Skriv din beskrivning här!

2013

Ska strax dra mig till bussen för att åka till Lund, möta upp Elina och sedan vidare till Helsingborg för mat och lite gos innan vi drar vidare och firar in det nya året ordentligt, PUSS OCH GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR!


2012 del 4

oktober 
Hände en del i Helsingborg, sökte jobb, Filip lämnade mig kvar i Sverige när han drog till NY i två veckor... Jag åkte upp till min släkt i Sundsvall eftersom mormor fylde 80. Körde en utgång där med min syster och kusin, sjukt rolig utgång! Tränade ganska mycket, myste med vänner och mami, var skitsur på pappa. Linnea kom från Gävle och vi hade några sjukt planerade dagar, men sjukt bra dagar tillsammans. 


november
Min katt dog, jag orkade inte med min och Filips oidentiferbara relation, orkade inte lägga energi på något som jag inte fick tillbaka något av, orkade inte bli tagen för givet, festade ganska mycket, var ute och gick långpromenader med elina, fokuserade på mig själv och vad jag egentligen vill göra, trände, tog en dansklass, blev kär på nytt.. i ett par skor som snabbt blev mina. haha. julen började närma sig, gick på julshow, åt lussebullar och pepparkakor med fina vänner. 

december. 
Letade julklappar hela den här månaden tror jag, haha. var utan internet i en vecka, ville dö lite. fikade med simon och jobbade i mängder. Började träffa F igen efter mycket om och men. myste runt med familj och vänner. jag och familjen red islandshästar några dagar innan julafton, supermysigt och roligt ändå. Hade en superbra jul, bästa på länge! Fick massor med fint och nu är det snart nyår.. sjukt. imorgon vid den här tiden är det bara några timmar kvar innan det är 2013. 2012 har varit väldigt upp och ner, nästan inget har blivit som det ät tänkt att det ska bli. Har haft en massa positivt men också en del negativa grejer. lite 50/50. ser fram emot ett nytt år, vad det har att erbjuda och lära mig.. tror jag. Det ska förhoppningsvis bli ett bra år! Hoppas ni får ett underbart 2013 mina fina!


 

2012 del 3

juli
flyttade ut ur min lägenhet, filip följde med mig hem till landet, drog till båstad och festade satan av mig. hängde på massor av olika stränder och njöt av det fina vädret. spenderade mycket tid med mamma, mina fina vänner och Filip. övningskörde med pappa, var riktigt kär. OS startade och jag och hela familjen satt och svettades i soffan när vi följde jonna när hon gjorde debut i OS. Mannen drog iväg utomlandsoch jag saknade honom i mängder. 


Augusti
 Fick myggbett först en vecka på läppen så halva läppen svulnade upp och veckan därpå under ögat så det såg ut som att jag blivit misshandlad. skönt. Elina kom ut till mig på landet och myste med god mat och massa familjemys hela kvällen. Filip kom äntligen hem, mötte honom i malmö och pussade på honom tills han kvävdes.. nästan. Drog iväg på jazzklass i skolan med massa favoriter, bästa dansklassen är dom klasserna. gör mig lycklig och svettig. Emilia kom ner till skåne, jag fyllde år och mina vänner överraskade mig med världens bästa födelsedag. F betämde sig för att det inte var värt att träffa mig längre typ, ville bara försvinna för ett tag. allt rasade liksom. Jag och Connie bokade enkelbiljett till England och väntade på svar från CSN.  och innan månaden var slut hade jag och F börjat träffats igen. dundundun. haha. 



September
Månaden då jag skulle flytta till England som jag väntat på och drömt om i allt för många månader men som inte blev av då CSN gav fel svar. Var kär, äckligt kär igen. haha. Livet blev kaos på en dag men bestämde mig för att allt löser sig och försökte bli positiv igen. Kaos med F igen. sa hejdå, igen. drack vin med connie, började springa och drog upp till min syster i sthlm för att få lite miljöombyte. drack mer vin med connie. Drog till götet på tjejmiddag och hade tydligen börjat träffa F igen. haha. juste, vi hade vår "provmånad".. hahaha. 


2012 del 2

april

Jag träffade min fina släkt här i skåne, åkte till Gävle och träffade mina vänner där. betalade min första telefonräkning, följde hockeyn från skåne för att se när brynäs tog hem sm-guldet. Jag letade balklänning och tillslut kom även valborg, en av årets bästa dagar! 


maj
studenten började närma sig, jag pluggade till ekonomiprov och hade ganska mycket plugg. Blev en del fest, utgång typ varje helg, haha! Övade repliker till D09's sceniskapjäs, jobbade, var hos frisören, hade en av de bästa utgångarna någonsin den här månaden. Satt och åt nachochips och salsa med personalen på klubben. Träffade även mitt hjärta för första gången den här månaden. 


juni
studenten var nu inom räckhåll, vi hade bal, utspark med femkamp och skattjakt och även mys med hela klassen hemma hos vår rektor. tränade till vår allra sista sommarshow, alla ville dö och fick blodsmak när vi repade den afrikanskadansen. Alla andra tog studenten innan oss så blev en del studentmottagningar, umgicks med min bästa, hade vår sista sommarshow med massor av skratt, svett, gråt och tillslut tog även jag studenten.




2012

januari 
Jag fick min första böter som också blev min första egenbetalda räkning. Jag fick en ny soffa till min lilla lägenhet i lund, hängde med mina fina vänner i mänder, gick i skolan som vanligt, räknde dagar till studenten, var ute och gick med musik och låtsades vara djup typ. Fick mina auditionpapper med tider, klädsen osv. Kaos med en kille som fuckade upp hela mig och mitt liv, grät varje dag. var hemma från skolan och sov hos mamma och pappa för jag klarade inte av att sova själv, hade panik och mådde riktigt dåligt. Tänk vad en person kan krossa en annan. Vi överraskade Simon som fyllde 18, min klass övade till vår slutproduktion i skolan och jag hade sånglektioner i mängder vilket gjorde mig riktigt glad och gav mig energi. 



februari
verkar som jag var död och slut hela feb, haha. kul månad! jag och elina pluggade projektarbetet i mängder, jag jobbade, tränade för vår slutproduktion, Hade min sista balettuppdansning på LDMG som gick hur bra som helst. Drog till London och hade min första audition på Urdang. Gick till frisören, underbara jesper, och fixade mitt hår från kaos till bättre och blev blond igen. 


mars
hade mängder med skolan och slutproduktionen. Gick i skolan 13 dagar i rad. Började repa på scenen och hade tillslut vår show som blev mycket lyckad och omtyckt. Jag var riktigt nöjd med min egen prestation också och det händer inte ofta. Denna perioden var den tuffaste men samtidigt bästa tiden men min klass. Sedan var jag sjuk en del, fick min studentmössa och drog till London för audition nr2. Har aldrig varit med om något värre än min sångaudition där, ville springa ut från rummet och lägga mig ner på marken och gråta. nej inte gråta, ville dö




 

Komplett

Mängder med vin, skratt och sexsnack med fina människor gjorde ett perfekt avslut på den här dagen. Jag är lycklig, glad och aningen berusad på vin och liv. Ska somna till Filip och Fredriks podcast nu och känna mig nästintill komplett! Bara en sak som fattas, får snällt vänta på honom tills nästa helg. Puss!


Jobb

Ska snart dra mig iväg och jobba lite. Känner mig grymt omotiverad.. och som ni ser på bilderna så känner jg mig tydligen väldigt vacker idag. yes. ehm. ah... i alla fall, Känns ju halvkul att jobba när man varit ledig några dagar liksom. Sen ska jag möta upp Anna som kommer från götet idag, evigheter sen jag såg kvinnan. Ska bli jättemysigt, snacka skit och dricka vin typ. Bra avslut på dagen efter några timmars jobb. Puss!


Emporia

























Kom precis hem från emporia med min syster och hennes freddan. Tror jag ska lägga mig och sova, helt slut. Allt jag fick med mig hem var ppiller, värt. Haha. Förstår inte hur folk pallar kriga så mycket för kläder..


f




Ligger i sängen och längtar ihjäl mig efter han som håller om mig om nätterna. Längtar efter att få ligga på hans bröst i lilla hålan och känna hans parfym samtliga som han drar sina händer i mitt hår. Längtar efter att få kyssa honom i mängder och bara vara. Längtar efter att få vakna upp bredvid världens bästa och känna att han har borstad tänderna i smyg när han gick på toa på morgonen. Längtar efter att klaga på honom när han duschat i en halvtimme och sedan bli glad när han kommer ut i handduk och luktar som han. Längtar att få se hur han stressar till skolan för att han legat kvar i sängen med mig lite för länge. Längtar efter att prata med honom tills jag känner att han börjar rycka i hela kroppen och sen somnar efter 2sekunder. Längtar efter att försöka hålla hans hand men han säger att den är varm. Längtar efter att se honom byta kläder minst 3 gånger innan han går utanför dörren. Längtar efter han som gör mig lycklig.

When I was your man

 går lite på repeat här hemma, myslåt. 

Bruno Mars - When I was your man



25

Hoppas ni hade en bra jul babes. Det hade jag! Massor med fina presenter, god mat och min fina familj.


23e

Dan före doppardan! Vi äter gott, har klätt tallen, spelar spel och myser. Riktigt bra 23e och uppladdning innan julafton. Puss!


sova sova säng säng säng

Nu checkar jag ut! Favvosovtröjan är på, han som är ägare till tröjan och stora sked är saknad i mängder och jag ligger sjuk i sängen och tycker lite synd om mig själv. Ska trycka igång en film och sova så jag i alla fall blir lite friskare. Pussss natti!


Islandshästar

Familjen har varit ute och ridit islandshästar, riktigt kul och mysigt faktiskt men sjukt kallt. Nu ligger jag i soffan och mår dåligt. Börjar bli riktigt sjuk.. Ögonen rinner, tjock i hela huvudet, halsont och orkar knappt röra mig.. Inte så kul. Jag och pappa skulle ut och ta en tall (vi har tall istället för gram, fråga inte) vilket är en tradition att vi gör varje år men mår så dåligt att jag hoppar det. Får hoppas att jag mår bättre imorgon. Puss fina!


Dagen efter

Sängen känns lite för bra den här morgonen, skulle vilja ligga här hela dagen och vara lite halvbakis. Men icke. Gårdagen var riktigt bra, sjukt mycket folk på sjukt liten yta, massor med öl och jag gillar inte ens öl, chins på dansgolvet, skratt i mängder och dans tills det stängde. Sjukt bra kväll! Ska snart dra mig upp, fixa mig och dra mig till Malmö för att julklappar sen ikväll blir det jobb. Puss!


Överallt

Lovers! Jag befinner mig just nu i Lund, väntar på att bussen ska gå men det är ett tag kvar. Har spenderar natten i Helsingborg och pussade F hejdå, ses inte på över två veckor.. Inte ok. Är som sagt på väg hem för att städa upp mitt rum, imorgon kommer min syster och hennes sambo så det måste vara fint. Lite drygt att jag inte gjort det tidigare för nu måste jag först ta mig hem, städa för att sen ta bussen tillbaka och köra utgång. Men det är det värt, bra kväll på g känner jag! Hoppas ni får en bra dag/kväll puss!


Sönd.

Har bytt från min egen säng, till soffan, till stol vid köksbordet och nu till mammas och pappas säng med mamma som sällskap. Har varit en överlugn dag. Jag har bara myst runt i huset, kollat film, tv, insta, Facebook och sysselsatt mig med allt annat som har med elektronik att göra. Haha. Ätit har jg också gjort. Viktigt.

Imorgon ska jag handla alla julklappar, eller så många som möjligt i alla fall och sen jobbar jag resten av veckan. Puss!


Dec. 16, 2012

Hej fina! Ligger nu i min säng, äter godis och ska ta igen några avsnitt från julkalendern. Sov i Helsingborg inatt så kom hem för ca en halvtimme sedan. Idag blir det bara en massa gos, ska inte röra mig från sängen förutom när det blir mat. Haha. Pussa


Lördag

Ligger i sängen och chillar, blev ledig från jobb idag. Huuuuuur skönt?! Längesen jg var ledig en lör! Vill bara äta godis och mysa idag, känns som en sån dag. Får se vad som händer. Puss så länge.


Dec. 13, 2012

Står i disken på jobbet, har ont i magen och vill hem. Deppig början på inlägget haha. Igår jobbade jag också sen drog jag till Helsingborg och somnade i världens bästa armar.

Idag har jag försökt leta julklappar med Elina, gick åt helvete. Hatar att handla julklappar när man inte vet vad man ska köpa.. Måste lösa det nästa vecka! Var typ julstämning i Lund, vid granen på Stortorget stod fem barn och sjöng falskt, jag gick förbi och skrattade. Haha. Något osammanhängande inlägg, bjuder på det. Kaos i huvudet. Hajdågåhem. Puss


Tillbaka

Heeeeej!! Förlåt för kass uppdatering men har varit utan internet i nästan en vecka. Sjukt.

Under den senaste veckan har jag myst, firat advent, klagat på vädret och jobbat. Ikväll kör jag jobb igen, skönt! Måste fixa lite (alla) julklappar den här veckan också.. Usch. Eller så tar jg det nästa hahaha! Flyttar fram allt. Lika bra. Puss!


Vinter

Hej babes! Ska snart ge mig ut i kylan för att åka till Lund och fika med min bästa Simon. Hatar vinter. Man blir ful på vintern. Ful och tjock. Tråkigt. Puss


Bästa vän

En bästa vän, ni vet den där vännen som är mer som ett syskon än en vän. Den där vännen som alltid finns där, även fast man inte hörs av på ett tag. Den som man kan prata med i telefon i timmar om ingenting. Den som man vet vad den tänker på genom en blick. Den som man kan berätta allt för och man får det svaret man behöver höra, även om det är bra eller dåligt. Den person som jag vet allt om. Puss på dig Elina!!


Känner såhär idag