Skriv din beskrivning här!

forts. 2011

JULI

spenderade mycket tid hos päronen ute på landet, mina gävlebrudar kom också och hälsade på. en av kvällarna drog vi till kristianstad för att umgås med trevligt folk och festa. blev en riktigt bra kväll faktiskt! träffade också på en peddogubbe när jag väntade på mamma,pappa, morbror och hans fru. jag och amanda blev isolerade några dagar ute hos madre y padre också, trevligt! sen drog vi till BARCELONA!!!!!! bästa resan, så himla fint hade vi det. 2 veckor var vi där och bara solade, badade, gjorde sönder vipbord host elina och hade jävligt kul. kanske lite för kul? hehehhehe












AUGUSTI

i augusti kom vi hem från barca, sov i en vecka tror jag.. hahah nä men typ. jag träffade även min babbsi simon. han gjorde sönder min dator.. hahahhaha. kan ju skratta såhär i efterhand iaf, härligt! sedan började det närma sig skolan men innan skolan så fick även jag fylla 18 år. lite för galen födelsedag. säger inget mer. punkt. 






SEPTEMBER


jag bloggade dåligt.. haha. skolan började och jag hade födelsedagsfest. hade trevligt och träffade massa nya människor. träffade en snubbe för första gången på min fest, som jag nu känner lite för bra. men det är jag glad för... tror jag. hahhaha. vi började träna till praktik med malmö symfoni orkester direkt i skolan. jag blev dock jättesjuk och var hemma i en vecka, missade det mesta men kunde ändå vara med dom sista två föreställningarna. 



elina och felix på praktiken.


OKTOBER

okej jag skrev ett inlägg i oktober, vafan.... hahaha. det var i alla fall koreografitävling i skolan, jag var med i marias med alla snygga brudar. vi övade som fan och tillslut satt det. blev oväntat resultat i tävlingen och ingen av favoriterna vann.. men life goes on. hahaha.




NOVEMBER

3 av mina vänner hade gemensam fest, riktigt kul. förutom en sak. tänk om jag skulle hänga ut dig nu. men jag är inte sån - kunde ha varit. haha. livet gick inte riktigt som jag ville. hade ett break down pga en person. jättejobbiga dagar som tog slut på mig. men mina vänner fanns där, ni är mitt allt kan jag säga. jag och elina kom äntligen igång med vårat projektarbete vilket blev till en jätterolig grej faktiskt. fick huvudrollen till vår produktion vilket stärkte mig. provade och beställde även min studentmössa och kände att det började närma sig! försöka samtidigt komma på vad jag ville med mitt liv. var mycket i skolan och med skolan denna månaden. familjen öppnade också en fonduerestaurang här i lund.  




DECEMBER


årets sista månad.. hade endast projektveckor i skolan och gjorde typ ingenting.. blev mycket mys och vänner. vi körde även våran julafton med lundafamiljen, riktigt lyckat. sa sedan hejdå till en person som har höjt mig och sänkt mig. pallade inte mer. dock höll det i typ en vecka. nu är allt fram och tillbaka som vanligt. det där är ett jävla problem som fan inte går att lösa. eller egentligen är det lätt men du gör det så jävla svårt. vet att du läser det här. kommer dock alltid vilja ha dig nära. bestämde mig efter det "avslutet" för att söka skolor i london och blev jättetaggad på livet och vad som kommer hända. började även sjunga hos en sångpedagog. jättekul!! skickade in papperna till skolorna och kände lättnad. sedan blev det jul, och nu är det helt plötsligt nyår. kaos. om en timme drar jag till kristianstad för att fira. ha ett sjukt bra nytt år. GOTT NYTT ÅR!!!!!!! PUSS












2011

kör en liten vad hände 2011?
JANUARI


umgicks mycket med mina vänner, vi kollade sjukligt mkt handboll, jag var sjuk, jobbet på bk väldigt mycket och färgade även håret från blondt till brunett. dåligt val såhär i efterhand. menmen.




usch!


FEBRUARI

elina fyllde 18 så jag drog upp till götet och åt middag hemma hos henne med emilia. elinas mamma söp oss halvfulla. haha..  hade även väldigt mycket i skolan, matteprov-religion-allt. usch.. klippte mig också, typ för första gången på lite för länge.. hahahhah finns tyvärr inga bilder från festligheterna för det albumet var borttaget... :(







MARS

hade min positiva vecka, fungerade helt övernaturligt bra. allt var bara helt sjukt bra i en hel vecka, uppskattade liksom alla små saker. kanske är dags för en till sådan!? pappa fyllde 50, blev gubbe helt enkelt och det firade vi uppe i gävle. träffade mina gamla vänner och blev med en del nya där uppe, lärde mig ett uttryck "oooooeee" hahhaha. anna fyllde också 18 denna månaden. när vi firade henne så blev jag av med mina nya vita converse och fick gå hem själv eftersom jag inte kunde följa med ut. kul! 


på tåget. hahah har fan inga bilder... menmen..

APRIL

fick reda på saker om en person som jag hade klarat mig utan att veta. bakade bullar med fina, eller dom hade bakat sen kom jag och åt. hahhaha. som vanligt. vi bokade äntligen barcelona resan!! hade mycket känslor eller mest påhittade, visste hur som helst inte hur jag skulle ha det och vad jag egentligen ville med livet och en person. drog även på påsklovet upp till gävle en gång till, var med linnea i skolan, hälsade på massa gamla vänner och blev lite halvt kär. kommer alltid ha denna underbara människa med mig tror jag. han bara finns där. bra månad!!






MAJ

hände kanske inte så mycket denna månad, eller inte på bloggen iaf. hahah. det började närma sig sommarlov och produktion i skolan. towe fyllde 18 så vi satt på wraphouse och myste bara, några av oss tjejer skulle upp dagen efter och ha rep med cancan som vi gjorde på malmö arena framför ca. 10 000 pers på malmö international tattoo. asball!! det var min ena praktik. 





JUNI

hade sommarshowen i skolan, fick sedan vi sommarlov och vissa fina människor tog studenten.. alla åkte ifrån lund och jag åkte mellan lund och päronen för det blev en del jobb under dom "lediga månaderna."







fortsättning följeeeeeeeeeeeeeeer


00.23

typ såååååhär taggad!


vid den här tiden imorgon är det nytt år, nya möjligheter, ett närmare steg till drömmen, ett steg närmare studenten, början på ett toppen år. känner det bara på mig!! tror jag kommer vara med om mycket år 2012, mycket bra saker. är taggad som fan på ett nytt år! AAAAAAAAAAAAAAh!

man? sova fult? what to do?

känner att det här med sömn inte riktigt är min grej. borde sova. borde ha somnat för flera timmar sedan men vill typ inte. konstig tjej. hoppas alla sover fint. (?) gott, sött eller vad man nu vill välja. jag sover jättefult, tror jag i alla fall, har fått höra det någon gång. snarka brukar jag också göra. go tjej. hahahaha. börjar tveka på om jag verkligen är tjej... kan varken diska, laga mat, städa eller sova fint.. sen så snarkar jag.. vad händer. tur att jag sover själv idag kanske. haha. jobbigt att sova fult liksom, man kan ju inte göra något åt det, MAN SOVER JU LIKSOM!!!? fan....

ensam



haaaaallååå. är hemma, eller har varit det i några timmr. ligger i min säng, helt själv, allt är tyst och jag äter chips. underbart. när jag har varit med folk dygnet runt i 3 dagar så känns det så sjukt skönt att bara vara själv. klarar inte av att vara med folk dygnet runt, usch. tänk när jag ska vara sambo eller ha man.. kommer ju döda människan. kommer i alla fall behöva ett rum där jag kan låsa in mig själv och dunka huvudet i väggen när jag inte orkar med honom något mer, hahhah. känner att jag verkligen är frumaterial, yeees!!! hahaha. ha en bra kväll folk. puss!

puss

nu sitter jag på tåget och äter lussebullar. ska trycka igång en film dö lite dom här timmarna på tåget. ska bli skönt att komma hem, har haft det super, världsbäst men har inte sovit själv på 3 nätter nu så ska breda ut mig som bara den i min säng ikväll kan jag lova. hahha. hörs när jag är hemma typ. puuss!



herkules



gooooooodmorgon! haha. ofta jag skriver haha efter... vad händer.. sitter i alla fall i elins säng, har precis ätit frulle. åker hem om några timmar tänkte jag. igår hade vi det övermys, jag och elina satt och spelade tvspel med hennes småbrödrar, hahahhaah. skrattade så vi dog, fattar inte hur dålig man kan vara liksom. hahahah. sen spelade vi med andra ord, jag var med elinas ena brorsa som inte ens visste vem herkules var, så ni fattar att jag inte hade det lätt asså, ofta man är 16 och inte vet vem herkules pappa är, sjöng till och med en sång ifrån filmen.......... INTE OK. nej måste fixa mig nu, packa och sånt.. + hinna lära hennes bror om herkules. hörs på tåget. puss!

sova

sängen kallar, har haft en överbra kväll med fam. westberg. trivs. men vi tar det imorgon. inte sovit ordentligt på 2 nätter. puss. love.

dagen efter, damdamdaaaaaam



hallåduuu! sitter hemma hos elina festberg. hade en riktigt bra kväll igår, lyckades med mitt uppdrag.. eller hon lyckades ganska bra själv faktiskt. haha. var jättekul att träffa människor som man bara har hört massa saker om, trrrreeeeevligt! nu har vi precis ätit lussebullar och elinas bror har haft modevisning sittandes på en stol med brytet ben. sånt spännande händer här i götet. haha. nej nu ska vi se film. puss!

emilia 18freakinååååååår



har nu en halvtimme kvar till götet. har ändå gått sjuktsnabbt att komma fram. bra med dator! längtar efter alla mina fina gbgare nu, vill bara vara framme. ska försöka ta mig själv till emilia med spårvagn, får se hur det går. hahhaha spännande. kommer säkert hamna någon helt annanstans.. brukar typ bli så med mig. hahha. får se om det blir ett till inlägg innan vi drar ut. annars ha en bra kväll! ikväll tänker jag dränka fröken18år, fyyyfan. kommer blir en bra kväll, jävligt bra!!!!

götet


hej fina. sitter på tåget påväg till göööööötet. äntligen. skulle tagit ett tidigare tåg men andra saker kom emellan, hhhaha. ska fira min snyggggaste emilia ikväll, äntligen fyller även hon 18! så det blir utgång i gbg. hur bra liksom!? kommer bli en helt sjuktbra kväll! hade förövrigt en riktigt mysig kväll igår också, spenderade den med den konstigaste människan jag känner. hahah. åt hela kvällen kändes det som, fyyy. eller vaddå fyy, mat är gott. precis rebecca. nä nu ska jag hålla käften. pusshej!

photobooth









hahahhahahahaha jag ♥ photobooth! tror inte att jag hinner skriva mer ikväll så vi hörs imorgon när jag sitter på tåget, eller innan om jag hinner. PUSS!

mot lund



nu drar jag tillbaka till luuuuuuund. känns bra. mamma och pappa bor ju mitt på en åker, vilket kan vara skönt i några dagar men nu ska det bli skönt att komma till mitt hem i lund. PUSS

godmorgon



godmorrrrrrrgon! jag är redan vaken, måste gå upp ifrån sängen om en kvart för att fixa mig och vid 11 dra till lund. när jag kommer tillbaka är det bara att packa om för imorgon blir det göööööötet!! ska bli härligt att komma bort och få vara med mina fina igen. har inte bestämt än hur länge jag stannar, kör lite spontant bara. vi hörs senare för jag måste kirrra allt ni veeeeeeeeet. puss!

kväll



har precis ätit god mat och sen blev det chokladfondue med familjen. vi äger bara en fonduerestaurang men det räcker inte med fondue på jobbet inte. neeeeejdå! hahaha, men jag klagar inte. hoppas ni har en bra kväll!

bio



inte lika äcklig som innan, tror jag är duglig att dra mig på bio. hörs ikväll. puss!

jul

hej bloggis! hoppas alla haft en bra julafton! det hade jag iaf. eftersom det bara blev jag, mami och papi hemma så kände vi att vi behövde göra något på dagen. så det enda som var öppet var skånes djurpark.. hahhaha. så där var vi i någon timme och kollade på björnar och sånt. gratis råkade det visst bli också.. hahhah. finast. sen kom vi hem och åt julmat och myste innan vi öppnade klappar. fick parfym, pengar, massa presentkort och en iphone. eller min iphone kommer i börjar av januari för jag behöver en olåst om jag drar till london och det var inte det lättaste att hitta tydligen. men snart är jag som alla andra barn, en i mängden! känns bra! var en riktigt mysig julafton! 

idag ska vi gå på bio, mammas påhitt. blir tydligen stig helmer filmen. haha. men det blir mysigt, gillar att umgås såhär med familjen! sedan mat och gos. imorgon åker jag tillbaka till lund och den 27 blir det götet. livet är riktigt bra nu! OOOHJA! ha en bra dag. puss!





dan före dopparedan


hej snyggingar och alla som är äckligt fula. har varit på vift hela dagen, handlat all mat och sånt. nu är det bara jag och mamma hemma, jag har fixat tallen och mamma fixar skinkan. julmusiken är på och vi städar det sista. det börjar lukta jul här hemma. ellr kanske bara är jag som kan känna jullukt? haha. älskar när man går upp på julaftonsmorgon och det bara luktar jul i hela huset, man smyger ner och det är bara ljusen från tallen som lyser, ååh finns ju inget bättre!! så ta reda på hur jul luktar!  min syster och papi är btw på restaurangen och jobbar sista dagen innan dom får lite ledigt också. förövrigt kom pappa in med en sockerbeta imorse ifall att någon av oss skulle undra hur dom såg ut. haha, så nu undrar jag och mamma vart vi ska lägga den, hahaha. och nu ska mamma börja rengöra mattan med ett kolhuvud, hhahahahah vad händer?!!? älskar min familj, random hela högen. puss på er och
godjul!

julmiddag








lite sena bilder från vår julmiddag för några helger sedan. detta måste vara världens bästa och finaste tradition som lilla lundafamiljen skapat. vi samlas redan på morgonen för att köpa all mat och sedan åker vi hem för att göra pepparkakor och baka annat. sedan på kvällen gör vi oss fina, lagar mat och har ett julbord som tillslut går över till fest.. vilket alltid brukar flippa ur. haha. älskar er massor! ♥ så sjukt glad att jag flyttade ner till skåne och lärde känna er. finns inga som er. ni är bäst!

anders

hej peeps. ligger hemma hos madre y padre i soffan. var och fixade en tall imorse med papi också. smög runt i skogen. det var spännande typ. hahah. så nu har va ett stycke tall och ett stycke mig hemma, alltså ett steg närmare jul. PLUS att jag har slagit in alla klappar. braaaa. haha. har kollat på glee hela dagen så är fett seg, nu har jag kollat klart på hela säsong 2 på 3 dagar. märks att jag har lov och alla har åkt ifrån skåne.. haha. btw så fick jag hemskickat 2 biobiljetter till ikväll av han som hjälpte oss i 100 år med checken på banken, hur underbar snubbe är inte det liksom!? synd bara att pappa inte ger mig min post så jag såg det inte förrän en timme innan.... jaja. tanken som räknas. vill i alla fall tacka denna anders på banken för att ha hjälp oss med checken och tacka för biobiljetterna. känner att jag bytte till en bra bank, anders är bäst, LOVE HIM!!. nej nu börjar det spåra. puss.

bajs

bilden är från vår julmiddag för ca två veckor sedan. hahah fråga inte..

hadlat klart alla julisar, eller det var ett tag sedan nu men känns bra. hittade julklappar till mig själv också, känns ännu bättre. hahah. så nu har jag legat i min säng och knarkat glee resten av dagen, borde egentligen packa och städa men hur kul låter det liksom... åker hem till österlen idag med päronen och myser där fram till den 27 då jag åker till götet för att fira min fina vän som ÄNTLIGEN blir 18!! nej usch måste packa nu, ska ändå vara där ett tag, puss på er!

julisar

varför säger alla att dom ska panikhandla eller göra sista rycket på julklappshandlingen? jag tänkte börja med allt nu, haha. känns bra! varför stressa liksom? hela 3 dagar kvar, lugnt! så nu kör jag, hörs senare! puss!

ska bli en sten

såhär på kvällen hittar man på en massa saker, eller asså alla känslor och sånt blir mycket starkare.. eller hur? man kan komma på hur mycket man saknar någon eller överreagerar som fan på något som är litet, sen när man vaknar på morgonen efter undrar man vad det var som man tyckte var så stort eller att man inte ens bryr sig om den som man på kvällen saknade och att man faktiskt klarar sig jävligt bra själv utan den personen... eller i alla fall för mig. men egentligen vad fan hjälper det att man gråter och känner efter lite för mycket ibland? inget kommer ju ändras för det. visst man kanske måste ha lite känslor men ändå skönt utan... tänkte på det idag när jag hoppade av tåget haha. känslor är lite halv dumt sådär. ska bli en sten eller något, tror dom har det bra asså. riktigt bra.

KLART!



nu är allt klart för idag!! så jävla skönt att jag har skickat in auditiongrejerna!! ska söka till två skolor, en i London och en som ligger lite utanför. ena heter Urdang Academy och den andra Performers College. är supertaggad på att bara söka, och sen hoppas jag till gudarna att jag gör en tillräckligt bra audition för att komma in. vill inte vara kvar i sverige.. är klar i det här landet känner jag. bläbläblä

så nu har jag i alla fall bara julklappar kvar, det fixar jag imorgon sen tänker jag inte ha fler måsten på dt här lovet. vill ha sånt lov som man hade när man var liten, när loven till och med var för långa för man bara gjorde exakt det man ville göra. ska återskapa ett "jag-är-bara-8-år-lov"! haha,  ha en bra kväll, puss!

lund

känner mig lite sååååhär nu när det snart är klaaaaaaaart, jaddddå! haha

sitter på bussen, elelr nä inte på i kanske.. är påväg tillbaka till lund för att idag verkligen fixa det absolut sista med ansökningarna och skicka dom. fyfan vad skönt när dom ligger i brevlådan påväg till london. bäst. allt är i alla fall betalt så ska bara skriva ut ett kvitto och lite bilder sen är det mesta klart. UNDER-FREAKIN-BART! ett steg närmare målet. 

senare idag ska jag undervisa mina barn för sista gången, vi ska äta lite pepparkakor, dansa och säga hejdå och godjul typ. haha fint. kommer nog sakna dom lite ändå asså, konstigt men sant. imorgon är det sista rycket i lund, köpa julklappar sen tänker jag åka ut till mami och papi och stanna där ett tag, landa lite och bara ta det lugnt. så får det bli. usch vad långt jag skrev nu. för er som orkade läsa, lovvveeee u. hahaha typ något sånt iaf. fan vad jag ordbajsar. ne fy rebecca. pusshej

Dec. 19, 2011

är nu hemma efter allt springande hit och dit.. är dock inte klar. jag och connie sitter här hemma och väntar på att pappa ska komma så att vi kan skriva ut bilder till ansökningarna. vi har varit på banken i en timme för att fixa en check och helt plötsligt blev jag med ny bank också.. kaos hahahha. kände mig lite för vuxen. men det är fint.. tror jag. sånglektionen gick också bra. så sen ska jag bara skicka in ansökningspapperna och sen åker jag hem ikväll, så ska jag och pappa sno en tall.. vi är itne som andra familjer så vi har tall istället för gran,

latero

saknar barcaaa


godmorgon! hinner inte skriva så mkt ska snart iväg på sånglektion och sen till banken, så vi hörs efter att jag har fixat allt som jag måste. PUSS!

wild ones


dagen

random bild

hej peeps! ligger fortf kvar i sängen, lov är bra. love it! det har snöat så jag vill inte ens kolla ut genom fönstret.. trodde jag skulle få en snöfri jul men verkar itne som det.. eller så försvinner det lika snabbt. hoppas på det. tror det blir en fika med fint folk lite senare annars händer det nog inte så mkt idag. ska fixa mig lite nu så att jag inte skrämmer livet ur folket. puuss!

film vs verkligheten

varför slutar film alltid lyckligt och bra?! hatar det. kan det inte vara lite mer som i verkliga livet att allt faktiskt skiter sig i slutet... palla att dom gör att man tror att man kan få leva som i en film. lyckligt. ogilla. så när det går dåligt tror man att det ska sluta i ett "och alla levde lyckliga i alla sina dagar". så mkt bullshit, nej fyyyy. trött på film. ska sluta kolla på film och låta verkligheten äta upp mig. hahaha. positiv tjeeeeeeeeeeeeej. jaddå.

förklaring

det är lör och jag sitter helt själv. alla skulle träffa någon snygg, eller var det ful? så det blev ingen över till mig. men ganska skönt att bara vara själv. sitter och äter massa äckligt och kollar film utan att någon sitter bredvid och vill göra något annat. bara jag som bestämmer, haha. brukar dock vara så ändå, jag har alltid makten när det kommer till kritan. hahaha. så äre. så nu låtsas vi att det inte är tragiskt att sitta hemma själv en lördag och tröstäta nedåå det är mysigt, ah mysigt var ordet. bra rebecca!

random




hej. ändrade precis mitt hej en miljard ggr (okej inte en miljard, men nära på asså) och kom fram till att bara "hej" fick duga ändå hahaha. eb. ligger i alla fall hemma i min säng, har varit till mami och papi på restaurangen en snabbis och sen hämtade jag mina grejer hos elina bara. men nu ääääär jag hemma. vet inte vad som händer ikv.. är fett, ah ni hörde mig, fett, opepp på allt, hur hände det liksom?! jag brukar ändå vara på det mesta... jaja. städa står på schemat nu. ändå kul, eller hur! jaAAAdå. eller så vill man bara stoppa två fingrar i halsen och kräkas lite för att det är så tråkigt. nej oj så grov tjeeeej. haha puss. ha en bra kväll!

student

vet ni!? jag har freakin bara ett halvår kvar i skolan, huuuuur sjukt! tar studenten den 18 juni och säger hejjjjjjdååå till skolan. hur underbart liksom!? vill börja leva lite nu, komma på vad det ska bli av med livet och slippa göra saker som konfliktanalyser.. ah ni hör ju.. ordet konfliktanalys tar död på dom flesta tror jag. fyyyy. nej ett halvår kvar sen hoppas jag att jag hamnar i london, nej inte hoppas! jag SKA fan dit!

godnatt




sitter i min säng och äter bk. gud vad det lät äckligt, hahaha.  kom hem för ett tag sen. var nyss ganska pepp och pigg men fan vad det försvann snabbt. vill tacka mina finaaaa vänner för en bra utekväll och säger godnatt. ses imorgon, bakis och kanske fula för en del. jag är dock itne en del. hahhaha puss

jullov



kom precis hem ifrån skolan, har nu juuuullov! hur underbart?! så ikväll blir det jobb och sen kör vi utgång, bara för att fira att jag slipper vara i skolan till januari någon gång. bäst. ska göra lite mat och försöka hitta något i min så kallade garderob (liknar mer som att ett krig har inträffat där typ) sen blir det jobbet. ha en bra fredag snyggon.

lycka



heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! gissa vart jag är!? ..... dambaraaaabaaa.... i skolan.. var annars. haha. ska se tvåornas revy idag, blir kul. hört mycket bra om den så mina förväntningar är höga. det är min ursäkt för att jag sitter kvar 3 timmar i skolan innan den börjar... haha. pallar inte att gå hem. annars är jag snart klar med alla auditionpapper till skolorna jag ska söka i london, bara betala och skicka iväg nu. övertaggad och lycklig! nu får det vara nog, ha en bra kväll fuleeefan. slick.

LONDON

hej peeps! som ni såg så var måndagen ett helvete. eller första halvan var bra, hade sånglektion för första gången i mitt liv. vilken kick! kände att jag lever! gjorde något nytt och kastade mig ut, testade och tyckte att det var kul. så vill jag att livet ska vara. det ska vara roligt!! eller hur!?

just nu sitter jag i skolan, ska jobba klockan 5 så stannar här tills dess. på fredag får jag äntligen jullov, så efterlängtat och behövligt. ska dock hinna med en himla massa innan fredag.. alla mina ansökningar ska in till london. men efter dte så kommer det kännas så jävla bra! ska verkligen till london, göra något med mitt liv, n¨got jag vill göra framförallt! jaja, förutom saknaden av en viss person som kommer från och till, och mina tankar som alltid finns på den så mår jag bättre än någonsin. det kanske blir något av mig ändå, haha PUSS

tomt

stänger in mig i skåne tranås hos mami och papi till imorgon för att komma bort. för att bli lite älskad och omtyckt. kommer må dåligt resten av dagen men vad gör det. bara för idag... eller inte. inbillar mig att jag mår bra. att allt är bra. tänker på alla mina vänner och familjen som tycker om mig och hur många jag har, hur många som borde kunna väga upp allt. men idag funkar det itne. det går inte längre att inbilla sig. känns så tomt. konstigt att det kan vara tomt i en värld som är fylld av så mycket.. men det är väl allt eller inget. avslutade precis ett kapitel. börjar om på nytt. bygger upp. jag är stark. kanske inte idag. men imorgon eller nästa vecka!

julafton

idag är det julafton!! eller inte riktigt men kör en överseriös wannabe julafton med min fina lilla lundafamilj! det har blivit tradition sedan förra året. en av årets bästa dagar om inte den bästa. hinner inte skriva mer just nu men vi kanske hörs sen om jag inte har fullt upp, haha. blir nämligen hämtad nu för att åka och handla julmat!! PUSS SNYGGON!

<3



klockan är mycket och jag kom precis hem. ligger i min sköna varma säng efter en dag i skolan följt av mys med connie. och gissa vem som fick vara med på ett hörn?! jooooooo elinaaa. haha. men hon drog för hon skulle till ängelholm på¨ett låtsas jobb. såg sedan sista harry potter filmen ikväll. ååååhfyyy vad bra. mår lite dåligt nu när allt är över. ingen mer harry... måste bara få släppa detta från mitt hjärta innan jag säger godnatt, Harry P, I freakin love u! ♥

svetlana

sitter i skolan. varför är jag alltid i skolan när jag skriver. inte ok. sitter och driver med anna och hennes alterego svetlana på facebook i väntan på att nästa lektion. har ändå kul. skulle ha sånglektion idag men fick boka om tiden till nästa vecka eftersom jag inte mår så bra. tråkigt, för jag hade sett fram emot det verkligen. att göra något bara för mig och inte ha det som ett måste bara. jaja. nog om det pusshej>!

jobbelijobb


random gammal bild
heeeeeeeeeeeeeeej! har överbra dagar i skolan den här veckan, idag började jag 9 och slutade 11! underbart! sen gick jag connie, anna och emilia hem till connie, åt och såg på film. såg en skräckis med ett jävla psycobarn hahaha. jag sov dock första halvan, som vanligt.. haha fattar inte att jag alltid lyckas somna. alla dog typ iaf. härlig film sådär. nu ska jag snart iväg och vara fröken danslärare. lägga på ett leende och låtsas vara pedagogisk, härlig tiskväll!! JADDDDDÅÅÅÅ.

chill

haft en riktigt bra dag. chill i skolan och bara överdrivet mycket mys hemma sen. snart kommer elina och vid 7 har jag tvättid. ändå mys, att krypa ner nyduschad i nytvättade sängkläder är ju bland det bästa som finns. livet är bra helt enkelt. vi hörs senare!

gosis


sitter i elinas säng (min säng?) och kollar på vilka alla lag ska spela mot och i vilka grupper och shit till vm, fråga inte... enda kanalen på hennes tv typ.. annars är livet bra. kroppen är död men livet är bra. blir en lugn kväll med vännerna, mysa och spela med andra ord. jag älskar det spelet. alla blir så jävla blåsta hahhaha. finns inget bättre än att skratta åt folk. ska köpa något snuskigt att äta och bara dega, hur braaaa liksom! BOOOM, som jag vet att någon annan hade sagt, hahahah.