Skriv din beskrivning här!

överglad

hej peeps! jag är uppe med tuppen.. kanske inte riktigt men tidigt för att vara sommarlov. btw så är det midsommarafton! kommer bli en sjuktsnygg dag, känner det på mig! snygga vänner och (snygg?)mat. awesome! när jag vaknade satte jag på musik och stod och hoppade i sängen... hahaha...men jag fyller 18 om någon månad eller hur var det?.... i alla fall, ska ut på staden kika om det finns något jag kan ha på mig, min garderob och jag är inte bästa vänner just nu.. sen bär det av till choffsen för frukost! hoppas alla snygga får en bra midsommar! alla fula hejdå.

ingenting alls

hej! fy vad tråkig början "hej!" liksom... jaja palla. körde mig själv och papi från päronen imorse tillbaka till lund.(ingen dog, och pappa var nöjd) blir jobb idag. om en halvtimme för att vara exakt. var nyss ute och gick, så tänkte jag att jag borde fylla på mitt kylskåp. det är tomt, ekar typ. a iaf så går jag in på ica och när jag står vid kassan så komemr jag på att plånboken ligger hemma. kul. blir ingen mat nu, får svälta. gav iaf personalen lite jobb, plocka undan min korg med allt i. tror dom blir glada. får göra ett nytt försök imorgon. måste springa till el jobbo nu. puuuuuuuussshej.

rastlös

rastlös tjej leker ball och vig. nej, jobbet kallar. lika bra om inte bäst. jo.. verkligen bäst. haha.

en familj, flera familjer

eeeeeey! jag är vaken alldeles för tidigt en lördag.. gick upp vid 8 tom. inte ok. sov hos päronen igår, riktigt fint. längesen också. nu ligger jag i lund, körde hit själv faktiskt. eller a pappa satt ju bredvid men jag hade kollen ni vet. idag ska jag jobba, dock bara 2 och en halv timme som det ser ut som... men  man vet ju aldrig med dom där.. slutar säkert klockan 9 istället för 3 typ. haha. nej nu ska jag städa och sånt kul.. pussss. och om min lilla lundafamilj skulle läsa vill jag bara skriva att ni är BÄST!