Skriv din beskrivning här!

Massor

Ledsen för dålig uppdatering.. Livet går i 190! Men på ett bra sätt, älskar livet nu, allt är bra och jag är glad haha! Har sista proven imorgon, en liten ändring i en uppgift sen bal på tors! Studenten tar jag inte förrän 18e men vad gör det!!!? Nu ska jag ut och gå med mitt hjärta!


Helgen

Ligger i sängen med favorit, ska snart sova. Har haft en sjukt bra helg! Började med Jobb och sen galen utgång i fredags, öööverkul med alla babes! Igår blev det frissan och jobb sen hem till päronen, idag har jag haft mysmorgon på Österlen sen plugg hemma i Lund och massor med mat nu på kvällen. Hoppas ni också haft det bra, puss natti!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_202492670.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_202492695.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_202492704.jpg" class="image">


Nytt

... köpte nytt halsband och tröja idag! Visar tröjan en annan dag!


Pannkakor

Hej finisar! Ligger i sängen och försöker plugga lite repliker.. Går sådär. Annars idag har jag suttit och snackat skit med Connie och Anna sen gick jag hem och gjorde pannkakor! Helvärt! Imorgon är det fre!! Vilket betyder utgång!! Bra helg framför mig! Hoppas ni också har det! Vi hörs imorgon puss natti


39dagar

Heeej. Har precis haft ekonomiprov haha, dagens skämt. Men jag är bäst på att ordbajsa så det blir nog bra ändå. Snart har vi klassråd då ska det diskuteras student sen lunch. Tar studenten om freakin 39 dagar!!!! Så jag är glad oavsett vad!!


Today

Blev plugg och fika med Towe idag på eftermiddagen så nu känner jag mig redo för prov... Typ, vi låtsas. Jag har säkert missat att läsa på hälften men då får det vara så haha. Ska gå igenom det en gång till innan jag somnar! Imorgon ska jag göra pannkakor! Har varit sugen på det hela dagen.. Haha så nu vet ni det! Puss!


Home

Hej bloggis. Är hemma från skolan idag, halsen krånglar fortf och jag har typ bara danslektioner idag så kände att det var bättre att vara hemma och försöka bli lite bättre iaf. Inatt drömde jag att vi hade bal, hahah upptäckte genom halva balen att min klänning inte var det minsta lik och skitful... Känns bra.. Haha. Nej back till ekonomi plugg. Hörs senare puss!


Plugg

Hej fina. Sitter på restaurangen och pluggar ekonomi, skittråkigt. Har fått mat här också betydligt roligare än plugg. Ska snart dra mig hem för att gosa ner mig i soffan och fortsätta plugga. Har bara 9 uppgifter kvar sen är det student!!!! Då skönt slutet är nära!


Ey

Trött tjej sitter nu i soffan och chillar mest. Är död efter 4h dans i skolan så ska lägga mig typ snart. Ska plugga lite ekonomi eftersom vi har prov på tors sen somna till en film, bra plan! Haha. Puss på er fina!


Mysis

Mmmmäääh! Har nu städar, struntade i plugget och sen ätit på restaurangen. Gottis! Ligger nu i sängen, har tänt ljus och glider lite på fb innan bb börjar. Har det bra med andra ord! Hoppas ni haft en bra dag! Puss


Balklänning

Såhär ska balklänning se ut, får se när den kommer om den stämmer överens, vore ju bra haha.


Söndag

Hej peeps! Är hemma hos föräldrarna mina nu efter en bra helg! Fre blev det oplanerad utgång, öveeerbra kväll med mina finaste!! Sen igår jobb och nu är jag här haha, ja man får uppskatta det lilla. Beställde min balklänning i fredags också, var på tiden, haha. Idag ska jag inte göra något alls, plugga och städa bara typ.. Vanliga söndagsnöjen. Men ni får ha det bra, hörs! Puss!