Skriv din beskrivning här!

Gos

Ligger fortfarande och gosar i sängen, måste snart dra mig upp för att åka och jobba. Somnade 5 imorse så är lagom trött.. Huvudet ville inte sluta fundera. Illa. Inte bra med få timmars sömn när jag är sjuk. Men vem bryr sig, ikväll väntar jobb och utgång med mina fina, då skiter vi i allt dåligt, allt som heter trött, sjuk och kär. Pusssss!


Julshow

Nu är jag äntligen hemma i min säng! Jag och Connie gick istället för pappa och mamma på en julshow i Lund. Pappa hade blivit bjuden av sydsvenskan så där vid deras bord satt jag och Connie, åt gott, drack gott och skrattade. Ganska bra kväll! Nu har jag bäddat ner mig i sängen, förkylningen börjar ta över men jag får ta tag i den efter helgen. Tänker låtsas att jag inte är sjuk, om man inte känner efter så mår man bättre! Hörs imorgon fina! Puss!


Fina vänner

Hej hjärtan! Nu är jag hemma efter ett dygn på bortaplan! Idag har jag varit i Helsingborg och träffat fina Amanda. Hon är så sjukt upptagen så det var ett bra tag sen vi sågs, så det var gos! Nu ligger jag hemma i min säng, nyss ätit pepparkakor och druckit glögg mer mami. Imorgon har jag dejt med Connie, vi ska på någon föreställning/gala. Trevligt! Puss

 


Frugis ❤

Har heldag/natt med frugan. Körde sushidejt och nu ligger vi i sängen och kränger, pepparkakor,godis och kanelbullar till highschool musical, haha! Livet är bra! Puss på er!


Bra dag

Idag är det en bra dag, mamma har äntligen klarat sitt prov, jag har fått mina skor, Amanda ringde mig och bokade upp ons för lite mys och nu ska jg åka och dansa. Jag mår bra idag! Puss på er!


Söndagar


Drömmar

Inatt drömde jag om Jon kortajarena, bra dröm med andra ord. Men om världens snyggaste och sexigaste man har brister i mina drömmar( IMINA DRÖMMAR.. VAFAN LIKSOM?!?!!) då vet jag inte vart världen är på väg.. Eller vart min värld är på väg... Lite ledsen. Mitt hjärta tror nog fortfarande att det tillhör någon annan.


Burlesque

Har legat i sängen i stort sätt ela dagen, hur skönt?! Kollade precis klart på burlesque, så sjukt bra, älskar den filmen. Önskar att jag hade Christina Aguileras röst och resten av tjejernas utstrålning, kropp, sexighet och kunna dansa så... En dag! Haha. Drömmer på, puss på er!


 

 

 

 

 


Godnatt

Babes! Klockan är myckeeet jag är svintrött efter 7h jobb. Jag och pappa kom hem vid halv 1, så nu ligger jag och kikar på reprisen av xfactor. Sen ska jag sova! Imorgon är jg ledig, har bog aldrig varit så glad för att det är söndag imorgon, ska bli så skönt att bara mysa runt.

Gårdagen var förresten Superbra! Satt hemma hos maria, snackade skit, drack vin och fixade oss innan vi drog ut och dansade. Jag har så fina vänner, mina tjejer är dom bästa! ❤


Medicin

Har varit ute och gått en timme, kände att det behövdes om jag ska överleva dagen. Bakis och mensvärk, inte så kul.. Och snart väntar jobb. Men imorgon är jag helt ledig och cash is king, eller hur?! Puss


Myser

Ligger i sängen och svinar mig. Har det äckligt bra faktiskt. Nyduschad, tända ljus och nybakad kladdis. Jag trivs!

Imorgon har jag äntligen sovmorgon, ska jobba kväll. Tänkte ta mig ut och springa på dagen, mår så mycket bättre efteråt. Sen när jag slutat jobba ska vi dra ut, dansa loss och ramla hem i mina klackar som jag köpte förra veckan, kan inte bli annat än bra! Puss på er fina!


Prins

Ibland undrar jag vart prinsen i mitt liv är.. Kom hit och knacka på min dörr! jag vill ju vara en prinsessa. Får väl vänta lite till på min prins, han dyker väl upp på en vit häst här på åkern snart får jag hoppas. Sjunger en sång och tar mig med storm. Låter bra! Ska snällt vänta på att min saga ska börja.


Lycklig

Babeees! Har varit en lång dag! Har jobbat från 10, sen drog jag ut och sprang. Nu ligger jag hemma, har ätit gott och precis klickar hem ett par skor haha. Blev kär, kunde inte låta bli och nu är jag så äckligt lycklig hahaha! Borde egentligen köpa andra skor men det är ju inte kul att köpa sånt man behöver och när man blir kär tappar man allt, haha! Dom kommer väl om någon dag så fixar bild då. Är överdrivet glad hahahahha så jävla störd. Underbar känsla! Pussss på er!


att vilja

Det är så himla mycket jag vill nu!

Vill ha jobb, vill ha alla mina vänner lika tillgängliga som förr, vill ha fett med cash, vill veta vad jag vill, vill resa, vill dansa, vill ha sommar och värme, vill ha en fin bröstkorg att somna på, vill flytta hemifrån igen, vill åka till NYC, vill festa, vill inreda mitt nya boende som jag inte har än, vill ha bättre självförtroende, vill shoppa en ny garderob, vill ha körkort, vill gå långa promenader med bästa vän, vill vara brun och snygg, vill bli vig igen, vill bli äckligt fit, vill att min familj ska må bäst, vill att allt löser sig NUU! vill ha tålamod. hahaha.
går och lägger mig och tar det imorgon, tur att det kommer nya dagar med nya möjligheter! puss natti! 


Död tjaj

Heelt död! Har varit och jobbat tidigt imorse till 3, har samma schema två dagar till sen blir det kvällar igen. Är helt slut, somnade i bilen hem med mamma, haha. Tänkte dra ut och springa när jag kom hem, var riktigt taggad på det men här på landet är det kolsvart och noll lampor... Kul. Ska försöka hinna med det imorgon, får springa i Lund efter jobbet typ. Bra Rebecca!

Ska försöka dra med mina tråkiga vänner ut i helgen, känner för att göra mig snygg, inviga mina nya skor, dricka cola (hahahahahahhaha) och dansa hela natten. Bra plan! Ingen kan banga! Haha puss hjärtan!


Godmorgon

Godmorgon! Jg har varit uppe sedan 8 imorse, började jobba halv 9.. Står här i köket och förbereder inför lunchen. Är så sjukt trött, hade svårt att somna inatt + att jag har sovit dåligt hela veckan. Inte bra! Snart kommer Connie in och gör mig sällskap, skönt! Ikväll har vi bestämt oss för att ta en dansklass, LYCKAAAA! Det här ska nog bli en bra dg ändå! Puss


Spring

Har precis varit ute på löprunda. Var ute och sprang och körde styrka igår också, riktigt skönt!! Nu sitter jag och äter frukost med päronen, ska dra mig till Lund om en timme och gå på bio. Imorgon börjar arbetsveckan igen, så jag ska ta vara på min lediga dag idag. Puss!


Natti

Hej lovers! Ligger här på min lilla madrass i Lund och äter godis. Efter jobbet idag mötte jag upp Elina och tog en långpromenad. Så skönt när man har vänner som man snackar om allt med fast egentligen snackar man inte om något. Hahaha, ni fattar! Ska i alla fall lyssna på lite podcast nu innan jag somnar. Tanten Rebecca. puss!


Loveelilove

Sinnestrött! Har ringt runt och kollat jobbmöjligheter idag och jobbat. Nu ligger jag äntligen i min säng. Att sova själv suger. Har inte kommit så långt i singellivet än att jag upppskattar att ha hela sängen för mig själv, snarka hur högt jag vill och vara ful när jag sover utan att någon klagar. Men idag önskar jag att jag fick ligga och trängas med någon annan. idag så önskar jag att jag bara fick vara lilla sked i världens bästa famn. Pusss natti xoxo lonelygirl


Natti

Hejjjjjjjjjjjj! Tröttaste tjejen någonsin, men glad. jag har fått något nytt att kämpa för och drömma om! hörs mer imorgon, ville bara checka in och typ checka ut på en gång. Ville alltså inte säga så mycket mer än godnatt. Godnatt fina!


Ny vecka

Helgen är slut och imorgon börjar min jobbvecka. Förra veckan och helgen blev det en del fest så blir skönt med en lugn vecka haha. I ons var vi ut i Lund. I fre var vi ut i Malmö, hamnade på klubb f där de flesta hängde i fre. I lör drog jag, Elina och Maria till 30 årsfest och gjorde ett litet dansgig eller vad man ska kalla det. Jag skulle dricka cola hela kvällen men Maria lyckades fylla på mina glas med annat. Haha! Har haft superkul! Hoppas ni också haft en bra helg. Love!


-

I fredags bestämde jag mig för att sluta må dåligt. Sluta lägga energi på något som jag inte får någon energi tillbaka av. I fredags bestämde vi att det inte är vår tid nu. Jag har lärt mig att jag faktiskt är jävligt bra och det är efter det jag ska bli behandlad. Orken att försöka försvann. Vill ha min gnista tillbaka. Att bli besviken och tagen för givet är något jag väljer att inte längre bli. jag är inte längre din hur mycket jag än vill. ville*. dags att sätta mig först och ingen annan. ibland når det en gräns då det räcker, då orken och gnistan försvinner. Då allt det som är dåligt väger mer än det som är bra. tyvärr. vi är inte längre vi. 

Hector

Hej bloggis. Sitter hemma och tar det lugnt, ska gå till bussen om en timme för att ta mig till Lund och jobba lite.

Imorse när jag vaknade hörde jag att mamma och pappa pratade om att någon dött. Sen kom pappa in till mig och sa att vår lilla katt har blivit påkörd inatt. Lille Hector... Vår hund springer runt och letar efter sin bästis, han brukar alltid hitta på honom på morgonen när hector har varit ute hela natten och ta in honom men idag finns det ingen att ta in...


Hello

Hej babes! Har inte känt för att skriva på bloggen därav dålig update. Just nu sitter jag i alla fall på bussen mot Lund. Måste in och fixa lite saker sen blir det jobb. Imorse var jag ute och sprang och körde en halvtimmes styrka efter det, riktigt skönt! Kör träning som terapi, haha glömma bort allt och bara kötta. Hoppas ni mår bra, puss på er!