Skriv din beskrivning här!

Dåligt

Förlåt för dålig uppdatering men varje gång jag försöker uppdatera genom mobilen så vill det inte funka.. Riktigt störigt! Men jag lever! En dag kvar till helg och på måndag är det Valborg!!!!! Huuuur bra?!?! Bästa dagen på hela året, jag är pepp hahaha! Nu ska jag kika balklänningar sen sova, Vi hörs imorgon om jag lyckas puuuuss mina fina!


Första

Betalade precis själv min första telefonräkning... Vill inte bli stor. Jaja, ska dra mig nu för att kolla när Brynäs tar hem smguldet! Puss!


Snabbis

Hej mina vänner! Haft en sjukt bra dag idag! Första dagen i skolan blev faktiskt en positiv överraskning! Inte långt kvar till studenten nu heller.. Skrämmande och spännande. Har lyckats skaffa twitter idag också, haha illa.. Väldigt snabbt kortis inlägg, puss natti!


home



försökte uppdatera imorse när jag satt på tåget... men ah det gick inte så bra. gick i alla fall upp 5 imorse och tåget gick lite över 6, sen bytte jag i norrköping till nästa tåg och var hemma vid 1. skönt att vara hemma ändå. nu ligger jag och  kikar på lets dance och väntar på att mamma och pappa ska stänga ner lilla kiosken. drar mig med dom hem inatt och sen tillbaka imorgon igen för att umgås med min finaste elina. jaddddå! livet är bra. hörs imorgon elelr senare! puss!

Sista

Hej bebis. Sista kvällen i Gävle idag och den avslutas hos min vän Jossi. Har bara degat i soffan och kikat hockey och ätit tacos, vinst till Brynäs också, bra kväll! Imorgon vid 06 åker jag hem, har haft det super men hemma är alltid bäst! Nu ska jag vara social, puss hörs imorgon!


Tåg

Sitter på tåget, är på väg till Gävle. Ska vara framme där runt ett i natt, skönt att komma bort lite. Hoppas alla har en bra påskafton! Glad påsk fina!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_197364517.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_197364517.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2467327/images/2012/pic_197364815.jpg" class="image">


påsk

bild från produktionen.
hej babes! längesen.. men jag har inte haft någon lust förrän nu. ligger i mamis och papis säng och degar, funderar på en powerwalk om jag pallar.. ligger ändå rätt bra här. haha. släkten är här och sis är här, alla under samma tak. livet är väldigt fint. jag äter bara en massa snusk och imorgon drar jag till gävle. ska sitta på ett tåg i 11h... kul. tåget blev tidigare lagt så blev några timmar extra.. men skönt att slippa byta tåg och sånt iaf. blir där en vecka eller något, har ingen koll faktiskt haha. vi hörs snart puss!