Skriv din beskrivning här!

Godnattis



Hej fina! Jag lever men livet är inte toppen. Eller jo det är bra men en sak är svindåligt... Därav den dåliga uppdatering. Ha tålamod. Nu ska jag sova, har ett ärende kl10 imorgon så natttiiii! 

Live


Trivs ganska bra på jobbet idag. En och en halv timme till stängning, all förstädning är är klar och jag gottar mig. Helt ok sätt att spendera en kväll på jobbet alltså. Puss

Godnatt



Dags att sova, få bort lite ringar under ögonen och försöka vara pigg till morgondagens jobb. Har jobbat idag också. Massa jobb denna vecka. Jag gillar det. Puss natti mina fina! 

5

 • Jag kan inte leva utan en ögonfranböjare.

• Vissa perioder klarar jag inte av att somna när det är tyst, då måste jag somna till en pod eller en film. 

• Jag är dålig på att gå och lägga mig i tid.

• I ettan på gymnasiet fick jag ofta höra att jag liknade Serena i gg. Helt ok alltså.

• Jag kan vara svår att lära känna och dem som träffar mig för första gången gillar oftast inte mig. Men när man lär känna mig så är jag en bra människa. Lovar. Första, andra och tredje intryck helt enkelt. Tålamod!! haha. 

Finally



Börjar min dag på bästa tänkbara sätt. Firar med choklad, haha. Senare ska jag möta upp bästa vännen. Bra och skön söndag. Behövligt då min sexdagars arbetsvecka börjar imorgon, cash is king. 

leo

har fått dille på dicaprio. så snygg och så bra. lite filmtips har ni här i alla fall. 

The wolf of wall street 
The great Gatsby - Älskar att det är blandat gammalt och nytt. Speciellt all ny musik.

Välbehövligt




Fröken Duverell bjöd på myskväll. Middag, vin, drinkar och skitsnack. Precis vad jag behövde efter en dag som den igår. 

Gift



En liten försenad julklapp som ska skickas till andra sidan jordklotet. Ett "power och strength armband", som förhoppningsvis ger lite kraft och styrka till att hålla ihop kärleken. 

+ / -

 


+ Jag ska träffa Amanda imorgon

+ Jag har nästa steg i mitt liv planerat. 

+ Jag har fantastiska vänner och familj.


- F befinner sig på andra sidan jorden.

- Noll jobb denna vecka. 



Bakning och saknad

Är ledig hela veckan så spenderar nu några dagar hos mamma och pappa. Det är jobbigt att vara ledig. Vill jobba. Vill hålla mig sysselsatt. Har bakat idag bara för sakens skull typ. För att göra något. Det har nu gått två veckor och en dag sedan jag såg F sist. Känns extra jobbigt idag. Det känns konstigt. Vissa dagar klarar jag mig så bra själv och andra inte alls. Ibland tar saknaden över helt enkelt. 85 dagar tills han är hemma igen. Förhoppningsvis så ses vi då.




Dagbok

Bloggen är min dagbok. Jag har en publicerad dagbok och en dagbok som är bara för mig. Där lyckas jag oftast få ner alla mina känslor och funderingar i ord, skriftligform. Det är bevarat, bara för mig. Det känns bra när tankar inte bara är tankar. När det är något jag kan skriva ner och släppa, dock inte alltid. Att kunna skriva ner saker som jag förstår bättre när det blir skriftligt. Att få skriva och låta tårarna rinna för att sedan skaka av sig allt och äntligen kunna få sova. Idag har jag skrivit i min dagbok, den som är bara för mig. Jag lät tårarna rinna, skrev av mig och idag hoppas jag verkligen att allt fastnade där för jag vill inte tänka mer. 

Audition

Bar mark och sol i januari gör mig lycklig. Sitter på tåget på väg ut till mina föräldrar. Har spenderat helgen i KPH med Elina och lite annat dansfolk. Igår var det audition för Eurovision, de skulle ha 10 danstjejer och 10 danskillar. Vi var säkert runt 180 tjejer och jag hamnade såklart i sista gruppen, haha. Inte ens roligt att kolla på alla innan det var min tur. Var i alla fall jätteroligt, street koreografi, riktigt skön och såååå många grymma dansare. Inte riktigt min stil men sjukt kul. Gick inte vidare men jag är nöjd ändå, hade roligt, fick auditionträning och jag gjorde det så bra jag kunde. Mer sånt! Känner mig pepp!! Puss.



sammanfattning 2013 - del 4.

Oktober
Jobbade min sista månad på Mallorca. Den 17 oktober tog jag och mamma flyget hem tillsammans. Mamma kom ner de sista fyra dagarna och hjälpte mig få med allt hem och såg hur jag haft det under sex månader på rymmen. Det var så skönt att landa på svensk mark. Att sedan få återse gamla familj, min fina pojkvän och riktiga vänner gjorde mig så lycklig över att vara tillbaka. Jag fick även nytt jobb och ett rum i malmö efter endast 2 veckor på hemmaplan.





November
Jag flyttade till Malmö. Men bodde nog mer i Filips håla i HBG än i min egen säng i Malmö. Jag jobbade och hängde med Elina också. Hann väl med en storm där emellan och jag fastnade då i Teckomatorp. Jag blev bjuden på 50-årsfest och vi alla drack nog lite för mycket. Alla såg ut som lik dagen efter... mest jag ändå skulle jag tro. 
 

December
Jag åkte upp till STHLM och gjorde audition för Calle Flygare teaterskola. Jag kom dessvärre inte in men inte allt för långt ifrån heller och jag är jättenöjd över min prestation. Jag gjorde det bra och är stolt över mig själv för att jag gjorde det och jag gjorde det väldigt bra. F fyllde år, vi åkte bl.a på spa och såg West Side Story på Nöjesteatern. Köpte julklappar, firade jul, F åkte iväg på sitt äventyr och tillsist så blev det STHLM med mina finaste tjejer på nyår. 







Godnatt

Jobbat några timmar, lagat mat + matlåda, bakat kladdkaka och kikat ph. Nu måste jag sova. Imorgon väntar mer jobb. Skriver sista delen av min lilla 2013 sammanfattning imorgon. Puss natti. 





sammanfattning 2013 - del 3

Juli
Elina kom ner till mig helt spontant och vi hade superbra dagar. Högsäsongen var i full gång och jag pratade mer hittepå tyska än någonsin. Tappade min mobil i alla smutsiga handdukar, trodde min chef skulle döda mig för att jag hade mobilen men jag överlevde. phu! 

Augusti
Jag tog träningspass av katy på hennes hotell på mina lediga dagar. Letade jobb och boende i Sverige. Färgade mitt hår, jag och Vincent hyrde bil och körde runt i bergen och överallt typ och vi avslutade dagen i palma med goooood mat. Och bäst av allt, Filip kom och hälsade på mig en vecka efter att vi inte sett varandra på fyra månader. Vi hade en jättebra, mysig vecka som avslutades med att vi firade mig då jag fyllde 20 år. 



September
Jag började räkna ner till hemresa, kändes bra att kunna säga "nästa månad åker jag hem.", Min hemresa bokades, inget min chef blev glad över... Jag spillde mojito på min trasiga iphone så den halvt dog så jag sprang runt i hela palma och ingen ville sälja mig en ny olåst. jävla mañana land tänkte jag för säkert 100 gången där nere, när jag tillslut fick den att fungera så tappade jag den i golvet och hela baksidan gick sönder. tejpade baksidan och på något sätt klarade den sig den sista månaden i alla fall. jag Och som topp på allt så satte jag mig på min väska och mitt spanska bankkort gick sönder, haha. Fick även ett toppenbesked på att Hannah skulle få åka hem tidigare än oss andra. Jag och vincent var så lyckliga den kvällen, haha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

FEM saker om mig..

♥ jag har bara vita sängkläder, gillar när det påminner om hotell.

♥ Ibland tycker jag att Filip är för snygg för mig. 

♥ jag kan göra som en treklöver med tungan.

♥ när jag är stressad glömmer jag mina grejer överallt. speciellt mina nyckar. 

♥ jag skriver en årsönske/mål-lista varje år någon dag i början på januari. som jag sedan kryssar av då jag uppnått något.




sammanfattning 2013 - del 2

April
Förberedde allt till resan, räknade ner dagarna och tog vara på dem sista med att spendera så mycket tid som möjligt med min familj och F. Mamma och pappa firade 27 år tillsammans. Den 11 april lyfte mitt plan till Mallorca där jag skulle spendera de närmsta sex månaderna. Det var tufft. Vi hade först kurs i två veckor, jag grät varannan dag, även fast jag sov så var jag inte utvilad dagen efter, otroligt långa dagar, vi gjorde ansiktsmålningar och ballongfigurer, jag uppskattade allt jag lärt mig på LDMG, saknade F, fixade arbetstillstånd och blev utsatt på mitt "hemhotell".
 
 
 
 

Maj
Jag lade mig och F on hold på riktigt, försökte sluta sakna och istället börja fokusera på det jag gjorde där. Jag började jobba på riktigt, hängde med vincent och hannah ppå stranden på vår första riktiga day off. Katy fyllde år, vi drog ut, hade shower på riktigt fina ställen, och en av mina bästa vänner Linnea kom till mig i slutet av maj, välbehövligt!

 


 

Juni
Hade fått flytta in i vårat lilla hus, vi hade maskerad med filmtema med alla entertainers i Alcudia, vi dansade varje måndag två olika shower med mitt dagsteam, riktigt roligt varje gång. Började märka att alla snackade skit om varandra och att ingen hade något annat att prata om än vad andra gjorde och sa. Något som jag tycker är jättejobbig då jag inte upplevt det sen fjärde klass kanske. Jag vittnade även för första gången, över telefon dock men riktigt läskigt och jag var svinnervös. haha. 

 
 
 
 
 

sammanfattning 2013 - del 1

Januari
Invigde det nya året i helsingborg. jag överraskade Filip med en liten helg i KPH. Gav honom ledtrådar hela morgonen tills han satt på tåget som jag sedan hoppade på i lund. Simon fyllde år, vi hade jättekul fram tills att Filip blev slagen och kvällen slutade på sjukhuset. Umgick väldigt mycket med F. lite för mycket kanske. Var även ute och sprang mycket i vinterkylan, borde nog ta upp det som en start på 2014 också. 



Februari
Bra månad! Pappa drog med mig på en mässa där jag fick två auditions till dagen därpå, det var bara att börja koreografera. Grät hela natten och morgonen för att jag var så stressad. Typsikt mig. Fyra dagar senare fick jag svar och tog beslutet att ta erbjudandet och flytta till mallorca i April för att jobba som dansare och entertainer. Jag hade världens bästa alla hjärtans dag med världens bästa kille, som han skämde bort mig och fortfarande gör. Lika kär fortfarande, om inte mer. Min lilla lundafamilj samlades igen på vår årliga julmiddag, elina fyllde år och min syster kom ner till Skåne några dagar. 

Mars
Bokade flygresa till Mallis, sprang som en tok, hjälpte Filip lite med hans UF företag, myste med familjen, förberedde det mesta för min resa och Maria och Elina åkte på sitt äventyr och bytte Sverige till NYC. och lämnade mig kvar. Åkte upp till GBG över dagen för att hänga lite med mina fina tjejer sedan åkte jag och filip till hans pappa i Tyskland i ett antal dagar och bara hade det bra. Och sen blev det helt plötsligt påsk. 
 
 
 

Nyår

2014 firades in på bästa sätt med mina fina tjejer i Stockholm. Så otroligt bra.