måste jag och några andra åka till Palma vid 7 imorgon och fixa massa saker. Så nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir bättre! Puuuuss!


halv

fick precis en klump i magen och tårar i ögonen. saknar min älskling något så sjukt. känns så konstigt att bara kunna prata i telefon och via sms/facebook max en gång per dag och aldrig kunna ses. saknar allt som han är. allt som är vi . behöver min andra halva idag. ikväll. imorgon. alltid. känns alldeles för tomt just nu allt är så mycket bättre och lättare när du är nära mig. världens bästa du. jag saknar dig


 





Idag

Idag har vi ballongkonst och ansiktsmålning och snart ska vi dansa lite. Helt okej. Imorgon har vi någon form av gala då alla som haft show ska visa upp något nummer ur showen. På fre är det sista dagen och sen blir vi utplacerade på andra hotell! Besos!


Senaste dagarna

Hello followers! De senaste dagarna har vi övat inför vår show, kaos. Vi har haft prov på miniclub, åkt iväg till ett annat hotell och kollar på en av showerna där och även haft vår show. Igår hade vi vår cirkus show. En helt ny show för hotellet, de flesta andra showerna har redan gjorts förut. Så hela gårdagen hade vi rep från 8-halv8, kaos hela dagen. Man har lärt sig så himla mycket på ldmg, allt från planering av klädbyten, in och utgång, kunna sina steg, placeringar, visa respekt för varandra samt mycket mer. Folk här har inte lärt sig det riktigt och det blir kaos. Speciellt när det kommer till respekt. Vill slita huvudet av dom ibland. MEN vi genomförde i alla fall showen och det gick bra! Jag är stolt över mig själv och inser hur mycket jag faktiskt kan! Några dagar kvar av kusen sen börjar det på riktigt!! Puss


skype


skypar med bästis. ger mig bra energi!! pratar om livet å sånt, mår bra! me gusta! 

today so far

har precis haft mitt förmiddagspass med miniclub och ätit lunch. börjar igen om 15 min med dans, men jag ska bara ta det lugnt idag och markera och ta mina placeringar så min fot har lite större chans att läka. har dans till 19 sen middag och sen imorgon är jag leeeeeeedig! efter en veckas slit! SKÖNT! så ikväll ska alla ut och festa, jag ska dock bara ligga med min fot i högläge och käka godis. känns ganska bra det också. det är fler som ska stanna på hotellet. jag hoppas på bättre väder imorgon än det är idag så man kan ligga på stranden, men vi fååår la se. haha puss! 


från min balkong

hola

ligger in my bed lyssnar på gosmusik och pluggar lite miniclub. hade gjort läxan fel så fick en dag till, eller fick och fick jag tog en dag till haha. idag har haft en bra dag! har fått spela lite teater och varit lite duktig idag. fick också dansa lite mer jazz/show/girly till britney spears circus. götteligött. mår bra när jag får showa lite. imorgon måste jag ta det lugnt för min fot mår inte så bra, vet inte om ni kan se det på bilden men ah. så lugnt imorgon och ledig på lör sen är showen på mån! bara att köra på. men jag har haft kul idag! nu ska jag fortsätta med miniclub och stretcha lite. besos!





blö

ligger i sängen och försöker skriva en planering för en hel vecka på miniclub. går inte så bra. noll fantasi. sitter i andra tankar, kollar runt på hotell och flyg till min prins och gör helst allt annat förutom att försöka göra den dumma planeringen. om en halvtimme ska jag dra mig och kolla på dansarnas andra show. måste försöka bli klar innan dess så jag får tid att sova och kolla ett avsnitt newgirl ikväll.. men så jäkla svårt att försöka relatera varje dag till ett speciellt tema med olika lekar som ska ingå i temat och efter rätt mall. blöööö. hoppas ni har lite roligare! PUSS

love



saknar mitt hjärta. saknar att somna bredvid honom , ha honom nära mig, bara ligga i sängen med en filt och kolla film som det ändå slutar med att jag somnar till, pussa på honom, hålla hans hand, pussas lite halvt när vi vaknar för att vi inte har borstat tänderna än, ta på hans arm tills jag inte orkar med och han säger "bara lite till", få hans pannkakor på morgonen, kränga massa godis, saknar att se honom försöka hålla igen munnen när han skrattar så han inte visar tandställningen, saknar att han duschar en miljard gånger om dagen, saknar att ta i hans hår och att känna hans doft. saknar allt. världens bästa. ♥

pluggiplugg



hej! sitter just nu i min säng och försöker plugga lite. imorgon har jag prov på alla frågor jag hade fel på på förra provet + att jag ska "öppna" miniclub på 3 olika språk. så ska bara läsa på lite skriva lite och lära mig spanska tills imorgon. no problemo. ska försöka göra klart allt nu så jag kan sova direkt när jag sett klart showen ikväll. det var tungt att ta sig upp imorse. neeeeeeeed more sleeeeeep. 


ena tjejen i min dansgrupp som förövrigt är lite eb och inte kan någon koreografi har tydligen gjort illa sig och kan inte dansa på ett tag. själv sitter jag med en halvt stukad fot, det har typ förflyttat sig till hälsenan nu.. inte så bra (tips på bra fix och trix!!??) men jag dansar ändå. alla är vi olika.. vi har i alla fall ledigt på lör och på mån har vi vår premiär. känns ändå rätt okej för min del, koreografierna hittils sitter. nu ska jag läsa igenom några sidor om babyclub SJUUUKT KUL och sen köpa godis och se showen ikväll. PUSSS! 



jag lever!

HEJ! sitter nu på balkongen på hotellet på mallorca. har ont i alla muskler efter träningarna och har haft kaos i huvudet nu dom första dagarna. varje dag är väldigt upp och ner i humöret. igår låg jag och storgrät för att jag var så trött och hade så sjukt mycket och idag är livet ändå ganska bra. 

Jag går upp varje morgon halv 8, äter frukost 8, börjar 8.50 slutar 13 för lunch. under dessa timmarna har jag "miniclub" som kommer bli mitt dagsjobb. klockan 14 börjar dansträningen och slutar vid 19. vi har tydligen premiär om typ 4-5 dagar så känner mig lite stressad. vi är bara 3 dansare, sen är det två akrobater och en som ska jonglera. men dansen är mycket balett, modern, show och typ hittepå, så väldigt blandat. sen efter det duschar jag, äter middag vid 20 och sen måste jag gå och titta på en show till 23. där ska det egentligen ta slut men då måste jag ta och göra alla läxor till miniclub och trycka in koreografin i huvudet. det är hårt arbete och jag är helt slut. när man sover känns det ändå som att man inte har fått vila. sjukt stressad. men som sagt idag har varit lite bättre än dagarna innan. 

det är väldigt mycket olika typer av folk här. lite svårt att hitta sin plats. alla är väldigt överdrivna och dom som har varit med tidigare år håller sig lite för sig själva. så jag saknar alla där hemma sjukt mycket. men det blir bättre och bättre så jag får ha tålamod bara. med allt. haha. fråga om ni vill veta något!!! PUSS


 

Hejdå

Sitter på flygplatsen och ska snart gå ombord. Har gråtit hela dagen känns det som, sjukt känslosam.. Sagt hejdå till mami och papi och världens bästa pojkvän. Usch hur ska jag klara mig utan dig världens finaste och bästa människa?!nej fy. Hörs imorgon eller inatt när jag är framme. Puss!


Hejdå hus

Nu åker jag hemifrån och ser inte mitt lilla hus förrän om ca 7 månader. Ska snart sätta mig på tåget och pendla till Helsingborg för sista gången. Vi hörs imorgon innan jag åker för nu vill jag bara spendera all tid jag har med världens bästa kille! Puss!


Imorgon

Nu är jag klar med packningen! Jag ska bara trycka ner datorn och väga en sista gång innan jag kan känna mig helt lugn. Sen drar jag mig mot min pojkvän för att spendera sista natten där med honom. Imorgon bär det faktiskt av till Mallorca!!!!! SÅ SJUKT!!!


27

Idag har min mamma och pappa varit tillsammans i hela 27 år. Fina mami och papi ❤


En sista

Springer runt som en dåre och packar och fixar, känner mig stressad. Men nu ska jag äntligen sätta mig ner med min familj och äta middag hemma på Österlen för sista gången på ett bra tag. Puss!


Plan

Ligger i Filips säng helt själv. Inte riktigt ok. Ska snart ta mig upp, fixa mig och röra mig hemåt för en sista natt i min egen säng. Lite läskigt men det ska samtidigt bli så jäkla spännande! Imorgon natt sover jag hos Filip en sista gång och sen på tors åker jag direkt till Lund där pappa möter upp mig och sedan åker vi till flygplatsen. Så ser planen ut. Nu är det nära!!


30v

För 30 veckor sedan när allt jag hade planerat med mitt liv just då inte blev som det var tänkt så skrev jag såhär på instagram. Nu om 3 dagar drar jag iväg på mitt stora äventyr, något som är större och bättre.


Bra dag

Hallå. Drog med mig en halvfull pojkvän från stan igår och sen sov vi hos honom. Världens bästa. Du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen. Idag åkte jg hem med mamma och pappa som var i Helsingborg och sen har jag bara packat, skrivit ut viktiga papper fixat med banken, fått tillbaka på skatten och förberett lite inför resan. Nu sitter vi och dricker mousserande och myser. Riktigt bra dag! 4 dagar kvar nu bara!! Riktigt nära nu! Wäää! Puss!


På el tågo

Sitter på tåget på väg till Helsingborg. Jag, Connie och Simon ska dricka vin och snacka skit. Bra kväll med andra ord. Underhåller mig med godis, yoggi och podcast. Puss!


Tacksam

Jag är så tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv. Har en underbar pojkvän och världens bästa vänner. Ibland brukar jag tänka att om jag inte flyttat till Lund hade inte jag träffat så många av mina allra närmsta och finaste vänner. Om 5 dagar flyttar jag till Mallorca och jag hoppas att efter 7 månader på den ön att jag har lyckats träffa många fler vänner i klass med dom jag redan har, även fast ni är sjukt svåra att toppa. Ni är en klass för sig själv. Men tänk vad många människor man inte hunnit träffa än, människor som ska få ta del av mitt liv, forma mig och jag förhoppningsvis även dom. Åh, älskar den tanken!


Mysi

Ligger in my bed, ska slänga på en Filip och Fredriks podcast och gosa ner mig riktigt mycket. Ska nog äta lite kladdkaka också. Gottis. Annars har det inte hänt mycket ikväll. Jag har bara umgåtts med min papi, kollat på lets dance och sånt. Ändå mysigt. Imorgon väntar hbg igen. Puss natti!


Bussresa

Sitter på bussen på vägen hem. Köpte med mig bk och tänkte att jag skulle sitta själv på bussen och äta i lugn och ro så jg satte mig långt bak. Fick istället en man med någon kombination, hosta och skitiga kläder som tar alldeles för mycket plats. Så nu sitter jg här med en kall chrispy chicken i väskan och känner mig allmänt obekväm. Men annars är det bra!!! Hörs sen. Puss!


Tors

Igår fikade jag med Connie och mötte sedan upp mannen, sov hos honom igår och blir kvar här idag också. Idag har jag träffat Amanda på en fika och lite hejdåmys. Just nu sitter Filip och pluggar och jag kollar tv, skönt att inte ha skola. Innan idag så gjorde vi armband, hahaha. Eller Filip försökte i alla fall. Söt kille. Nu ska jag återgå till tvn och hoppas att han snart pluggat klart så jag får pussa lite. Puss!


Mot flygplatsen

Är on our way till flygplatsen för att lämna mami som ska ha det gött i värmen i några dagar. Vi är i tid för en gång skull, helt sjukt faktiskt! Sen måste jag till Lund och fixa lite saker innan jag åker vidare till Helsingborg. Puss!


9 days

Idag har jag checkat in och skrivit ut mitt boarding card, lite scaaaary. Så nära nu. Har även börjat packa lite smått, letat reda på alla dansskor och sånt. Skulle även lämna in ett par hos skomakaren men han hade stängt så måste kirra det imorgon. Imorgon drar för övrigt min mor till Alicante i några dagar och jag drar till hbg för att säga lite hejdå och umgås med el novio. Spanskan sitter som en smäck... Fast nä. Puss!


Mysa

Ligger i sängen och lyssnar på musik, telefonräkningen är betalt, har svarat på mail ang. jobbet och nu ska jag mysa ner mig till någon film och invänta samtal från världens bästa kille. Puss!


Läskigt nära

Är nu på väg hem från älskling! Igår bakade vi muffins och chillade bara, idag har vi varit med hans familj och mormor och morfar och ätit typ påskbuffe, sjukt mätt fortfarande. Har haft en superbra påskhelg. Nu börjar det bli läskigt nära avresa och jag har lite för mycket kvar att göra och lite för många pussar kvar att ge till Filip innan jag åker. Det ska bli riktigt kul och spännande samtidigt som jag känner mig livrädd. Får njuta av de sista dagarna här hemma. Puss!