Skriv din beskrivning här!

inget viktigt

klockan är lite för lite för att vara vaken, som vanligt på en skolvecka. ska snart dra mig till skolan och ha balettis följt av tortyr på tår. sen ska vi visa upp våra jazzsolon. d-ö-d-a mig. jaja.... känner att jag har blivit lite negativ. sådär halvopepp och tråkig.. inte ok. dags för en positiv vecka igen kanskeee! låtsas att allt är överbra så att det faktiskt på riktigt blir överbra. nej nu måste hitta kläder till jazzsolot innan jag springer till skolan. puss!

tragiskt



hej peeps! sitter i skoooooooläään. slutade precis men vet inte om jag ska hem innan jobb eller om jag stannar. måste öva på jazzsolot och vi har sal hav 5 och jag måste jobba tio i sex. dagens ilandsproblem. tror jag blir kvar, skolan är ändå som mitt andra hem. nej fyyyyy vad tragiskt. ofta jag sa det där precis!?! nej USCH! skolan är skolan. törs inte säga mer nu, man vet inte vad som flyger ur min mun. kaos. puuuussshej!

Adventsmys


skola


såhär borde livet alltid vara.


är kvar i skolan, är fortfarande fast i en byggnad som ger ångest. så inte ok. inte när man slutar klockan halv 2 och klockan är snart halv 7. riktigt bull. var tvungen att göra ett jazzsolo tills onsdag... men nu är jag klar. det suger, men jag är klar så jag struntar i vilket. fint!

ikväll blir det försenat adventsmys med connie och elina, ööööööööööverbra! varför kan itne livet bara gå ut på att göra såna saker? varför måste jag vara kvar i skolan och göra ett freakin jazzsolo som är så dåligt att man bara borde få dansa det i en garderob och ingen annanstans? jaja, livet är hårt mina vänner... för er som redan hade koll så var det en påminnelse. nu ska jag ha en bra kväll och leva livet som det borde vara, sinnes vad bra. taggar pepparkakor och glögg!


BABE

dagens, veckans, årets... resten av livets babe

mysis

hej bloggis! sitter i min säng och lyssnar på blåsten typ, ett satans liv. har nyss ätit gott också så nu ska jag bara lösa lite jazzsolo sen kan jag vara nöjd med dagens insats. nöjd för att vara söndag, haha. 

igår så jobbade jag och elina lite på mina pärons restaurang sen drog vi och myste med fint folk på viggos. ett glas vin och undeeeeeerbara människor. slår aldrig fel! drog senare på kvällen iväg på annat håll och kom hem nu för några timmar sedan. haft mysssssssdag bara. överskönt att slippa ha måsten och bara dega runt. jaja. nu är det nog. POSSS

-.-

nej men du ska inte alls bestämma dig...

studentmössa

sist när vi var ut, haha!

hej snygggingar! idag har jag haft studentmössprvning och beställning.. beställningen sved kan jag lova. att en liten äcklig mössa kan kosta så mycket.. en mössa som ska användas en gång, trampas på och drunkna i alkohol. inte bra. ska supa bort den ångesten över hur mycket den kostade på studenten. såååå får det bli, ahhh fyfan!

Imorgon är vi förövrigt lediga.. eller jag och elina måste ändå upp 7 för att ta en buss vid 8 och ha undervisning i samband med projektarbete. jag är svinnervös!! tänk om vi kaosar till det, och alla lärare som sak kolla på när vi failar fyfan. vill bara ha den timmen på morgonen gjord så jag kan andas och sen på kvällen släppa alla problem då  vi ska fira fellebugg. kommer bli en bra kväll, det känner jag på mig! nej over and out. pussssssss

trött tjej


hjärtan

vänner är det bästa man har, eller hur!? när man mår som sämst så finns dom alltid där, lyssnar och peppar. även fast man inte har lyckats få fram ett leende på hela dagen så kan dom på något sätt ändå lyckas locka fram ett leende och till och med få en att skratta. jag vill bara att alla mina vänner ska veta att jag ska göra samma sak för er, jag ska försöka få er att må bra när ni egentligen mår som sämst för det är den finaste gåvan man kan ge, och majoriteten av er har redan gett den till mig. kärlek till er!

.


hejjjjjjj. ligger fortfarande i sängen hos elina efter gårdagens bravader. haha. tack till alla fina bdaykidssss. hade för mesta del en jävligt bra kväll, vissa saker kan ju diskuteras.. men boys will be boys.. bara att lära sig att man inte ska tro för mycket även då man faktiskt verkligen borde få tro. men så är det, bara att lösa problemet och köra på typ.. ikväll blir det i alla fall mys hos elina med 2 andra goingar. super! dags att dra sig från sängen kanskeeeeeee haha puss!

Söndag

längesen nu.. jag sitter ensam i min lägenhet och väntar på att elina ska fika klart så jag kan få lite lööööööve. har saknat den kvinnan alltså. avslutar lovets sista dag med henne. bra, riktigt bra. hoppas på att hon kan pigga upp mig, känner mig nere. gjort det hela dagen. klump i magen och nära till tårar. men det blir bra. blev bara lite mycket idag, och sen lägger man på en massa annan skit på det också så blir det värre.. ja ni vet hur det är. ibland får man tycka lite synd om sig själv, gråta och bara vara. ville bara skriva av mig lite, deppigt inlägg förlåt.. haha. puss på er!