Skriv din beskrivning här!

Glädje

Känner mig så fruktansvärt omtyckt och uppskattad idag. Känner bara massor med glädje inom mig idag. Ska komma ihåg denna känslan, bra att ta fram en dag då man tvivlar lite mer på sig själv. Åååh jag mår så bra i denna stund!! Pussar och kärlek till alla! Ha en underbar fredag mina fina vänner, 

London















Nu är vi hemma igen. London har varit lila bra som alltid. Vi har ätit, gått på musikal, tagit dansklasser på pineapple, ätit, ätit, festat, ätit, shoppat och bara myst i mängder. Tackar Anton för boende och för att ha stått ut med oss i fem dagar. Tackar London för denna gång, vi ses snart igen. Imorgon väntar en veckas jobb. Besos! 

London baby


Jag drog till London lite sådär bara. Så resten av veckan befinner jag mig i en av mina favoritstäder. Behövde lite miljöbyte. Behövde tänka på annat och ha kul. Så det gör jag fram till sön. Pusshej! 

Tacksam

Det finns så många människor i mitt liv som vill mitt bästa. Jag är så oerhört tacksam för det. Jag är så oerhört tacksam att ha så fina vänner som alltid ställer upp och som var dom än befinner sig stöttar mig, finns där, tror på mig och hjälper mig att vara den bästa versionen av mig själv. All kärlek till er! Jag hoppas att jag ger er lika mycket som ni ger mig. Det är ni värda alla dagar i veckan. Tack för allt! 

F/E

Före 


Efter

Vitt,vitt, vitt. LOVE! Inte så mycket inredning men jag vet inte hur länge jag blir kvar just här. Så känns lite onödigt. 

Lördag



Jag och mamsi har myst idag. Vi åt lunch tillsammans innan vi fortsatte med projektet att måla om mitt rum. ÄNTLIGEN KLART!! Så jäkla skönt. Nu ligger jag här i sängen och kollar QX-galan och önskar att det var onsdag. Imorgon blir det jobb. Lika bra. Nada más. Puss! 

Haj

Hej babes! Jag är död. Har jobbat, haft stängning och nu sitter jag på detta pågatåg som tar 100 år. Vill him och äta. Ser ut som ett spöke idag. Haha. Positiv å sånt. Hörs när jag har mat i magen, jag är mycket trevligare då. Lovar.  

hänga på väggen

 
 
 

Vill köpa ramar och skriva ut lite bilder. Bilder som jag kan kolla på och minnas alla fina och roliga stunder. Bilder som man mår lite bättre av när man har en dålig dag! Håller på att kolla runt lite i mina mappar efter bilder som jag vill hänga upp på mina väggar, finns en del. 

Tjuvtitt



Börjar få lite ordning på mitt rum. Snart ett helt ommålat rum med lite mer mysfaktor. Det blir bra det här! Visar före/efter när det är klart. Puss!