Skriv din beskrivning här!

idioter

försöker överleva de sista veckorna nu. igår blev det krig i bussen på väg till showen som vanligt. att vissa har så svårt att hålla allt simpelt.. kom i tid, håll koll på dina grejer och var lite trevlig. igår kom hannah (även kallad, la guarra , tjockisen, dum i huvudet, idiot, mm.) försent som vanligt, denna gången lät homn 5 pers (alltså vi i teamet) vänta på henne en halvtimme. att komma försent är en grej men att sedan förneka att man är sen och vägra be om ursäkt är en annan. hur fan kan man förneka att man är sen när 5 pers får vänta?!?!?!? satt och skrek livet ur mig.. dock för inget. människan tar fan aldrig åt sig. ingen självinsikt har hon heller. fyfan. 5 shower kvar med psykfallet. förlåt med det psykfallet, vi har några till som jag får stå ut med till 16/10. wellwell, livet går vidare. får se vad det blir för show backstage idag! PUSS

otur

de senaste dagarna har jag haft otur så in i... mamma bokade min resa hem den 17, bra tänkte jag då jag slutar den 16, men min chef tyckte inte likadant då man tydligen måste stanna kvar minst typ 3 dagar för att få sin sista lön och semesterersättningen på en check som tar ett antal dagar... sen var jag och shoppade i palma, spillde mojito på min iphone så skärmen är helt paj. sprang runt i hela palma i hopp om att kunna köpa en ny olåst eller laga, men icke. jävla cp mallis har inte en enda olåst iphone i lager.. nu kan jag dock se lite och ringa och sms, tack och lov. sen två dagar senare pratde jag i telefonen, tappade den och hela baksidan gick sönder så har nu tejp på hela baksidan. och igår råkade jag sätta mig på min väska, hörde ett klick och såg att mitt spanska bankkort hade gått av på mitten.. BRA LIV! så idag har jag gått upp tidigt, gick till banken och beställde nytt kort, gick till jobbet, pratade med min chef om att åka hem den 17e och hon skulle försöka lösa! tror att turen är på väg att vända! skönt. nu sitter jag på bk och dricker smoothie och använder internet. ikväll är det tillbaka till jobb, minidisco och show. mindre än en månad kvar sen kommer jag hem!!! ses snart mina kära, PUSSS!

Bra dag

Hej Anna! Är ledig idag, wäää! Just nu sitter jag på bk och äter.. Eller lånar mest internet för att söka jobb och boende tills jag kommer hem. Längtar hem extremt nu. 7 veckor skulle jag tro att det är kvar, tack och lov. Igår var det show både på scenen och backstage. Folk är dumma i huvudet. Jävla idioter. Var så arg att jag skakade, slog i väggen och fick ont i hjärtat. Stod på scenen och undrade vad som skulle hända om jag fick hjärtattack. Att alla skulle se mig dö på scenen och funderade om det skulle hamna på youtube. Sjuk tanke. Avslutade dock kvällen med drinkar så det blev en bra kväll tillslut i alla fall.