Skriv din beskrivning här!

Familj

Ligger i sängen efter en mysig kväll. Humöret vände när jag möttes av en söt mamma, räkor, vin och massa mys med hela familjen. Inte ofta vi sitter hela familjen vid köksbordet och äter eftersom min syster bor i Sthlm. En riktigt mysig kväll med fin familj och en massa skratt.


.



- jag älskar isbitar, jag är den som har mer is i glasen än dricka. jag äter alltid upp all is i glaset. har betygsatt max, bks och donkens is. max vinner. 

- jag började gå när jag var 6 månader. jag fick ha hjälm på mig inomhus för jag hade inga reflexer som hjälpte mig om jag ramlade.

- jag hatar gröna äckliga alger i när man ska bada. 

- jag har varit med i svenska ungdoms- och juniorlandslaget i artisktisk gymnastik

- jag gör allt i sista sekund. 

- jag älskar överraskningar, om det så är att göra till mina fina eller om jag själv blir överraskad. 

- jag sitter ofta och pillar bort "pluppar" från mitt hår. eller asså det blir som pluppar på håret så kan man dra bort det, eller om det har blivit en klyven topp. dom lossnar så lätt, älskar det. 

- jag hatar att ringa människor ang olika ärenden. inte min grej. drar oftast på det så länge som möjligt. kan äve hata det när jag ska ringa och tacka vissa personer i släkten för att tacka för julklappar eller födelsedagspresenter. 

- jag tycker det är jättejobbigt att låta andra se vad jag lyssnar på för musik, det är så sjukt personligt för mig. 

- jag är e jävel på att komma ihåg namn och ansikten.

Låg

Hej peeps. Känner mig lite låg idag, dåligt med energi och så. Har suttit i telefonkö, ringt andra samtal, lämnat nycklar till Filip och försökt ta mig hem. Inte mycket som går helt rätt idag. Sitter på bussen på väg hem nu, lyssnar på fina depplåtar och skulle egentligen vilja storböla utan anledning. Ska hem och hålla upp humöret så ingen blir sur. Kan tycka det är lite jobbigt att man alltid ska vara glad när man kommer hem, ibland vill jag inte eller orkar jg faktiskt inte vara glad. Ska trycka huvudet i godispåsen nu och hoppas på att den räddar mig lite. Hörs senare! Puss!


Puss

Kladdisen står i ugnen, jag har duschat och väntar på att Maria och mindy ska börja, haha. Imorgon kommer min syster ner, ska följa med och hämta henne på morgonen sen droppar pappa av mig i Lund, ska göra lite ärenden och sedan möter jag upp el manno. Blir nog en bra dag! Gillar dagar när jg vet att det händer mycket! Puss!


pusss

heeeeej. sitter i telefon med filip som tvingar mig att blogga. vet att det är lite för många inlägg med den killens namn nu asså. ska sluta. lite i all fall. idag har det inte hänt så mycket. lunchade med f sen trillade hans vänner också in. drog mig hemåt, fick byta buss för det blev fel på den jag satt på. kom hem och har typ ätit i mängder och nu ska jag snart sova, spännande inlägg. pusss

suitupordie




Godnatt

Nu ska jag försöka sova så jag kan vakna upp och veta att det bara är några timmar till jag får träffa min absolut bästa. Det känns lite som julafton när man var liten, så jag tror inte att jag kommer somna på ett tag..Haha. Jag är sådär äckligt kär, sådär fjärilarimagenkär, sådär hajdågåhemkär. Hajdågåhemkär är precis vad jag är, som om det vore bland de första gångerna jag skulle träffa honom fast ändå inte alls så, haha. Ingen fattar. Eller så fattar alla. Fan vad jag svamlar. Imorgon ska jag träffa Filip. Punkt. Godnatt.


Hej bloggis

Hej bloggis, ligger i soffan och gör ingenting. Har fastnat i candy crush igen, besatt haha. Hoppas den här dagen går snabbt, så der blir imorgon och jag får träffa F. Saknar honom om ni skulle ha missat det, haha. Tror jag ska köra lite magstyrka och stretch sen ikväll blir det mys med familjen. Puss


Löprunda

Var precis ute på en löprunda. Invigde mina nya skor och ett försök till att få bort huvudvärken, funkade bra. Nu ska jag duscha och resten av kvällen blir det bara mys. Känner mig ganska slut i både kropp och huvud, behöver lite vila, god mat och mys. Puss!


besatt

 

dansat till denna med gänget sen i måndags. spelas om och om igen. får inte nog. 

Love

Även fast han ringer och är full redan vid 20.00, lite tragiskt... Haha så lyckas han slänga in en liten kärleksförklaring och jag faller ännu mer för den här killen, om det ens är möjligt. Tre dagar kvar sen får jag pussa på honom, ligga i hans håla, lura honom att han kanske faktiskt inte drog ur sladden till strykjärnet när jag vet att han redan gjort det, äta hans amerikanska pannkakor, hålla hans hand, somna bredvid honom, vakna bredvid honom, massera hans arm tills jag inte orkar mer och slutar och han säger " lite till bara". Åh vad jag saknar honom! Hur ska jag klara mig utan dig?! Världens bästa kille. Tre dagar kvar...


Gårdagen

Förlåt för lite kass uppdatering. Igår var jag först i helsingborg på en snabbdejt med amanda sen fyllde Elina 20 år, gammal tjej! Så vi tjejer åt lite på dagen sen förade vi hos Anton, drog till herkules där elinas chef bjöd på dricka, drog till etage som sög och avslutade det på bk. Nu sitter jag på bussen på väg hem, ska bli skönt att få mat i magen och mysa. Räknar ner dagarna till Filip kommer hem så jag slipper mysa själv. Puss!


Gänget

Ligger i Marias soffa efter en natt med gänget. Världens finaste vänner. Vi körde hetstacos, skrek så mycket vi kunde efter allt och var klar efter 5 min, haha! Bra! Sen lite dricka, flipp och dans på det, bra kväll! Idag ska jag försöka ta mig hem, vila en dag för att sedan fira Elina som fyller 20 på ons. Men just nu blir det deg. Puss!


Myssöndag

Idag har jag en riktig söndag, ligger bara i soffan, kollar film, går runt i myskläder hela dagen, gör vad jag vill och äter vad jag vill. En riktig mysdag! Imorgon väntar en dag med mina allra bästa!! Hela gänget kommer från världens olika hörn och samlas för första gången allihop sen studenten! Helt sjukt! Blir glad och lycklig bara av tanken att jag imorgon ska få träffa och vara galen med dom bästa människorna jag känner igen! Ååååh! LÄNGTAR!


Mini


Nytt

Eftersom jag lånar mammas skor för tillfället och snart flyttar kände jag att jag verkligen behöver egna!


Svågertorp

Sitter i bilen med min kära mami. vi har varit en sväng till svågertorp idag, gått på ilva, Ikea och stadium. Älskar ilva, så himla mycket fint!! Finns massor där som ska finnas i min framtida lägenhet. Om man börjar på ilva och sedan går till Ikea så har inte Ikea något alls, Ikea har skrikande barn och människor som står i vägen med sina kundvagnar överallt. Man får panik. Köpte ljus, servetter och godis på Ikea och åt lite haha. Sen sprang vi därifrån. Nu blir det hem för en riktig Svensson kväll, mello och tacos! Puss!


Fredag

Avslutar min fredagskväll med hallonsorbet och tjejfilm i sängen. Bra mys!


Kärkärkär

Nu är jag hemma igen efter världens bästa alla hjärtansdag! Var hos älskling igår vid 7 och då stod han i köket och kockade. Så gott. Sen hade han gjort chokladfondue i mänger, fixat en flarre skumpa och köpt röda rosor. Jag är så otroligt kär i killen så det är helt sjukt. Så fruktansvärt kär. Och nu lämnar han mig här i Skåne en vecka för att han själv ska åka till Italien och åka skidor. Det är han värd, även fast jag kommer sakna honom cpmycket. Lite för mycket. Haha! Nu ska jag sluta dela med mig om hur äckligt kär jag är och ligga i sängen, kolla film och äta choklad! Puss!


not really sure how to feel about it. something in the way you move. makes me feel like I cant live without you. it takes me all the way. I want you to stay.

 



Tåget

Nu sitter jag på tåget på väg hem! Har varit i Lund och käkat med Elina sen drog vi en runda på stan och en fika. Efter det åkte jag till Malmö köpte en ny väska och lite annat. Vet inte om jag valde rätt färg på väskan.. Känns lite jobbigt. Men annars får jag väl åka tillbaka och byta! Imorgon ska jag till el pojkvänno, även kallad hjärtat, älskling, bästa, mannen och Filip. Får väl se när jag åker dit, blir mys.. tror jag. Lalala. Puss!


Syr

Sitter i sängen och syr ihop mina favvobyxor för tusende gången.. Kanske borde ge upp dom snart. Har ätit dagens obligatoriska semla och imorgon ska jag till Lund och luncha med Elina, mysmys! Ska väl försöka klura ut vad som händer på tors också så jag kan skaffa mig en plan själv. Filip är så lurig. Antingen har han inte tänkt något alls eller så har han tänk väldigt mycket. Känns lite (väldigt) jobbigt att inte ha någon koll alls faktiskt. Tillbaka till att sy ihop hålet i brallorna. Puss!


Man on a ledge

tittade precis klart på top model sverige, kollade på tv3 play för tvn ville inte samarbeta när det började. nu ska jag mysa ner mig i sängen och klicka i gång en film, somnade till den sist när jag var hos filip och den ska vara riktigt bra och spännande så jag måste se den. Man on a ledge heter den för er som ville veta. puss natti. 


På väg him

Sitter på bussen, har varit i Lund och fikat med mina fina Simon. Nu ska jag hem och skriva en lista som jag måste fixa innan jag åker. Ska direkt när jag kommer hem säga upp mitt mobilabonnemang sedan ska jag krypa ner i soffan, kolla tv, läsa bloggar och mysa. Frågan är hur jag ska lyckas packa för 7 månader? Jag vet inte hur man packar för att vara borta en helg liksom haha. Vi kanske höra senare, puss!


Heldag

Hej hjärtan! Ligger i soffan med Filip som gör läxan och jag ser på film och äter godis. Känns sjukt bra! Idag har jag träffat hela hans släkt typ, helt slut. Började med brunch i Höganäs på deras saluhall, riktigt fint och mysigt ställe. Sen blev det fika med hans mormor och morfar hos hans mamma och sedan vidare för middag med hans farmor och farfar, hans pappa och hans tjej och Filips syster. Har varit helt sjukt trevlig hela dagen, tar på krafterna alltså. Nu ska jag fortsätta mysa med bästa killen. Puss! Kassa bilder jag vet. Tack hej


Jag och hostan

Ligger hemma i min säng. Har fått en dryg jävla hosta.. Hatar hosta. Man kan ju knappt andas. Men jag överlever. Ikväll någon gång ska jag till min älskling, sover där. Saknar honom lite. Ganska mycket. Annars händer det inte så mycket, blir en chill lördag, jag och hostan. Gosigt! Puss!


Love

satt och bläddrade i en tidning hos frisören igår och fastnade för en reklamsida med detta armbandet. jag har ett likande och jag älskar det! det finns med olika texter. lite kär sådär. blir lätt lite kär i de flesta stilrena armband som man kan kombinera med varandra. finns här. finns antagligen liknande lite överallt. haha




ang jobbet.

fick en kommentar angående jobbet som undrade om jag kunde berätta lite mer.

Jag var på en mässa som arbetsförmedlingen höll i på studiefrämjandet i malmö. Det var väldigt random, pappa släpade dit mig och vi hade inga större förväntningar. Jag hade sökt ett annat jobb utomlands via arbetsförmedlingen och det stod att dom skulle vara där men det visade sig inte vara något för mig egentligen. sen pratade jag med 2 olika resortsbolag eller vad man ska kalla det, och blev inbjuden till audition dagen därpå. sen två dagar senare fick jag veta att jag fick det jag ville ha. jag kommer jobba som dansare/showartist på kvällen på olika hotell, 6 dagar i veckan. på dagtid kommer jag jobba med andra uppgifter på hotellet antingen någon typ av sportsintructor eller childentertainer. jag kommer jobba i norra mallorca och jag kommer bo lite avlägset från det hotellet där jag kommer jobba under dagtid. jag börjar i april då jag kommer ha 3 veckors utbildning och sen slutar jag i mitten/slutet av oktober. mycket mer än så vet jag inte. 

Fredag

Nu är jag hemma, mätt som satan och sjukt fin i håret. Fick lite blommor av min fina mami idag. Har typ nada más att säga, hoppas ni haft en fin dag!


Jobb

Idag har jag blivit med jobb, på Mallorca! Tackade ja idag när jag kom hem från Lund. Ska bli kul, nya upplevelser, nya människor och nya utmaningar i hela 7 månader. Så vi har firat lite här hemma. Berättar mer när jag fått lite svar. Imorgon ska jag i alla fall äntligen till frisören så ska gå ner och trycka på lite BUS i ansiktet så jag orkar kolla på mig själv i 3h i spegeln imorgon. Ska bli så skönt att äntligen få håret fixa!! Godnatt fina!


Hbg - Österlen - Lund

Sitter på bussen på väg hem, måste hem och hämta grejer som jag glömde igår och sen direkt ta mig tillbaka till Lund för att fira Maria. Vill inte bo på landet mer. Suger. Förstör allt. Igår hade jag i alla fall auditions för två olika resortsbolag typ, ett på Cypern och ett på Mallorca som dansare/entertainer. Så får se hur det blir med det. Var cpstressad dagen innan, sov knappt sen auditions hela dagen igår och sen har jag varit världens sämsta sällskap till Filip, somnade till filmen igår kväll och helt grinig idag. Inte ok. Skulle helst vilja sitta hemma idag och bara gråta utan anledning, känner mig så idag. lite konstig. Antagligen rejält utmattat bara. Tror jag behöver lite vila och bara vara med mig själv, lugna ner mig och kroppen. Men det får bli imorgon. Puss!


Feb. 05, 2013

Sa ju att jag skulle skriva sen, men sen blev sent. Har koreograferat hela kvällen, klippt musik och gråtit en skvätt. Är helt slut. Vill bara sova. Berättar mer imorgon. Puss


Måndag

Hej! Jag och pappsi har varit på mässa i Malmö idag, jag övningskörde dit vilket var ett tag sedan men det gick jättebra. King. Nu ligger jag hemma under täcket och skriver cv sedan ska jag baka lite sockerkaka och göra lite hemlisar haha. Hörs senare, puss!

 


Söndag

Hej finisar! Sitter nu på bussen på väg hem från Lund. Igår drog vi som sagt ut, först drack vi vin hos en vän sedan till nation och därefter vidare till herkules. Sitter här på bussen och äter bk, lite lökigt sådär men sinnes vad gott det är dagen efter. Ska bara hem och chilla, mamma och pappa skulle iväg så kanske hänger på där. Vi får se! Puss!


Lördagsvin

Drog till Filip sent igår, tänkte egentligen stanna hemma men en liten besviken Filip och tanken på att få somna bredvid honom gjorde att jag bara inte kunde vara hemma. Nu ligger jag i elinas säng, dricker te och myser. Ikväll blir det vin och utgång. Känns bra! Hoppas ni får en fin kväll. Love


Kär

Ville bara säga att jag är så fruktansvärt kär. Kär i världens bästa, finaste, snyggaste och mysigaste kille. Kärkärkär. Det var allt. tack och hej.