Skriv din beskrivning här!

rubrik

om jag inte äter något nu ska kommer jag kräkas......... vänta lite.....så! okej, dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket, eller jo ändå.. har fixat ny dator, kirrat lokal till bday, varit med anton, tänat osv. ändå helt ok! idag ska jag städa här, för det är kaos. sen ikväll ska jag träffa agnes. får se vad vi hittar på. jaaaa... annars så saknar jag barcelona. vill tillbaka mer än massor och saknar mina fina brudar. brudarna kommer på lör men vrkar som att jag får vänta på barcelona att tag till asså. vill bara tillbaka och leva livet, leva det lätta livet. inga måsten, inga problem bara chilla mest! vakna, äta frulle, gå till stranden, hem, dusch, sova, äta, fixa sig, utgång. hade inte bangat... men nu sitter man i lilla gråa tråkiga lagom sverige. vill bara häääääääärifrån! ingen som ropar guapa, ingen som ens kolla när man är ute, palla blyga sverige liksom. det måste hända något snart innan jag dööööör!!!!! aja, drömma hjälper väl inte.. hoppas ni har det bra typ, haha puss!

puss

hej babes. ledsen för 0 update igår. men min dator gick sönder så det var lite svårt liksom.. men nu är jag och mamsen och papsen. ska kirra ny dator idag eller imorgon. tror imorgon. blää hatar att casha upp så mkt. men så äre. för en gång skull så är det fint väder i sverige, helt sinnes. satt ute och åt frulle. nej nu ska jag träna! ja ni hörde rätt! possss

babbsi

sitter med simon, min babbsi! vi har det bra. ville bara säga det. saknat den grääbben. hihihi.

off to work

hörs senare!

skönhetssömn

asså det här är rekord!!!!! jag är här igen på snabbvisit, 2a inlägget idag liksom! bara så, helt sinnes. vad händer med mig? jag och bloggen, vänner... igen? kan det vara så? kanske. haha fyfan vad jag är tråkig, helt seg liksom.. skrev jag samma sak i 2-3 meningar nyss eller... aaaaah för det gjorde jag. hahahah. nä vet ni vad, vi har ju gäster som sagt, jag är f1 m1. (<-- gratis rebus) och nu måste jag verkligen träna imorgon, när jag ska hinna det är frågan men det löser sajjjj. måste träna, nu jävlar är det fan sista året på skolan och nu ska jag bli bäst! kötta så jag spyr. fint. nej nu ska jag snart sleepa. jobb imorgon, måste åka härifrån vid 10 så sova nu behövs. skönhetssömnen ni vet, inte för att jag behöver den men ville påminna er. puss!

dumsnut



hej geeks!
sitter hos päronen, har haft lite kräftskiva och väntar på efterrätt. helt ok. kanske borde ta tag i det här med bloggen.. borde bli lite bättre, men jag hittar alltid saker som är roligare.. hmmmm. vad ska man göra liksom?! ska fan försöka blogga ett om dagen i........ EN VECKA! BAM! hahahah fyfan vad jag är dålig, men ah idag är första dagen på ett-inlägg-om-dagen veckan. yay! väntar iaf på morotskaka, mamis bästa någonsin. vill ha nunununu! önskar nästan att jag kunde skicka till er.. fast nä. vill ha allt själv. tror inte ni har varit tillräckligt snälla för att smaka. aajuste. hejdå bitches...

hola

hola me llamo rebecca och jag leeeeeeever! vi överlevde alla barcelona. bästa resan någonsin! galet. jag orkar inte skriva så mkt om det nu.. tar det en annan dag. sitter nu hemma och chillar i min ensamhet. känns konstigt att vara själv när man varit med människor dygnet runt i 2 veckor.. sen har jag haft mamma och pappa som sällskap senaste veckan också.. menmen.