Skriv din beskrivning här!

Wäää

En av mina äldsta och bästa vänner anlände idag!! Så fruktansvärt glad! Vi har spenderat hela eftermiddagen med mat, skitsnack och bara gått runt. Nu ska jag ha show om en timme sen ska jag hem och dricka mousserande på takterassen och bara njuta av att livet faktiskt är bra och att linnea är här! Imorgon blir det köttig utgång och på tors Palma för shopping! Åh vilken bra vecka jag har att se fram emot! Puss!!


Ledig

Har haft en sjukt bra ledig dag. Åt lunch på hotellet, gick och mötte upp två från mitt showteam på en annan strand, drack sangria, solade och avslutade med ett glad vin på en restaurang. Nu har jag gått runt bara kollat i typ alla parfymaffärer här för att se var min och mamis parfym var billigast haha. Ska gå dit och köpa sen någon dag. Nu ska jag hoppa in i duschen sen käka middag och sen bara chilla. Imorgon jobbar jag till 13 och sedan show i Palma på kvällen. Puss!


Saknad

Ligger vaken med svindyrt internet och saknar. Saknar älskling något enormt. Gör ont i mig. Speciellt nu. Jobbigt att inte ha honom nära. Vill se och ta på honom. Krama och pussa. Blö. Vill sova och sluta sakna för ikväll. känns så konstigt i kroppen, som en panikkänsla. panik att jag inte har honom här eller tillgänglig för att ses bara sådär. panik för att jag inte vet när jag får se honom igen. blööö. sova bort känslan. Godnattis