Skriv din beskrivning här!

Hej å sånt

Hej bloggis! Är äckligt trött. Har nyss sovit i två timmar och önskar att jag hade allt jag behövde typ en armlängd runt sängen.. Men icke. Jag och Filip var på ego igår, fett besviken. Inte alls så bra faktiskt och vi hade höga förväntningar precis som resten som sett trailern har, välj en annan film om ni ska på bio. Nu måste jag verkligen försöka skriva lite cv och skicka in.. Sista minuten som vanligt. Puss!


Lycka

Idag är en bra dag! Är så otroligt lycklig och glad! Det är en dag då allt bara känns så skönt och bra! Nu sitter jag på bussen mot Lund, solen tittar fram, jag känner mig lite snygg och jag ska möta upp Elina på lite käk och skitsnack. Senare blir det mot Helsingborg och bio med bästa killen och sen tänker jag somna som lilla sked. Fick även veta att den 18/2 så har vi lyckats samla hela lilla lundafamiljen!!! Ååååh så lycklig! Alla kommer ner och äntligen får jag pussa på dom, skratta med och åt dom och vi får vara galna tillsammans som förr! LÄNGTAR!!! ÖVERLYCKLIG! ❤

 


Fan

Hatar när man glömmer pluttpillret. Vaknade i ren panik imorse för att jag kom på att jag glömde det igår. Så stötigt. Sen att det var snökaos gjorde mig inte på bättre humör så jag somnade om haha. Vaknade sedan på en bättre sida och satte igång med lite bak, några telefonsamtal och jobbsökande. Imorgon har jag dejt med mina två bästa. Ska först käka lite med Elina och sen mys med Filip. Kommer bli en bra dag! Hoppas ni mår bra å sånt. Puss!


Kanske lite tomt

Har försökt skriva inlägg 2 gånger nu.. All text bara försvinner. Lite damp. Har i alla fall haft en superbra helg! Överdrivet mysigt och fint med F. Känns lite tomt nu när man varit tillsammans intensivt i tre dagar och det inte är någon här i sängen bredvid mig att berätta alla konstiga grejer jag tänker på, trängas med, slåss om täcket, pussa på och mysa med. Ska slänga på en film eller podcast och försöka sova alone. Puss finisar!


Kph

Nu ligger jag och Filip i Filips säng. Vi har varit i Köpenhamn igår till idag, jag gav honom små ledtrådar på morgonen till olika platser sen på sista hade jag lagt i tågbiljetten till kph, eller fick lite hjälp av hans kompis. Så jag hade bokat hotell där inatt och hela dagen igår gick vi runt, åt och drack. Riktigt mysigt. Idag tar vi det bara lugnt. Vi har nyss lagat tacos, var ett helvete att ta sig till och från affären, och nu blir det film. Puss!


Fredag

Hej babes! Sitter i mitt nystädade (näst intill) rum, dricker redbull, lyssnar på mysmusik, får dagens dos av bloggar och väntar på att mami ska komma hem så det blir lite käk och familjemys här hemma. Imorgon blir det överraskning för Filip, ni får veta mer när den är klar för han stalkar min blogg... Haha. Puss!


Skåne

Ett kallt men fint Skåne idag. Nu ska jag betala telefonräkningen och äta lite kycklingsallad som papi kom hem med. Puss!


Hbg

Blir kvar i Helsingborg även inatt. F ligger och sover som lilla sked, jag blev visst stora idag haha. Vi ska försöka se klart filmen senare och fortsätta på gårdagens mys. I helgen har jag en överraskning till Filip, julklapp typ, vi är lite sena.. en månad meeeen bättre sent än aldrig. Kommer bli en bra överraskning, en behövlig överraskning. Nej, plikten som stora sked kallar. Puss!


Film

Myser med min bästa, film och Filip. Nu ska vi se django. Puss!


Lörd

Ligger nu hemma under täcket, kollar dirty dancing, fryser och önskar att jag stannat i Helsingborg. Kvällen igår började bra, hade sjukt kul men sen vände det och det slutade på sjukhuset, inte för min del men för f. Men allt är ganska okej nu ändå. Idag har vi bara tagit det lugnt, f drog iväg på morgonen en sväng och sen när han kom tillbaka så tog vi en promenad och somnade sen i någon timme. Riktigt skönt att bara vara. Speciellt när man är bakis. Haha. Puss på er!


Tors

Och nu var jag hemma igen efter en natt borta! Har varit i Helsingborg och idag har jag spenderat halva dagen med Elina och maria som var helt uppjagade för att dom har bokat resa till NY. Maria stannar ett år och Elina 2 månader. Kommer bli forever alone här haha. Imorgon drar jag till hbg igen och firar Simon som fyllt 19. Blir massa mys och förhoppningsvis en galen kväll. Nu ska jag umgås med mina fina föräldrar Puss babeees!


Måndag...

Är nu på jobbet, börjar om en halvtimme. Var ute och sprang innan idag och efter jobb måste jag söka jobb, sista ansökningsdagen är imorgon på en del. För övrigt så har jag typ PMS och tycker att alla är efterblivna och att allt suger. Livet som tjej, underbart! Blir synd om papi idag. Kul inlägg. Nej ska försöka vända på humöret, uppskatta de små sakerna och hoppas på någon positiv överraskning, hade varit trevligt. Puss! Ha en bra dag!


Random

Sitter hemma i sängen, degar runt på bloggar, myslyssnar på musik och kränger. Har typ bulimi fast utan att kräkas, bara hälften. Typ buli, låter ju gulligt! nej fy vad grov, inte ok! Jag mår hur bra som helst! Sov i hbg hos Connie igår efter jobb, kollade på film och sånt gosigt. Mötte upp f idag och åt lite och traskade runt. Traska är ett fult ord. Ska aldrig använda det igen. Parentesen. Nu ska jag samla lite kraft och söka lite jobbelijobb. Puss!


Nytt

Skor + mobilfodral


Checkar ut

Hej hjärtan. Känner mig inte så pigg idag, lång natt, lång dag. Sov nyss en stund, behövligt. Skiter i jobb och drar hem till min mamma. Bästa mamma. Checkar ut för idag. Puss


Jan. 09, 2013

Ligger ensam i Fs säng, drog hit sent igår, bestämde mig för att dra till till honom en halvtimme innan tåget gick, haha. Nu har han dragit till skolan men han kommer tillbaka och gosar om några timmar. Ikväll ska jag jobba, jobbar några dagar nu, ledig först på sön! Känns bra, cash is king. Hörs sen, puss!


Home

Sitter nu hemma i min säng med datorn och ett glas saft som sällskap. Har haft två superbra nätter hos el hjärto i Helsingborg. Har varit skönt att verkligen hinna bara vara vi och mysa runt. Sover som bäst när jag somnar bredvid honom, helt klart. Idag så gick han upp till skolan, jag somnade om och mötte sedan upp Simon på en fika. Han gav mig lite ny positiv energi, fina vän. Ska ta och sova nu, ha vs showen kvar i tankarna tills imorgon, bra motivation till en löprunda! Puss!


Löprunda

Kom precis in efter första löprundan på evigheter. Har blodsmak i munnen och vill dö lite. Fyfan. Ska aldrig mer låta det gå så långt mellan igen. Blä. Men i alla fall! Ikväll blir det jobb, imorgon också och sen imorgon kväll får jag äntligen pussa på min bästa efter 2,5 vecka!! Lycka! Puss!


<3

Jag har så många underbart fina människor i min omgivning. Att ni alltid finns där för mig, lyssnar och förstår betyder så sjukt mycket.Sså mycket kärlek. Tack för att jag har er! 

Kung på natten, kung på dagen?

Återhämtar mig fortfarande från en superbra natt med mina fina tjejer! Lagade god mat och drack en massa vin. Mamma och pappa föreslog pizza till mat idag, läste mina tankar. Bästa. Ska bädda rent lite i min säng och sen ta en dusch, finns inget bättre än att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng! Man får göra det lite bättre med nybäddat om man inte får somna bredvid bästa. Men snart så! 4 dagar!!