Skriv din beskrivning här!

Direkt från sängen

Har det äckligt bra. Sängen levererar. Ikväll blir det jobb, känns bra! Hörs sen.


Ensam hemma

Är hemma själv, mamma är på middag med jobbet och pappa jobbar.. Men jag har det bra. Bakade nyss kladdkaka och nu ligger jag i soffan och kollar på film. Kom nyss på att jag flyttar snart, slog mig för någon timme sedan haha, det är bara så sjukt! Fattade det nu liksom! Sinnes... Hoppas ni har en bra kväll. Puss!


DÖÖÖÖ

Äckliga CSN, ni är så jävla jobbiga ibland..... Blääää


Mysväder

Åska och regn ute så jag ligger kvar i min säng och myser, väldigt ok. Tycker det är ganska mysigt med sånt här väder ändå, man få lov att bara dega runt, se på film och äta frukost i sängen. Vi hörs lite senare, ha en bra dag! Puss


Sova sova säng säng säng

Ikväll har jag kollat robinson och pratat med mamma om hur hon och pappa träffades och sånt fint, haha. Älskar den historien! Just nu ligger jag helt slut i min säng, hade helst av allt viljat ha Filip bredvid mig. Somna i hans håla. Älskar att ligga typ på axeln mot bröstet i den lilla gropen som finns där haha. Men har inte den turen idag, nixpix. Nej, ska sätta igång en film och sen sova. Hoppas ni haft en bra dag finisar. Puss


One way

Idag har vi bokat biljetten till mitt nya hem!! Wäää! Den 12e sep flyttar jag till England/Essex för att börja på en skola där, sjuuukt spännande! Åkte hem till Connie och gjorde det samt kollade lite på CSN skiten, men allt löser sig! Allt går om man vill! Är helt slut efter att ha varit hos Connie som har 2 småsyskon.. Har lekt bonde hela dagen.. Haha. Så nu ska jag bara ligga i soffan, välförtjänt soffhäng! Hörs sen. Puss!


Fina vänner

Har ätit god mat och tårta med föräldrarna mina. Nu sitter vi här sådär
äckligt mätta och kollar på Robinson, myyysmys! Fick även en lite försenad födelsedagspresent i brevlådan utan avsändare, haha, men gissade på att Linnea hade skickat den och jag hade rätt. Tack linnea!! Blev jätteglad, älskar att bli överraskad och älskar att jag har så otroligt fina vänner! Kärlek i massor ❤


soffhäng och någradagarefterfölsis

ligger i soffan och kollar på tv. ikväll ska vi fira mig lite här hemma med god mat och tårta, älskar tååårtaaaaa. det är skönt att veta att jag har saker planerat så jag slipper tänka så mycket på allt som hänt den senaste veckan och framför allt vad som väntar inom den närmsta, menmen livet är inte alltid lätt.. ska även försöka fixa det sista med boendet och csn idag också. skulle vara skönt att ha det klart! ha en bra dag, puss! 

Hej

Hej. Min vecka har inte varit så positiv så har inte orkat skriva.. Men kände att det kanske var dags för en update till mina babes. Har hunnit fylla år, 19år blev jag i fredags. Mina vänner hade fixat överraskningsfest, så sjukt fina!! Bäst är dom! Hade askul, såg hoffmaestro och drog ut, slutade med att det blev lite mycket men vafan hahah så det ska vara typ.. YOLO!!! Hahaha! Nu ligger jag hemma, har varit på 13års kalas och sedan träffat fint folk i Lund idag. Helt ok dag. Hoppas ni haft en bra vecka! Puss.


.

kan inte andas. allt rasade precis samman. vill bara somna och vakna upp om några veckor i någon annans liv. 

du ska göra mig glad, inte ledsen.

livet svänger, inte på topp just nu. ligger i sängen, äter kakor och lyssnar på låten som gör mig lite pepp, glad och gör att jag bara vill dansa. glömmer bort resten, allt runt om kring mig och stänger in mig i min egen lilla bubbla där allt är lite bättre. ha en bra dag. puss på er! 
 
låten som går på repeat. 

Ikea

Befinner mig just nu på Ikea.


Landet

Jag och mamma sitter ute och myser nu när det slutat lukta gödsel över hela gården, livet på landet haha! Hoppas ni har en bra kväll puss!


Mami ❤

Hej bloggis! Ligger i soffan och inväntar mamma. Blev frågad om jag ville köra utgång men längesen bara jag och mamma hade en myskväll så jag tackade nej. Känns bra att vara hemma för att äta och dricka gott med min fina mamma bara. Vi hörs lite senare. Puss!


Helsingborg

Har varit i helsingborg igår till idag, myst med min bästa. Vi satte oss i kärnan och åt och pussade på varandra typ Hahaha! Ändå bra kväll! Sov hos honom sen drog han och jobbade och jag mötte upp amanda för lunch idag. Nu ligger jag i connies säng och funderar på hur jag ska lösa allt med min födelsedag nästa vecka, klurigt. Hörs ikväll puss!


Sol!!!!

Äntligen bra väder! Uppdatering direkt från solstolen! Bra liv

 


Frukost

Sitter och äter frukost med ett svullet öga.. Får jag inte myggbett på läppen då får jag det vid ögat, livet är härligt! Hahaha hur lyckas jag?!!! Ska aldrig mer sova med öppet fönster.


Babes

Sängen måste vara en av de bästa platserna. Ligger och gosar i min nu, så värt. Har träffat alla mina fina brudar idag, eller nästa alla. Emilia har kommit hem från Norge och drar utomlands inatt så hon var i Lund, så kul att träffa kvinnan! Riktigt saknad. Skulle egentligen till Filip men han dissade mig för sin mormor och morfar....... Den är bra. Vilken slyna han är, hahahaha vet att du kommer läsa det här, Hahahah! Pussa!


tips!

måste bara tipsa om två sidor som har sköna bilder. gör livet lite bättre! här & här.

precis!

 

Åker el busso

Hej fina! Sitter på bussen på väg hem. Igår åkte jag till helsingborg och myste med min bästa, helt sjukt så bra han är. Sov där till idag, han skulle jobba imorse så drog någon timme efter honom eftersom sängen inte kändes lika rolig när jag var själv. Åkte sedan in till stan och träffade Simon, lunchade och sen drog jag mig till Lund för att jobba lite. Nu ska jag hem och chilla meeest och fixa lite papper till England. Puss!

 


hemma en lörd.

Är hemma, helt ensam en lördag för att vara hundvakt. Det är både mysigt och skittråkigt, har inte bestämt mig helt för vilket som väger mest. Just nu ligger jag i soffan, kollar tv och äter mig tjock, pensionär vid 18 års ålder.. Inte så bra kanske.. Ska återgå till mitt så kallade liv. Puss!

 


Jobb

Tillbaka på jobb, kör hela kvällen. Hörs inatt! Puss


Checkar ut

Känner mig tömd på energi, tänker på de kommande veckorna.. Borde vara glad för jag har så mycket framför mig men idag känns det mer som kaos och huvudet går på högvarv. Så mycket som ska lösas. Checkar ut från bloggen för idag. Puss.


Fika

Hallååå! Har varit i hbg och Filip igår till idag, han skulle upp och jobba imorse och lämnade mig ensam i huset, råkade tända eld på det.. Inte så bra. nu sitter jag i Lund och fikar med fina, senare ska jag dra mig hem med pappa som också är i Lund idag, hörs sen! Puss!



Vaken

Ligger vaken i min säng.. Kaos, klockan är liksom snart halv 7 och jag har legat vaken i över en timme. Filip skickade sms vid 5 och jag har inte kunnat somna om, tack Filip. Haha neeee, han är full, han förstår inte bättre. Hahahaha, Puss!


Kötta

Har precis varit och köttat jazzklass med fint folk! Körde i nästan 2h, nu är jag död, men det var så sjukt kul!! Så skönt att känna att man verkligen jobbar, svettas och att det faktiskt är roligt! Glad tjej, och väldigt trött haha! Ska snart gå och lägga mig och invänta träningsvärken som jag kommet få, gött! Haha puss på er!


Dansa

Ligger i soffan hemma på landet, riktigt skitväder.. Igår fick jag äntligen träffa och pussa på min bästa. Så skönt att han äntligen är hemma, har saknar honom massor. Idag ska jag hjälpa pappa flytta ved och sen ikväll ska jag in till Lund och dansa. Ska bli så kul!! Vill ha ett riktigt köttarpass, vilket jag vet att det kommer bli också! Gött! Hörs senare! Puss


Pussa

Sitter i bilen med pappa just nu. Vi är på väg till Malmö, elle jag ska dit och pappa till Höllviken. Ska till Malmö och träffa min bästa, ska pussa på honom tills han kvävs. Bra död. Hörs senare!


Imorgon kommer min bästa hem!!! Lycklig tjej! Ska sova nu så jag får imorgon fortare. Pussnattti!


Söndag

Har haft en supermysig dag idag. Vi har åkt runt på Österlen och bara myst! Nu ligger jag i sängen och har precis fikat lite här hemma. Vi fick lite gäster så mamma bakade rulltårta, helt ok att ha gäster när man får gottis, jaddå! Puss


Sitter med familjen och Elina i bilen och övningskör runt på Österlen, vi har redan hunnit med en fika. Nu är vi i Simrishamn sen får vi se var vi hamnat. Hörs sen, puss!


Livet

Ligger i sängen med Elina, har haft en Superbra kväll. Vi har suttit ute till nu och pratat i mängder hela familjen. Fick ett samtal med min Filip idag också, hade största leendet på läpparna då jag inte hört hans röst på mer än en vecka.. Men på måndag kommer han hem, äntligen!!! Bra dag, bra liv!


Myser

Sitter hemma på landet med frugan, vi bangade fest ikväll. Vi ska mysa här med päronen, äta massa mat och göra lite drinkar. Bra kväll! Pussshej


Babes

Väntat på mami och papi som är och handlar, håller på att dö av hunger och vi har inget hemma. Ikväll ska jag in till Lund, träffa några av mina babes, sen drar vi vidare till lilla torg för mys och några glas vin. Blir ingen utgång som det ser ut nu, men allt kan hända. Ha en bra kväll! Puss!


Svullen

Kolla vad ena sidan av läppen. Har svullnar upp!! Hahahah så sjukt. Somnar normal och vaknat upp som ett freak... Bara jag som lyckas


Malmö

Har varit i Malmö hela dagen idag. Åkte tidigt imorse för jag hade tid hos frisören kl10, sen mötte jag upp brudarna för lunch och häng i p's nya lght.. Bra dag! Är hemma nu och går igenom garderoben, utgång imorgon och hemmafest på lör. Blir ball. Hörs imorgon mina fina! Puss.

Får pussa på hunden istället för Filip nu mer.. inte ok. 


Du och jag bloggen ❤

Hej! Ligger i min säng och myser, kollade precis på film. Ska snart bege mig till el duscho, måste tvätta håret, det är äckligt och jag ska till frisören imorgon. Ska bli så jävla skönt att äntligen fixa det igen, fetaste utväxten, inte mys. Om ni ville veta. Egentligen vem fan vill läsa min blogg?! Hahahah, jag ligger här i min säng och berättar att ska tvätta håret och hur äcklig jag är typ... Har bloggen i brist på vänner, tragiskt. Berättar om min dag för bloggen, som är jag, berättar om min dag för mig själv. Hahahaha 

 


Stor? Jag? Näää

Sitter på bussen på väg hem till landet, tänker på livet haha. Låter djupt, så djupt är det inte. Tänk att jag börjar skolan i ett helt annat land om 47 dagar, helt sjukt.. lilla jag ska klara mig själv utan pappa som curlar mig och mamma som löser min omöjliga problem.. Haha herre. När blev jag så stor? Trodde aldrig att jag skulle bli stor, fyller fan 19 om 23 dagar.. Men fyyy! Nej ska sluta fundera nu och fortsätta vara liten ett tag till!