Skriv din beskrivning här!

snygg

hej bloggelibloggis! jag har nyss kommit fram till att idag blir det en bra dag, en snygg dag! "snygg" är mitt nya ord. ska användas flitigt. btw sådär. först låg lönebeskedet innanför min dörr när jag kom hem (ändå logiskt att det är mitt hem om den låg innanför MIN dör......... jaja) fick mig glad om jag säger så, sen ikväll ska jag äta ute med favoriterna. en av dom fyller 18bast. och med tanke på hur jag ser ut, som är det enda att gå på än så länge så blir det en snygg kväll, HELT KLART! blir dock sängen tiden, upp och repa och sedan föreställning i malmö arena imorgon. snygg helg kanske? aaaa vi får se, men det ser så ut! ta det lugnt ikv peeps, I'll be watching u!



hahahahhaha

sämst

hej geeks. nyss hemkommen från ena jobbet. har varit danslärare idag. dom är söta mina barn. oftast iaf. haha. linnea skällde lite nyss på mig för att jag inte varit så aktiv, kanske borde börja lite igen. skriva ner alla mina fula tankar..... tror nästan det. tror min omgivning behöver det, så dom slipper höra mig liksom. aa får bli så kanske då. haha sämst. puss!

back

hej mf!! jag är tillbaka med ett tangentbord som fungerar! mår riktigt bra just nu, hade mitt sista matteprov för resten av livet idag och religionsredovisning. nu har jag bara 3 saker kvar i skolan sen är det produktionsveckor och sommarshow!! LIVET ÄR BRA! ska strax åka och träna mina barn... fan har glömt att köpa band till dom........ bra rebecca. fan... jaja. livet går vidare.... hade ju jobbigt om jag var tvungen att dö nu..... haha PUSSSS!

usch

hej geeks dator har damp......... tangenterna ar slutat fungera. äckligt ju.