Skriv din beskrivning här!

"vänner"


gammal dansbild, helt random i brist på andra.

tänkte såhär... att jag har inget för mig i väntan på att tvätten ska bli klar så slänger in liten update. har egentligen inte hänt något.. inget spännande alls.  men iaf. anna och lille ho kom hit nyss sa hej lämnade sina saker och sa hejdå. kanske borde byta vänner. känns som dom utnyttjar mig? jag menar elina kommer hit senare för att laga mat till sig själv också. borde fundera på det där. men det är ju typ bättre med låtsasvänner än ingen alls, jaja. tur att jag iaf har dig bloggen <3<3<3<3<3<3 hihihi

durdurmak

hejhejhej osv. är vaken nu... fett ball. fast ne. men har massor av måsten idag, växla pengar, städa, tvätta, låna bok, packa klart och hämta syster. blir fint. så därför är jag och elina uppe nu, redo att ta tag i liv1. nej mååste sluta nu durdurmak ni vet. ha en bra dag, poss! ps. en dag kvar till barcelona. ps2 slå upp durdurmak och lär er något.

nolifers


hej kaosmän! ah fråga inte om inledningen, satt ihop två ord och det blev till ett... så kan det gå. lite fint. (om jag låtsas att det är fint så kan du låtsas.) har jobbat röven av mig idag, ogillar förövrigt ordet "röv" men kom inte på något bättre i stunden.. sedan har jag chillat med min finaste elina! efter någon månad av saknad av den bruden är hon här igen, i min säng och ska kolla med mig på gossipgirl. jag har fått fnatt och kör igenom alla säsonger nu. ändå najs. nej back till det jag kallar livet. (alla som vet att jag skriver på en blogg vet att jag itne har mkt till liv, men om ni läser så har inte ni heller det.) nada más, spanskan på topp. over and out. gilalr er ändå, nolifers! puss

chillidill

hej peeps! sitter på landet och chillar med amanda. har ätit goooood mat och sitter nu i soffan och kikar SYTYCD. såååå taggad på att bara dansadansadansa (kuduro?) nu!!!! annars så är det barca om exakt en vecka, känns bra. känns tight! måste springa och kissa nu. kiss (puss typ)

MAX

linnea är på g med max, alla är på g när max kommer upp! nu när vi bestämmer att det ska bli MAX till lunch, ja då jävlar kommer dom igång! ska börja köra den lite mer tror jag.......

regn


ännu en morgon och jag ligger vaken själv... har till och med varit ute och gått en timme men dom sover fortfarande... så inte ok. det regnar idag... så jag vettefan vad som händer. kanske chilla lite och sen dra till päronen? ah man vet aldrig. gillar ändå när det regnar, kan man mysa bara.. det blir typ automatiskt att alla måsten försvinner! sånt gillar jag, kanske ni har märkt. haha. pallar inte merrrrrr nuuu. puss!

grått ni vet

hejhejhejhej hej och sånt, sitter vaken nu och väntar på att mina girls ska vakna... fett segt. dom är till och med fula när dom sover så vågar inte kolla på dom..bu. våra planer för idag var att det skulle vara fint väder så vi kunde sola och sånt men nattas iphone ljög.. det är mulet och tråkigt. har ingen aning om vad planerna blir, men det visar sig. jaja. puss

peddo



hej alla snyga. oj missade en bokstav.. läs snygga. bra. ligger i sängen och har precis varit i stan och träffat päronen och morbror och hans fru. fick lite mat och sånt. var en peddogubbe som stannade och pratade med mig när jag väntade på dom.... så inte ok. berättade hela sitt liv och var allmänt snuskig. ville ta en bild och sånt...... blä. vilket han förövrigt inte fick. jag låtsades vara trevlig eftersom jag inte hade något annat val för mamma och pappa var försenade.. kul. skulle kanske ha sprungit..... (?) note till mig själv: spring snabbt, långt och helst jättefult när ett peddo vill stanna och snacka för att typ skaffa runkningsmaterial. men jag lever, haha. nu väntar jag bara på att klockan ska bli sent så jag får pussa på mina gävlebrudar. blir mysiga dagar känner jag på mig! ha det bäst!

trött



hejhejhallå. vaknade för kanske en timme sedan, har sovit 15h (!!!????!?!) somnade igår vid 18, tänkte att jag skulle ta en liten powernap.. sen vaknade jag vid 21... funderade inte länge på valet att gå upp utan somnade om och ja sen var det morgon.. herre. mina helsingborgare körde slut på mig. var i hbg myste, fikade och bara var. ni två är underbara! ni får mig alltid på bra humör. kärlek till er babes!

idag bjuds det på städning och sen ikväll kommer mina gävlebor, känns bra. dom stannar tills på sön. vi får se vad vi hittar på. men så ser det ut! nu ska jag käka frulle, sen städning och handla lite. pussss på er!

kaos in the house

hej snyggon! försöker städa upp lite här i mitt rum.. funkar dessvärre sådär. andledning till detta är att jag får finbesök på ons! mina gävlebrudar kommer hit och myser galet. var i påskas jag såg dom senast så blir lööövely! min garderob är för övrigt kaaaaaaaaos, allt här är kaos.... jag känner att det är precis det här jag vill göra just nu, precis... bu. har iaf nrj som sällskap, vet inte varför jag sa det, känns kanske bättre då. bättre att låtsas att man inte är helt alone liksom... jag är dum i huvet. haha. back to städa. skjut mig... hejdå babes!

hola mig i huvet


nyvaken tjej. säger hej. fast nä.
hola agigos! lite spanish skills precis när man gått upp.. grym brud. typ. sitter iaf på landet, med päronen. har precis löst melodikrysset...... fråga inte. standard lördagsmorgon för min mamma. morbror och gänget har inte hittat hit iaf... tvekar på att dom hinner göra det idag också. men så är livet. trivs bra ändå asså. har inget att säga. det regnar så ska kika film hela dagen och prata med elina en hel evighet i telefon. inga fler måsten idag, precis som sommarlov ska vara. minus vädret. helt ok. frulle nu sen soffan! PUSSS

godmorgon

hej mf. sitter och sminkar mig och ska snart äta frulle för att sedan dra mig mot jobbet i 3h, helt ok. får se om jag drar hem till landet och päronen eller stannar.. min morbror och hans fru anländer till skåne så vill dra hem. men jobbar söndag samma tid som idag så lite dilemma. dagens i-landsproblem liksom... haha. det där ville ni inte ens veta. kul. jag har typ blivit tråkig. NEJ usch så får jag inte säga, jag är störtskön och skitbra. säger jag det så är det så! snyggdagsnyggdagsnyggdag. ska upprepa det, ni också. lovar att det blir en snyggdag då. ska tycka om mig själv idag. och ni också! puss på er!