Skriv din beskrivning här!

Skolaola

Skolan är jobbig nu mina vänner.. Ska lägga mig typ nu. Imorgon är vi på det igen! Men det kommer bli en jävligt ball produktion, allt slit kommer vara så värt det när man står där på scenen! Bara att köra på nu, jaddå! Puss godnatt nu goingar!


Sovaa

Tänker sova ni, skolan dödar.. Har skola från 9-18 varje dag nu i typ 3 veckor + lördag så sömn är värdefullt kan jag lova. Puss fina!


Måndagsmys!

Hoppas ni har en bra kväll! Själv sitter jag med mina favvos och äter tacos efter en 9h skoldag, helvärt. Pusss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_191496889.jpg" class="image">


hår.

det är natt och jag ligger i mammas och pappas säng. kom hem för kanske en halvtimme sedan. jobbet har gått bra, mycket att göra bara. är förövrigt helt sjuuuukt nöjd med håret, love it! tack jesper!
bilden ger det dock inte rättvisa..

liten london update





så nu är jag hemma igen! blev riktigt nöjd med håret! blond igen, looove it! visar er bild ikväll, får inte till någon bra nu.. haha.


london har annars varit super, jag älskar den staden! vi kom dit i söndags natt och åkte hem tors. vi har myst, ätit och shoppat en del och i ons hade jag audition till en skola som var hela anledningen till att jag åkte dit. vi hade först teater sen jazz, solo sång och sist balett. allt som allt så gick det okej. missnöjd med balettlektionen.. jag vet att jag kan så mycket bättre. menmen.. jag är ändå nöjd! så nu är det bara att vänta två veckor på svar så fååår vi se sen vad som händer! spännande! nu ska jag dra mig och jobba. puss!

Back!

Hej fina, igår kom jag hem från London, har haft det super! Men just nu är jag på väg in till Malmö för att äntligen. Fixa mitt hår, så skönt. Jag berättar mer om London när jag är klar. Puss!


Gästblogg

Hallå alla Rebeccas läsare!
Som ni vet är Rebecca i London och pressar just nu sig själv till det yttersta. För goda avseenden! Jag sitter här hemma i tråkiga Sverige och skänker "lycka till"-tankar till henne hela tiden vilket jag hoppas ni också gör. Eller i alla fall en tanke, hon behöver allt stöd hon kan få! Så fort hon kommer hem så ska hon blogga och träffa mig!
Jag önskar er ett fortsatt trevligt sportlov!

-
Besök, följ och kommentera!
http://duvansplace.blogg.se

London calling!

Drar nu, blir ett gästblogginlägg av Amanda någon dag så håll koll. Vi hörs på tors, puss!


tvättid.


haaallååå. klockan är lite för tidigt och det värsta är att jag gick upp för en timme sedan och nu håller på att tvätta.. ska sova igen efter att jag har tvättat klart, helvärt. ikväll åker jag! ska bli riktigt kul och spännande, det är skönt att vi har några dagar att bara vara innan vi drar på audition. kommer vara så nervös så jag kräks på tiskväll, haha. mest nervös för sången, känns som att jag kommer dö... dansen är inget problem, inget jag känner mig nervös för nu men sången.... jaja, det bästa är ju att om jag gör bort mig totalt så slipper jag ju se dom igen. haha. nej nu måste jag hämta tvätten. puss!

@work

Är på jobbet nu, massor med timmar kvar... Men imorgon drar jag till London baby!! Glaad tjej! Försökte packa lite innan, men ni kan ju själva se hur det gick hahah, kaos! Hörs senare puss!


bääää



hej alla. idag ska jag hinna med allt typ.. känner mig lite stressad men orkar samtidigt inte ta tag i något. ska skriva klart projektarbetet, tvätta (hur jag nu har tänkt det utan en tvättid?! haha) packa och jobba. jag börjar jobba 5 så jag har typ 4h på mig med allt, haha härligt! nej fy, bara att köra. gogogo!

Maaaat

Sitter på jobbet och svinar i mig mat, pyttipanna blev det visst. Jag har inte ätit sen halv 1 så all mat är goood mat, fast all mat är god mat för det mesta annars också. Jag älskar mat haha. Viktigaste inlägget någonsin!!!


sportlov


hej snygga! har precis slutat, så nu har jag påsklov i en vecka! underbart! men orkar itne ta mig hem än så chillar kvar lite i skolan, skönare här än hemma typ haha. tragiskt. senare ska jag på sånglektion och sen efter det blir det jobb. om jag orkar efter jobbet så blir det antagligen mys med alla fina hos anton. blir en bra dag! och på sööööön drar jag till london, aaaaaaaaaaah! så kul!! vi hörs senare bebbes, puss! ♥

gosis eller godis? hur var det nu..


innan uppdansningen idag

heeeeeeeeeeeeej. har haft mina sista balettuppdansning på skolan idag. så skönt. studenten börjar krypa sig inpå. tänkte att jag skulle plugag idag, men är så sjukt omotiverad... ska skriva klart diktanalysen i alla fall sen skiter jag i resten. vill ha gooooodis. funderar på om jag ska skriva det här på en timme och sen springa till ica och köpa gosis. oj godis* fast hade ju inte varit fel om jag lyckades hitta en gosis på hyllan heller, fyfan vad rätt det hade varit. lite mysigare och finare tolkning av prostitution.. typ..  kanske inte så fin, fast jo ändå fin. haha.

godnatt



haallå. sitter i sängen, ska sova snart. dagen har faktiskt varit riktigt bra, sånglektionen var hur kul som helst. sånglektionerna ger mig alltid massa nya energi, så härligt. sen har jag bara chillat hemma, gjorde god mat, tände ljus och bara degade ner mig i soffan. bästa stället att spendera varje dag i. haha. imogon har jag uppdansning och sen två workshops. tror dock bara att jag ska gå på jazzen... men vi får se. nej nu ska jag sleeepa, ska ha hela sängen för mig själv, underbart! puss!

School

Hej fina. Sitter i skolan och chillar mest, har håla till 1 typ sen jazz oc efter det dans och musikalhistoria. Efter skolan ska jag dra mig på sånglektion också, sen hem och dö lite innan jag tar tag i allt plugg, blö jaja, haha bara kööööra. Hörs ikväll puss! ❤


mat ♥






hallå! är nu hemkommen från allt. hade skola till halv 5, blev slaktade på jazztekniken. riktigt gött. sen drog jag till restaurangen, där har vi haft vinproving och smakat allt på menyn. har ätit hur mycket som helst, ahha. testat alla förrätter, ätit alla 3 fonduer (kött, ost och fisk/skaldjur) + chokladfondue. min mage mår bra nu. det sista jag ska göra ikväll innan jag somnar är att lyssna igenom lite musik till produktionen. så allt som allt så har jag haft en riktigt bra daaag!! puss

sova!!!!!!!!!



mina vänner, jag är död. dagen har tagit slut på mig. eller inte dagen men allt den hade på listan.. om dagen nu har en lista. går att diskutera. nu ska jag sova. puss. vi hörs imorgon!

instagram

instagram: rebeccasolander

latero

drar mig mot restaurangen nu, elina verkar död.. eller iaf inte så vaken haha. sen blir det skolan. vi hörs laterooooo! puss

sön!


hej gos ♥! vaknade nyss, ska snart dra mig upp och äta frulle och sedan dra mig till elina. vet ni vad vi ska göra? jooooo plugga... vi blev inte klara igår så på det idag igen.. kul. jaja, sen ska vi vidare till skolan för att repa till slutproduktionen. den kommer bli så sjuuuukt ball. verkligen. kommer bli en riktig rysare. har ni möjlighet, köp biljetter!

Sant


helg?



hej fina! är helt död, känns som att jag var ute igår och körde till 6 typ.. men så var det ju inte. jag var på "lilla kiosken" och jobbade. lilla kiosken har blivit något slagt smeknamn på restaurangen hahah. ska dit ikväll igen men först ska dra mig mot elina för att plugga. får hoppas på att vi blir klara idag. den här helgen är riktigt tråkig bara, haha. jobb, plugg och imorgon ska jag till skolan för att repa till vår slutproduktion. skola på en söndag liksom !?! bara så fel..  vi hörs senare. puss!

Skolan

Hallååå Emilia tycker att jag har blivit lite halvkass så i hennes ära uppdaterar jag nu. Har inte hänt så mkt sen sist, skola, jobb och plugg med mys emellan. När man har mys emellan så funkar det ändå. Jaja, puuuuss hörs senare idag :*


@ skolan


upp till skola..



dags för skolan, är freakin död. lyckades ta mig upp för en kvart sen, hade kunnat lega kvar hela dagen... haha. nej nu ska jag bara slänga i mig, bokstavligt, frukost och sen borsta tänderna innan jag går eller kanske blir springer till skolan. haha. puss!

Söndag




wwwwwaaaazzzup! chillar mest med elina, vi har pluggat, kanske inte jätteeffektivt men ändå väldigt bra. den kvinnan vaknade halv 5!?!!? vafan liksom? haha sånt cp. sen drog vi och handlade gott och satt oss och pluggade. har ändå varit en chill sön! hoppas ni haft en bra dag och helg mina gos!

halllååå




hallå fina! sitter i min säng och är sliten haha, men det var det värt. när elina vaknar ska jag dra mig dit och plugga projektarbete... hur vi nu kunde vara så dumma och bestämma att vi skulle göra det idag.. helt sjukt eb är vi. men det är bara att göra det. igår firade vi som sagt maria. drog först till klaffbron, det var soft, oldschool. sen drog jag och elina vidare till slagt och köttade där dom sista timmarna. hade en riktigt kul kväll i alla fall!

morgongod?




kom hem för en halvtimme sen från jobbet, är så sjukkkt trött. tänk er först skola från 8-14.30 sen jobb i 7h på det. härligt. men cash is king och den 25 kommer kännas skitbra! håller nu på att fixa min tele, försöker sätta i ett nytt simkort men den vill inte riktigt samarbeta.. blö, vill bara sova. ska klicka igång en film nu, vi hörs imorgon snyggon!

trött tjaj



hallå. är så trött så jag dör haha. när jag skulle logga in på bloggen och skriva i min mail börjar jag skriva "hej bloggis" haha, vafan.. trött tjeeej. har haft fullt upp idag. i skolan hade jag bara 2 lektioner, sen hann jag hem en snabbis innan jag hade sånglektion, sprang direkt efter sången till banken och sen till jobbet därifrån. hemma först nu igen. kommer sova gott inatt, haha. hoppas ni har haft en bra dag fina! nu låter jag john blund ta över. yes. puss!

natti

godnatt mina fina, vi hörs imorgon. hoppas ni har haft en bra kväll! PUSS

plugg



har pluggat mesta dels av kvällen, eller ah var in och åt med papi på restaurangen också men annars bara plugg. är inte klar och inte nöjd men det finns ju förfan ingen fakta. jaja, livet löser sig. haha. puss!

blö



förlåt att jag blir lite halvkass på att uppdatera men har massor i livet just nu. haha, svårt att klämma in bloggen där ibland men jag försöker verkligen. igår var jag i skolan hela dagen sen hade jag en överchill kväll bara. just nu sitter jag i skolan, elina internetshoppade precis ett par converse här, haha så sjuk. vem fan bestämmer sig för att klicka hem ett par skor i skolan?! den kvinnan.. haha love her! har hunnit vara till banken också för att fixa nytt konto, kort och internetbank och sån skit. massa vuxenpoäng med andra ord.  skönt att jag har löst det nu äntligen i alla fall. idag ska jag plugga, har en grej om migration som ska vara inlämnat imorgon, men först en sista lektion nu vid 2 sen slutar jag! vi hörs sen babes! puss!