Skriv din beskrivning här!

Trött

Ligger i min säng, halvgråter och kikar på sista avsnittet av "torka aldrig tårar utan handskar". Har bara varit hemma idag, försökt reda upp mitt liv.. Ska nog bli ordning ganska snart ändå. Ska sova snart, hur trött som helst och imorgon ska jag upp tidigt och träffa mina fina vänner i Lund. Blir mysigt! Puss!


Uppe med tuppen.

Trötta tjejer sitter på tåget i ett svinkallt Skåne. Jag gick upp 6 imorse för att fixa mig, har klipptid i Malmö kl10. Skönt att äntligen bli fin i håret!! Pusshaj.


Igår

Igår drog jg och Linnea till Helsingborg.. Haha kaos! Vi tänkte att vi skulle ha hur mycket tid som helst att strosa runt och sen åka och kolla på en show som började 19. Men icke.. Blev hets shopping och sen när vi skulle ta bilen in till stan ja då är det en jävla HIF match samtidigt som den här showen... Kul. Fulaste parkeringen någonsin av Linnea hahahaha dog. Sprang till showen i panik, haha men vi hann! Kul hade vi i alla fall!


Bra kväll

Hej peeps! Jag och Linnea, som kom igår från Gävle, kom nyss hem från Lund. Vi har kollat på årets koreografitävling på min gamla skola, Lunds dans och musikalgymnasium. Sen drog vi ett glarre vin med lite fina vänner. Bra kväll! Imorgon blir det mys i Helsingborg typ halva dagen, myspys! Hörs imorgon. Puss!

Gamla dansbilder från ldmg.


Just nu


Puss

Arg och ledsen. Saknar han den där som varit borta allt för länge allt för mycket. Ingen bra kväll. Inte alls. Film och sängen får trösta. Puss.


Jobb

Har varit ute och sprungit och kört styrka nu på morgonen. Hatar att springa men när jag är klar så känner jag mig så jävla bra! Haha. Nu är jag duschad, klar och redo för jobb. Puss på er!


Oct. 19, 2012

Hej fina! Sov i Lund igår och myste kvar där med mina hjärtisar ett tag idag. Nu sitter jag hemma mer mamma och myser till xfactor. 🙅🙅🙅🙅haha Puss!


Mys

Har duschat, bäddat rent, tänt ljus och satt på mig favvosovtröjan. Det enda som saknas nu är att få krypa ner bredvid ägaren till tröjan... Men icke, får mysa lite med mamma istället innan jag lägger mig. Hoppas ni har en bra kväll fina! Pussa!


Träna

Ger mig ut på en löprunda i höstvädret sen styrka på det! Gött!


Shf

Jobbade tidigt idag, riktigt skönt! Vi ska börja med lunch nästa vecka på restaurangen så vi testar lite grejer den här veckan. Just nu ligger jag och mami och kollar på svenska Hollywoodfruar. Jag är glad art jag slipper umgås med Gunilla Persson, störd dam eller kanske tant.. Mer tant faktiskt. Måste träna lite innan jag gå och lägger mig, mormor gjorde mig tjock. Hahah allt jag ville säga. Pussa!

 


Deg

Inte gjort mycket alls idag.. Tränat och degat i soffan. Imorgon väntar jobb, tillbaka till verkligheten. Känns faktiskt bra! Sista lite tråkiga vecka sen nästa händer det massa bra saker! Bestämmer redan nu att allt kommer bli bra nästa vecka, POSITIVA VECKAN! Längesen jag körde en sån, jaddå! Puss!


Arlanda

Sitter nu på Arlanda och inväntar nästa flyg till Malmö. Vi har precis ätit och gått runt lite, jag har luktat ihjäl mig på filips parfym hahaha! saknar honom lite kanske. Nu ska vi vara uttråkade till halv 9. Kul. Puss på er!


80år

Hej hjärtisar! Nu är mormors 80årskalas avklarat. Vi tog oss igenom det ganska smärtfritt. Jag, syster och kusin drog ut igår i Sundsvall efter att vi firat klart mormor, haha! Hade riktigt kul faktiskt! Körde loss på dansgolvet, gick ner i spagat, körde chins och pratade ihjäl taxichauffören på väg hem. Tråkigaste taxichauffören någonsin. Var som att prata med en vägg.. Hahaha Sundsvall by night.. Herre.

Ikväll flyger vi hem. Ska bli så skönt att komma hem till min egen säng. Det är lycka! Pusssss


Hos mormor

Är äntligen framme! 10h har jag rest idag.. Helt sjukt. Ligger på golvet hos mormor och kollat tv, vet inte hur jag hamnade här.. Haha. Ska vänta in min kusin och moster som kommer strax sen ska jag sova. Puss!


Tåååååg

Sitter nu på tåget mot Stockholm för att ta nästa tåg där till Gävle och sedan byta i Gävle till Sundsvall. Blir en helg i Sundsvall med hela mammas släkt då mormor blir 80.

Igår var jag och sökte jobb sen drog jag mig hem till Filip. Sov hos honom inatt och pussade honom hejdå nu när vi inte kommer ses på nästan 14 dagar. Han ska till NY imorgon, jävla glidare.. Inte alls avundsjuk. Hörs kanske senare! Puss!


Gogogo!

Sitter på bussen på väg till Helsingborg. Dags att sätta på leendet och kötta. Hörs ikväll puss!


Livet

Lite trött på livet. Går inte lika snabbt som jag vill att lyckas lösa allt. Tålamodtålamodtålamod! Mamma
Bjuder på trerätters som lite tröst idag. Puss på er!


El busso

Sitter på bussen, ska sova i Helsingborg. Sitter och hoppas att jag ska hinna med ett tidigare tåg men känns lite tight... Vi fååååår se helt enkelt! Annars idag har jag bara degat, myst med hunden och sånt. Fick hem ett par skor jag beställde men dom får åka tillbaka, inte helt nöjd. Hoppas ni får en mysig kväll, det ska jag ha! Puss!


Jobbajobbajobba

Ligger i min säng, hemkommen från jobb och helt jävla slut. Nu har jag två dagars ledigt sen kör jag på lör igen. Imorgon ska jag passa hunden och sen försöka ta mig till Helsingborg. Inte lättaste att lyckas ta sig någonstans utan bil här där jag bor, men om man vill så går det. Nu ska jag sova. Puss natti!


Helgen.

Hej pepes! Dålig uppdatering. Sen i tors har jag jobbat och i lör åkte upp till götet för en tjejmiddag. Vi hade det superbra, god mat och flippat sällskap. I söndags tog jag tåget direkt till Helsingborg, sov där och tog mig hem idag. Myshelg helt enkelt! Ikväll har jag myst med familjen, god mat och sånt. Har träffat min mamma för första gången på en hel vecka och vi bor i samma hus Hahaha, riktigt illa.. Hoppas ni haft en bra helg! Puss!