Skriv din beskrivning här!

Home

Hej gos! Är hemma nu, så skönt! Ligger i min egen säng med internet och tv, riktigt lyxigt! London har varit bra men den här gången var det skönt att komma hem! Vill ni att jag ska skriva hur audition gick och hur allt gick till? annars struntar jag i det, haha. Imorgon är det back to school, vi hörs då puss!

 

 


London

Sitter på bussen mot London, övergött väder här! Blir fina dagar! Hoppas ni får det bra hemma, eller egentligen inte, hoppas ni får äckligt väder och ett helvete hahaha, nu ska jag glassa!


London baby

Byter ut äckliga Sverige mot London om några timmar, helt ok!


Sängen

Hej fina! Ligger i sängen, världens bästa! Nu ikväll mötte jag upp tjejerna och vi satte oss på en uteservering och tog ett glas vin och snackade i någon timme eller två typ, haha. fiiiiint! Gillar sånt! Nu ska jag bara gosa ner mig i sängen och sova, imorgon blir det London!! Yes! Hörs imorgon, puss!


22/3

Sitter i skolan, sjuk som ett svin så kan inte vara med på någon danslektion.. Känns som bra förutsättningar när man har audition på mån.. Blö! Jaja sånt är livet, är glad ändå! Helg, london imorgon, en vecka till lov, 2 veckor till gävle, livet är bra! Nu ska jag ha svenska, hörs sen puss!


Bra dag!!


Godmorgon

Godmorgon gänget! Klockan är 08.4 och jag sitter på bussen på väg till skolan, mår fortf inte helt 100 så blir lugnt på danslektionerna idag. Men känner ändå att det är en bra Hörs senare! Puss


Natti

Godnatt gosisar! Hörs imorgon, känner att det blir en bra dag! Puss


Back

Hej fina, Im back!! Proddeveckorna är över och jag är tillbaka i verkligheten.. Både kul men också lite tråkigt, har haft helt sjukt kul, älskar min klass! Idag skulle vara första vanliga skoldagen men jag är sjuk så ligger hos päronen på landet. Läste precis ut Elsas mode, fick sån inspiration och så peppad på livet! Tänker att allt går om man verkligen vill efter att jag läst den. Tänk att en så ytlig bok kan göra så mycket. Mitt liv kommer bli fett fint mina vänner, fett fint! Hörs senare ikväll puss!


13dagars skola..

Idag har jag varit på skolan i7 dagar utan en ledig, har räknat ut (var en väldigt jobbig och svår uträkning..) att jag kommer vara i skolan totalt 13 dagar innan jag får en ledig dag... Svider lite, börjar bli lagomt sliten nu. Men bara att köra på och kötta till föreställningarna!! Nu ska jag sova eftersom jag ska dit imorgon också haha, puss på er! 💋


Rep!

Repeterar från 9-18 varje dag nu, så hoppas ni har förståelse för mindre uppdatering.. Avslutade precis ett nr nu så kikar på ett annat, känner att detta blir braaaaaa!!


Dålig update

Hej ledsen att jag suger på att uppdatera just nu, har bara så sjukt mycket med skolan så allt fokus ligger där.. Idag har jag bara haft skola och sen gjort mat hemma och degar bara, sjukt skönt! Nu ska jag sova för att palla imorgon, puuuuuuss!


Nytt

Sitter och fixar mig till ikväll, blir fest med fint folk i hbg.. Förresten tar tillbaka fint folk.. Fest iaf, eller ah blir nog mer dans för min del då jag tydligen ska repa på skolan imorgon. Halvkul, men bara att köra! Blev ett par nya byxor och en klänning inköpta idag också. Byxorna är mina nya favvisar! Sneakpeak här under! Ha en bra kväll! Puss!


Vååår

Underbart väder! Är på väg in mot stan för att hitta något att ha på mig ikväll.. Berättar mer sen puss