Skriv din beskrivning här!

luftpuss



hej mf. ligger i elinas säng, vaaaaaaaaaa?!?!? nu blev ni allt förvånade! haha. vi har precis ätit sushi och nu gör vi nada.. jag ska strax röra mig hem för att sova tidigt så jag kan i alla fall gå till skolan och sitta med typ. kommer chilla mest hela veckan, hela klassen har föreställningar med malmö symfoni orkester.. men jag har varit sjuk så har ingen aning vad veckan väntar, fint. riktigt spontant sådär. haha. ska luftpussa på elina nu, inga riktiga pussar för då blir hon sjuk. hehe. massa riktiga pussar till er dock.

sjuk

hej bloggis. sitter hemma hos familjen.. eller ah det är ingen familj här, jag är helt själv. pappa åkte iväg till några vänner och mamma kommer snart hoppas jag. jag är sjuk som ett as, känns som att svälja rakblad men ändå så säger herr doktor att det bara är ett virus så allt jag kan göra är att vänta ut den jäveln. kul. får hoppas att det blir bättre under helgen så jag kan få göra roliga saker och inte bara sitta hemma... har varit hemma från skolan sen i tis..... helt sinnes. kan knappt sitta still längre, rastlös till tuseeeen. menmen, man blir omhändertagen och folk tycker lite synd om en. det enda som är bra.. haha. snart får jag också mat och annat gottis om jag lyckas svälja. fail om mamma kommer hem med allt och sen kan jag inte äta.. roligt. aja nog om klagande. pussss!
första bilden är fake, känner mig som andra... hahhaah

hej

var ett tag sen.. haha men tänkte säga hej. säger hej till elina och simon typ! fint att jag har två stalkers i alla fall. ska snart sova, trött som jag vet inte vad, har krigat idag.. har varit en äcklig dag. jobbig till tusen. nu ska jag bara trycka igång en film och sooooooova. måste jobba imorgon också. blä. menmen, bara köra på! orkar inte mer nu, godnatt fina. puss!